• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ya açıkçası bu forumda pek çok konuda aa şu çok süper aa bu harika denilen şeylerin çoğunu deneyip pek de bir sonuç elde etmemiş biriyim çok iddialı ürünler de dahil buna onun için ben tamamen psikolojik bir inançla oldugunu düşünüyorum ben 2 haftadır uyguluyorum yani 2 kere yaptım onun dışında selective mavi su ve bebe yağı da kullanıyorum

ya açıkçası bu forumda pek çok konuda aa şu çok süper aa bu harika denilen şeylerin çoğunu deneyip pek de bir sonuç elde etmemiş biriyim çok iddialı ürünler de dahil buna onun için ben tamamen psikolojik bir inançla oldugunu düşünüyorum ben 2 haftadır uyguluyorum yani 2 kere yaptım onun dışında selective mavi su ve bebe yağı da kullanıyorum

ama zaten saçların gür duruyor yani mesela turplu suyu dendinmi ben daha denemedim fakat acayip olumlu yorumlar var yani cok kişiden. tabikide kişidn kişiye deişebilir bebe yağını nasıl kullanıyosun anlıyamadım

bebe yağı saçımın elektriğini çok güzel alıyor banyodan sonra başımı aşağı sarkıtıyorum. bebe yağını bardağa döktüm ben . parmaklarımı batırıp diplere değtirmeden saçalrımı mıncıklıyorum 2 kere yapıyorum bunu fazla sürmeden. sonrasında hiçbir işlem uygulamadan saçımı doğal haliyle kullanabiliyorum normalde çok fena kabarır ve elektriklenir ve ben hep düzleştirirdim kıvrımları da belirginleştiriyor onu da forumda okudum ve şu forumlarda denediğim şeyler arasında tek işe yarayanı

JAPONGÜLÜ BANA DA CVP VER LUTFENN...benm sacım kızıla boyalıydı cok acık kızıoldı sevmedim kuaföre gittim açık kahveye boyadı..simdi kızıllar tam kapanmadı koyu ızıl gbi oldu..ben yavs yavas sac rengimi sarıya döndürmek istiyorum kuafor bikez daha acık kahve boyuylım dedi.ne dersin yavastan sarıya dönmek için ne yapmam lazım

kızılı kapatmak için tekrar boyatman şart ama sarıya dönmen için uzun süre bekleyip ara ara kestirerek tamamen gitmeden yaptırmamalısın

bebe yağı saçımın elektriğini çok güzel alıyor banyodan sonra başımı aşağı sarkıtıyorum. bebe yağını bardağa döktüm ben . parmaklarımı batırıp diplere değtirmeden saçalrımı mıncıklıyorum 2 kere yapıyorum bunu fazla sürmeden. sonrasında hiçbir işlem uygulamadan saçımı doğal haliyle kullanabiliyorum normalde çok fena kabarır ve elektriklenir ve ben hep düzleştirirdim kıvrımları da belirginleştiriyor onu da forumda okudum ve şu forumlarda denediğim şeyler arasında tek işe yarayanı

ya işte aynı ben saçlarım çok kabarıyo ben de düzleştiriyorum ve kırılıyo.. peki bu bebe yağı saçı yağlandırıyo mu

Bir de benim saçlarımçokkırık yine de uzar mı sizce? kestiremem şu anda saçımı çğnkü kırıklar çok yukarılarda ve kısa saçla iğrenç oluyorum uzadıkça kestrmeyi dşünüyorum

japongülü YARDIM !!!!! ???? :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

benim saçlarım ince telli ve düz omzumu azcık gecince kırık kırık oluyo uçları; kuaföre gidip kesitiryorum gayet güzel saglıklı oluyo.1ay sonra uzadıgı yer yine kırık yine git kestir.uzayamadan kestrmek zorunda kalıyorum.kesitrmesem bu sefer de kopuyo hep yine uzatamıyorum...bu tarifi uygulayacagm ancak bunun dışında bana da önerebilecegin ekstra bişey var mı ? ne yapmam gerekli uzatabilmem için ve saglıklı olabilmesi için :( yardımcı olursan çok sevinirimmafoldumben

Kızlar bunu saçın dibine mi uyguluyorsunuz???

evet diplere masajlara yediriyorsun...sonrasinda heryerinede sürebilirsin, ben öyle yapyiorum,neticede karisim yeterli a.s ...

Bir de benim saçlarımçokkırık yine de uzar mı sizce? kestiremem şu anda saçımı çğnkü kırıklar çok yukarılarda ve kısa saçla iğrenç oluyorum uzadıkça kestrmeyi dşünüyorum

Valla canim benimde senin gibi sorunum vardi...yillarca yaptirdgim röfleler, saclarimi düzlestirmek icin fönler filan, ayrica saclarimda ince tellidir, cok yipranmisti ...careyi röfleyi birakmakta ve kisacik kestirtmekte buldum...3-4 defa kisa kestirttim ki röfleler tamamiyle ciksin diye...1 yila yakin bemiks + badem yagi + hint yagi + zeytin yagi ve arada yumurta sarisi karisimini haftada bir düzenli olarak uyguladim...saclarim canlandi, hatta gürlesti saglikli oldular... 3 haftadir da bu formulü uyguluyorum, gayet de memnunum...yani demek istedigim canim, kestirsen daha saglikli saclara sahip olursun.

