Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

japongulu

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
208
27
318
50
Diğer
ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben

çok güzelmiş ya kaç ayda bu kadar uzadı tatlım?

belki saç uzaması kişiden kişiye farklıdır ama hani belli bir boyda saç uzaması durur ya en azından onu aşıyorsun arada da saçı uçlarından temizlemek gerekiyor tabi hiç kesilmeyen saç uzar diye bi şey yok

turp yüzünden annem beni azarlıyodu zaten, bu daha kullanışlı bi formülmüş.şutarafagitti inşallah ampuller çok pahalı değildir.

yaa kafam allak bullak oldu. durup durup bakım değişiyorum ama en iyisi düzenli olarak birinde tutunmak. aldım şu barcelinoyu. kullanayım 2 ay etki göremezsem bi de bunu deneyeyim...

ii olmuş kuaförün buraya üye olduğu...diğer saç sorunlarımızla da ilgilenirsin artık özellikle saç renkleri ve boyamalar gibi..zaten hep söylemişimdir..site kurucuları kuaför getirsinler bizde tüm saç sorunlarımızı danışalım die...

merhaba canım paylasımın ıcın cook tesekkurler en yakın zamanda deneyecegım.ayrıca bır kuaför olarak aramıza katılıp bızları bır uzmandan mahrum bırakmadıgın ıcın tum arkdslar adına tesekkur etmek ısterım :)

bır sorum daha olacak : bu karısımı bır sıse kadar yapsak yanı 8-10 kullanımlık bozulma olur mu? ben ögrencıyım ve evde yapıp okula götursem yurtta malum yapılamıo böle seyler ocak vs yok delikafadulden

kızlar, aklıma ne geldi. hani saçııza sürdüğümüz otu içmek gibi bi mantık var ya ortada dolaşan, sakın bu otta denemeyin, WC den çıkamazsınız vallaa.s
ha kabızlık sorunu olan varsa çekinmeden içsin:içelim:
ben de okumuştum sinamekinin saç uzattığını, hatta bağırsaklarda yaptığı etkiyi saç köklerinde de yapıo herhalde die kafaya almıştımnaniknanik

okuduğum vakit denemek lazımmış demek ki, ama saç sarartmak için kullandığım formül sayesinde uzadı saçım da baya,sadece uçlara bakım yapıorum bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…