ya açıkçası bu forumda pek çok konuda aa şu çok süper aa bu harika denilen şeylerin çoğunu deneyip pek de bir sonuç elde etmemiş biriyim çok iddialı ürünler de dahil buna onun için ben tamamen psikolojik bir inançla oldugunu düşünüyorum ben 2 haftadır uyguluyorum yani 2 kere yaptım onun dışında selective mavi su ve bebe yağı da kullanıyorum
JAPONGÜLÜ BANA DA CVP VER LUTFENN...benm sacım kızıla boyalıydı cok acık kızıoldı sevmedim kuaföre gittim açık kahveye boyadı..simdi kızıllar tam kapanmadı koyu ızıl gbi oldu..ben yavs yavas sac rengimi sarıya döndürmek istiyorum kuafor bikez daha acık kahve boyuylım dedi.ne dersin yavastan sarıya dönmek için ne yapmam lazım
bebe yağı saçımın elektriğini çok güzel alıyor banyodan sonra başımı aşağı sarkıtıyorum. bebe yağını bardağa döktüm ben . parmaklarımı batırıp diplere değtirmeden saçalrımı mıncıklıyorum 2 kere yapıyorum bunu fazla sürmeden. sonrasında hiçbir işlem uygulamadan saçımı doğal haliyle kullanabiliyorum normalde çok fena kabarır ve elektriklenir ve ben hep düzleştirirdim kıvrımları da belirginleştiriyor onu da forumda okudum ve şu forumlarda denediğim şeyler arasında tek işe yarayanı
Kızlar bunu saçın dibine mi uyguluyorsunuz???
Bir de benim saçlarımçokkırık yine de uzar mı sizce? kestiremem şu anda saçımı çğnkü kırıklar çok yukarılarda ve kısa saçla iğrenç oluyorum uzadıkça kestrmeyi dşünüyorum
japongülü YARDIM !!!!! ???? :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
benim saçlarım ince telli ve düz omzumu azcık gecince kırık kırık oluyo uçları; kuaföre gidip kesitiryorum gayet güzel saglıklı oluyo.1ay sonra uzadıgı yer yine kırık yine git kestir.uzayamadan kestrmek zorunda kalıyorum.kesitrmesem bu sefer de kopuyo hep yine uzatamıyorum...bu tarifi uygulayacagm ancak bunun dışında bana da önerebilecegin ekstra bişey var mı ? ne yapmam gerekli uzatabilmem için ve saglıklı olabilmesi içinyardımcı olursan çok sevinirimmafoldumben
kırıkları kestirmeden kurtulman çok zor malesef ama saçını yıkadıktan sonra uçlara bi ka. damla bademyağı yedirip bırakırsan kırılmaları bir nebzede olsa yavaşlatabilirsin
ya açıkçası bu forumda pek çok konuda aa şu çok süper aa bu harika denilen şeylerin çoğunu deneyip pek de bir sonuç elde etmemiş biriyim çok iddialı ürünler de dahil buna onun için ben tamamen psikolojik bir inançla oldugunu düşünüyorum ben 2 haftadır uyguluyorum yani 2 kere yaptım onun dışında selective mavi su ve bebe yağı da kullanıyorum
canım peki selective nin bi faydasını gördün mü ???
ben de sarıkız kullanıyorum o da selective'nin aynısı zaten marka değişikliği var.ben de pek yararnı görmedm ya düzenli kullanmadıgm için ya da bened yararı olmuyo.cnkü benm saclar cok yavas uzuyo hemn de kırılıyo zaten çok ince 2 tutam saçım var onu da çok bakım yaparak dökücem bu gidişle toptan kel kalıcam sırnaşık şey:hulya:valla ne desem yalan olur öyle fark edilir bi değişiklik hiç yok saçımda laf olsun diye kullanıyorum işte düzleştirme maşa çok yaptıgım için belki bir nebze olsun koruyordur diye
bbelki yaramıştır bir işe d eben çok fark edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?