japongülü YARDIM !!!!! ???? :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

benim saçlarım ince telli ve düz omzumu azcık gecince kırık kırık oluyo uçları; kuaföre gidip kesitiryorum gayet güzel saglıklı oluyo.1ay sonra uzadıgı yer yine kırık yine git kestir.uzayamadan kestrmek zorunda kalıyorum.kesitrmesem bu sefer de kopuyo hep yine uzatamıyorum...bu tarifi uygulayacagm ancak bunun dışında bana da önerebilecegin ekstra bişey var mı ? ne yapmam gerekli uzatabilmem için ve saglıklı olabilmesi için :( yardımcı olursan çok sevinirimmafoldumben

kırıkları kestirmeden kurtulman çok zor malesef ama saçını yıkadıktan sonra uçlara bi ka. damla bademyağı yedirip bırakırsan kırılmaları bir nebzede olsa yavaşlatabilirsin

kırıkları kestirmeden kurtulman çok zor malesef ama saçını yıkadıktan sonra uçlara bi ka. damla bademyağı yedirip bırakırsan kırılmaları bir nebzede olsa yavaşlatabilirsin

bir ara badem yagı ve hint yagı sürüyordum ama uclarını cok kuruttu ben fazla bekliyodum ama.suan da avonun kırık sac ucları için olan serumu kullanıyorm badem yagı da alıyım en kısa zamanda tekrar o zamn ...

canım peki selective nin bi faydasını gördün mü ???

canım peki selective nin bi faydasını gördün mü ???

valla ne desem yalan olur öyle fark edilir bi değişiklik hiç yok saçımda laf olsun diye kullanıyorum işte düzleştirme maşa çok yaptıgım için belki bir nebze olsun koruyordur diye
bbelki yaramıştır bir işe d eben çok fark edemiyorum

Ben bu bakımı 3 hafta boyunca yaptım ve 3 hafta boyunca saçlarım inanılmaz derecede döküldü ... Acaba sebebi bu ölü olan saç tellerinin kendini tamamıyla dışarı salmasımıydı ...Nese bakımı durdurmak zorunda kaldım.. ama birşey sölemek isterim ki inanın saçı hızlı uzayanlar var ise normalde de saçları hızlı uzuyorsa bi kişinin bu formülle inanın gerçektende dahada hızlı uzuyor.. Benim 1 ay önce kestirdiğim saçlar dudağımın üstündeyken 1 ay sonra altına indi hatta 1 ay bile değil 3 haftada 5-6 cm uzadı desem yeridir.Ama çok döküldü şimdi bıraktım dinlenmeye bakalım biraz toparlansın tekrar başlıcam.. Ama sonuç güzel gayet saç parlıyo ve uzuyor...Bizzat denedim ve uyguladım .. Ama şuan beklemedeyim dökülmeden dolayı .. hayırlısı bkalım :ecrin_bebek:

Merhaba,ben de kuaför madurlarındanım :(.uzun saç hastasıyım fakat ince telli ve inanılmaz az saçlarım var.bu yüzden uzaması da hoş olmuyo.bende omuzlarımın altında kestirmek için kuaföre gittim fakat makası bir vurdu saç kulağımın yukarısında.uyarmamla birlikte alt tarafını omuzumda bıraktı bu sefer katlar arası mesafe fazla oldu ve saçım çok kötü bir modele döndü :(.fakat inanılmaz parlaklaştı canlandı.eski darı püskülü saçlarım gitti.hemen mecitefendi yağından aldım,saçlarımı inanılmaz yumuşak hacimli ipek gibi yaptı.şimdide bunu uygulucam.biranevvel uzamasını istiyorum.

Asıl soruma gelince Japongülü'cüm, benim kafa derimde yaralar var kuruyor ve kaşıyıncada yara oluyor,kabuk tutuyor.böylece hiç geçmiyor..acaba bi zararı olurmu yaralara?yapmamda bir sakınca varmı?Teşekkürler.

o yaraların sebebi bitkisel sampuanlar.
bende bişr ara bitkisel sampuanları denedim bir kasıntı
kabuklanma kepeklenme oldu
artık market sampuanıma devam ediyorum
bakımımı da yapıyorum

valla ne desem yalan olur öyle fark edilir bi değişiklik hiç yok saçımda laf olsun diye kullanıyorum işte düzleştirme maşa çok yaptıgım için belki bir nebze olsun koruyordur diye
bbelki yaramıştır bir işe d eben çok fark edemiyorum
ben de sarıkız kullanıyorum o da selective'nin aynısı zaten marka değişikliği var.ben de pek yararnı görmedm ya düzenli kullanmadıgm için ya da bened yararı olmuyo.cnkü benm saclar cok yavas uzuyo hemn de kırılıyo zaten çok ince 2 tutam saçım var onu da çok bakım yaparak dökücem bu gidişle toptan kel kalıcam sırnaşık şey:hulya:

arkadaslar kuaför arkadasimizin yöntemiyle uzatan varmi sacini yani uzun süre deneyen oldumu ayda ne kadar uzatir bu karisim düzenli yapilirsa deneyenler bekliyorum sonuclari

kızlar mavi su uzatmaz sadece fönden önce uygulanıyor fönden zarar görmemesi için zaten saç diplerine değil uçlara sürülüyor bilginiz olsun

Back