• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ampuller 4 tl..içinde 5 adet var ama çok pis kokuyor haberiniz olsun.. çalışan bayansanız ertesi gün dışarı çıktığınızda koku rüzgar estikçe burnunuza gelir bilmiş olun.. ben öyle oldum ...öğlen arası eve geldim tekrar saç yıkadm yinede koku geliyordu burnuma

ampuller 4 tl..içinde 5 adet var ama çok pis kokuyor haberiniz olsun.. çalışan bayansanız ertesi gün dışarı çıktığınızda koku rüzgar estikçe burnunuza gelir bilmiş olun.. ben öyle oldum ...öğlen arası eve geldim tekrar saç yıkadm yinede koku geliyordu burnuma

canım bemix kötü kokuyo haklısın ama bephanten öyle kokmuyo hatta hiç kokusu yok.:dance: ben bephanten kullanıyorum zaten.

japongülü çok saol :teytey::teytey: beim saçları ki omzumdan bi parmak aşaa ya inerdi inmezmi kırılır mahvolurdu yine kesir bunu yapalı nerdese 10cm uzadı daha 3 kere yaptım üstelik :lepi::lepi: kaydirigubbakcemile5

japongülü çok saol :teytey::teytey: beim saçları ki omzumdan bi parmak aşaa ya inerdi inmezmi kırılır mahvolurdu yine kesir bunu yapalı nerdese 10cm uzadı daha 3 kere yaptım üstelik :lepi::lepi: kaydirigubbakcemile5

canim sen merve arkadasimiz gibi uzun süre beklettinmi sacinda ne kadar kaldi karisim sacinda kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

japongülü canim sana bi sorum olcak benim sali güünü memlekte izine geliyorum Allah nasip ederse ben birbucuk ay önce kendim kestim saclarimi ama simdi kiriklar var cok az izine kadarda burda kuaföre gitmeyi düsünmüyorum uzatmam lazim sorum su izinde kirik aldirsammi acaba yani aldirmasam da zarari olurmu sen iki ayda bir kirik aldirin yoksa sac hava almaz cansiz kalir demistin cevabini bekliyorum bide uzamassa ve kisalirsa diye tedirgiinim benim sacimi yaza kadar uzatmam lazim canim bekliyorum cevabini

ben de az önce aktardan sinameki aldım ve hemen eve gelip hazırladım sürdüm saçıma şimdi de bekliyorum...sonucu merakla beklıyorum ve uygulamaya da devam edicem inşallah..

ilk denemem gerçekleşti kızlar ..bir seferde saçım uzamaz bunu beklemiyorum zaten ama inanılmaz yumuşak şu an saçlarım..hep böyle olacaksa iyi ha bir de uzarsa üfff süper olur

Back