bişey sorabilirmiyim bepanthenindemi ampul hali var bide fiyatı nekadar acaba
ampuller 4 tl..içinde 5 adet var ama çok pis kokuyor haberiniz olsun.. çalışan bayansanız ertesi gün dışarı çıktığınızda koku rüzgar estikçe burnunuza gelir bilmiş olun.. ben öyle oldum ...öğlen arası eve geldim tekrar saç yıkadm yinede koku geliyordu burnuma
canim bende koku konusunda sansliyim turplu suyu gecen yapmistim bi arada düzenli yaüiyodum inan burnuma koku gelmiyodu süper bi sey benceyahu bana niye kokmuo bu meretler :1shok: :dance:
bence de çok şanslıyız şekerim opuyorumnanaktancanim bende koku konusunda sansliyim turplu suyu gecen yapmistim bi arada düzenli yaüiyodum inan burnuma koku gelmiyodu süper bi sey bence
japongülü çok saol :teytey::teytey: beim saçları ki omzumdan bi parmak aşaa ya inerdi inmezmi kırılır mahvolurdu yine kesir bunu yapalı nerdese 10cm uzadı daha 3 kere yaptım üstelik :lepi::lepi: kaydirigubbakcemile5
hiç bilmiyorum canım ama gene 4 lira arası filandır sanırım ama ampulu var mı bilmiyorum..:1no2:
japongülü çok saol :teytey::teytey: beim saçları ki omzumdan bi parmak aşaa ya inerdi inmezmi kırılır mahvolurdu yine kesir bunu yapalı nerdese 10cm uzadı daha 3 kere yaptım üstelik :lepi::lepi: kaydirigubbakcemile5
bemix yoksa bepanthende olabilir 3 ay gibi bir sürede uzadı
bu bepanthen dediğn tüp içrisinde bulunan krem mi canımCADIARZU
ilk denemem gerçekleşti kızlar ..bir seferde saçım uzamaz bunu beklemiyorum zaten ama inanılmaz yumuşak şu an saçlarım..hep böyle olacaksa iyi ha bir de uzarsa üfff süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?