japongülü çok saol :teytey::teytey: beim saçları ki omzumdan bi parmak aşaa ya inerdi inmezmi kırılır mahvolurdu yine kesir bunu yapalı nerdese 10cm uzadı daha 3 kere yaptım üstelik :lepi::lepi: kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaslar bende ilk dememi az once yaptim hadi hayirlisi bakalimmm
japongülü çok saol :teytey::teytey: beim saçları ki omzumdan bi parmak aşaa ya inerdi inmezmi kırılır mahvolurdu yine kesir bunu yapalı nerdese 10cm uzadı daha 3 kere yaptım üstelik :lepi::lepi: kaydirigubbakcemile5
bende hiç etkisini göstermedi valla iki ayda 2 cm bu da normal zaten
2 ay dır her hafta yapıyorum ama benim saçlarda tık yok
bende hiç etkisini göstermedi valla iki ayda 2 cm bu da normal zaten
2 ay dır her hafta yapıyorum ama benim saçlarda tık yok
2 aydır tık olmaması garip çünkü kimine fazla etkisini gösterir kimine az gösterir iiki aydır kullanıpta hiçbir etkisini göremediysen ozaman başka durumlar söz konusudr mesela beslenmede cok etkilidir saçların hem uzamasında hem sağlığında ve pskolojide cok önemlidir bu tip uygulamaları yaparken gerçekten sonuç alacagımıza inanarak yaparsak kesinlikle daha iyi sonuçlar alırız kimse moralini bozmasın opuyorumnanaktan
ben de ilk uygulamamı geçen hafta yapmıştım... yarın ikinciyi yapıcam...
papatyacım çok haklısın önce inanmak gerekiyor...opuyorumnanaktan
elacım sende hemen üzülme ve herşeyden önce olumlu düşün ve inan... bak o zaman saç dökülmende yoluna girecek:lepi:
evet şekerimopuyorumnanaktan
benimde saçlarım acayip zor uzuyor... bende de talasemi taşıyıcılığı ve hipotiroidi problemi var zaten cansız saçlarım... ama takmamaya çalışıyorum ve bu formüle inanıyorumzemuszemusopuyorumnanaktan
hiiiç takma bitkisel formüllerin mutlaka etkisini görürsün ama tabiki devamlı kullanmak lazım 2-3 kullanıp atmamalı devamlı kullanılmalı. bende daha bir kere uyguladım bu kürü devam edicem bunun haricindede birbuçuk ay öncee sarımsaklı şampuna başladım onunda oldukça etkisini gördüm onuda tavsiye ederim özellikle seyrek saçlıysan hala devam ediyorum sarımsaklı şampuna:1hug:
benimde saçlarım acayip zor uzuyor... bende de talasemi taşıyıcılığı ve hipotiroidi problemi var zaten cansız saçlarım... ama takmamaya çalışıyorum ve bu formüle inanıyorumzemuszemusopuyorumnanaktan
talesemi taşıyıcılığı ortak kaderimiz galiba ama benim diyet yapana kadar saç dökülme uzamama şikayetim yoktu aksine çok uzardı saçlarım ve oldukça gürdü ne zaman diyet yaptım saçlarımın yarısı döküldü,ama yine düzenli beslenmeyle eski saçlarıma kavuşcam inanıyorum inanmasam zaten hiçbir şekilde mutlu olamam başarmanın yarısı inanmak tır...azmin elinden de bişey kurtulmaz ben üstüme düşeni yapayım zaten zamanla herşey normale döner kiii eskiye nazaran azalma da var dökülmemde ,birde bu sinemakili tarif saçlarımı daha bir uzatıp gürlleştirirse çok mutlu olucam ve hayatımda yaptığım diyet hatasını kesinlikle tekrarlamıcam.
evet canım benim böyle düşünmemiz gerek... opuyorumnanaktan
ben de zeytinyağlı sarımsaktan sonra sinamekili tarifle olacağını düşünüyorum:lepi:
canım yok stres yapmıyorum, hep olumlu bakıyorum ben... zeytinyağlı sarımsak tarifini yaptım yaklaşık 10 hafta düzenli, epey iyi geldi zaten... şimdide düzenli bunu yapmak istiyorumki yapıcam da...:lepi::teytey:
talesemi taşıyıcılığı ortak kaderimiz galiba ama benim diyet yapana kadar saç dökülme uzamama şikayetim yoktu aksine çok uzardı saçlarım ve oldukça gürdü ne zaman diyet yaptım saçlarımın yarısı döküldü,ama yine düzenli beslenmeyle eski saçlarıma kavuşcam inanıyorum inanmasam zaten hiçbir şekilde mutlu olamam başarmanın yarısı inanmak tır...azmin elinden de bişey kurtulmaz ben üstüme düşeni yapayım zaten zamanla herşey normale döner kiii eskiye nazaran azalma da var dökülmemde ,birde bu sinemakili tarif saçlarımı daha bir uzatıp gürlleştirirse çok mutlu olucam ve hayatımda yaptığım diyet hatasını kesinlikle tekrarlamıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?