venussel Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2014 489 266 103 izmir 4 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi japongulu #2.701 Bemiks evigen bepanthol uclusunu cok fazla duydum sinemakiyle birlikte ucunude uygulamam dogru olur mu ki
Bemiks evigen bepanthol uclusunu cok fazla duydum sinemakiyle birlikte ucunude uygulamam dogru olur mu ki
bourgoin üyeliçe Kayıtlı Üye 8 Kasım 2013 884 191 53 10 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi japongulu #2.702 yılllaaaaaaaaaaaar yıllar önce denemiştimde 3-4. kürde sıkılıp bırakmıştım.. aldım yagimi, ampulümü otumu..bana eşlik edecek arkadaş arıyorum
yılllaaaaaaaaaaaar yıllar önce denemiştimde 3-4. kürde sıkılıp bırakmıştım.. aldım yagimi, ampulümü otumu..bana eşlik edecek arkadaş arıyorum
Miyav_su Nirvana Pro Üye 16 Şubat 2009 34.816 123.232 1.123 19 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi japongulu #2.703 venussel .!.: Bemiks evigen bepanthol uclusunu cok fazla duydum sinemakiyle birlikte ucunude uygulamam dogru olur mu ki Genişletmek için tıkla... Sana tavsiyem sinemaki burada ve başka topiklerden okuduğum kadarıyla saçları kurutuyormuş deneme bence
venussel .!.: Bemiks evigen bepanthol uclusunu cok fazla duydum sinemakiyle birlikte ucunude uygulamam dogru olur mu ki Genişletmek için tıkla... Sana tavsiyem sinemaki burada ve başka topiklerden okuduğum kadarıyla saçları kurutuyormuş deneme bence
japongulu Guru Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2009 208 27 318 50 Diğer 14 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi japongulu #2.704 miyav_su .!.: Sana tavsiyem sinemaki burada ve başka topiklerden okuduğum kadarıyla saçları kurutuyormuş deneme bence Genişletmek için tıkla... sinameki otunun saçı kurutmasını badem yağı dengeliyor zaten sıkıntı yok
miyav_su .!.: Sana tavsiyem sinemaki burada ve başka topiklerden okuduğum kadarıyla saçları kurutuyormuş deneme bence Genişletmek için tıkla... sinameki otunun saçı kurutmasını badem yağı dengeliyor zaten sıkıntı yok
bourgoin üyeliçe Kayıtlı Üye 8 Kasım 2013 884 191 53 24 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi japongulu #2.705 japongulu .!.: sinameki otunun saçı kurutmasını badem yağı dengeliyor zaten sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... mrb . dun 6.kürümü yaptım badem yagının yanında bır tatlı kasıgı z.yagida kattim.sacimda hala bir uzama yok ?
japongulu .!.: sinameki otunun saçı kurutmasını badem yağı dengeliyor zaten sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... mrb . dun 6.kürümü yaptım badem yagının yanında bır tatlı kasıgı z.yagida kattim.sacimda hala bir uzama yok ?
japongulu Guru Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2009 208 27 318 50 Diğer 20 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi japongulu #2.706 bourgoin .!.: mrb . dun 6.kürümü yaptım badem yagının yanında bır tatlı kasıgı z.yagida kattim.sacimda hala bir uzama yok ? Genişletmek için tıkla... zeytinyağı saçı ağırlaştırır zaten küre ekstra bişeyler katmamak gerekiyor ne yazıyorsa o çünkü burada herkes ya içine bişeyler katıyor ya süre uzatıyor olduğu gibi yapılmalı
bourgoin .!.: mrb . dun 6.kürümü yaptım badem yagının yanında bır tatlı kasıgı z.yagida kattim.sacimda hala bir uzama yok ? Genişletmek için tıkla... zeytinyağı saçı ağırlaştırır zaten küre ekstra bişeyler katmamak gerekiyor ne yazıyorsa o çünkü burada herkes ya içine bişeyler katıyor ya süre uzatıyor olduğu gibi yapılmalı
secretmom 👸🏼 Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2011 145 41 298 11 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi japongulu #2.707 Konuyu hortlatalım gaz verip birbirimize başlayalım tekrar :)