arkadaslar kuaför arkadasimizin yöntemiyle uzatan varmi sacini yani uzun süre deneyen oldumu ayda ne kadar uzatir bu karisim düzenli yapilirsa deneyenler bekliyorum sonuclari
evet bencede :)) ya bi çok uzun olsun istemiyorum 4-5 cm daha uzasa yeter diyorum bide diyorum ki 8-9 cm uzasın diyorum arada kaldım...
Arkadaşlar, bugün DR. a gittim gitmişken Bemix'ide yazdırayım dedim.kalktı o ilaç dedi.lmaz: saça sürüyolar, deriyi tahriş eder o dedi.Böyle bişey yaşayan var mı sizlerden??
Ben de çok istiyorum bu uygulamayı yapmayı ama kafam karıştı.bide yaralarda var o yüzden.saçımın uzamasını çok istiyorum ve bolbol kuaförün kulağını çınlatıyorum.senağlama
ya bu bemix çok mu kötü kokuyor
bn kötü kokmaSından geCtim de ev kokmaz diğmi??
Teşekkürler.en iyisi ben turp suyunu deneyim şimdi bunuda yaralarım geçince yaparım.:(((
cok saol canim böyle deneyenler yazdimi insan daha bi hevese geliyo ben izin dönüsü baslarim benim saclarim kisalar benim en asagi 3 ay yapmam lazimopuyorumnanaktanBugün 4. uygulayisim olacak Esmacim, gayet memnunum zemuszemus uzadimi dersen eminim 4-5 cm. uzamistir. Cünkü ölcme isini pek bilemedim, sac nasil ölcülür ki kaydirigubbakcemile3 En önemlisi ayrica ,saglikli saclara sahip oldum hihoyyyt
valla bende işe yaradı alkisalkisalkis:lepi:Denesek işe yarar mı
kızlar diğer başlıkta da sordum, size de sorıyım.. kirpiklerimize de kullansak göze zararı olur mu?? hiç kullanan var mı? onlar da böyle uzarsa Allllaaaaaaahhhhh:sm_cool::sm_cool:
haftada 1 kez uygulama yeterlidir yarım saat bekletmelisin ve boyadan sonra uygula tamam mı belfü kardeşim
merhabalar,
bu dediğiniz karışımı sadece 30 dk mı bekletmemiz lazım?
bemix yoksa bepanthende olabilir 3 ay gibi bir sürede uzadı
canim ben bu formulu degilde, Badem yagi ile hint yagi karisimini ,kirpik ve kaslarima aylardir sürüyorum, faydasini görüyorum...hatta eski bir mascarami temizleyip icine koydum, geceleri mascara sürer gibi kas ve kirpigime sürüp yatiyorum. Bir zarari olmadi gözlerime kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?