Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Sınemakı 100gr 2mılyon verdım ben bende persembe gÜnÜ denedım ve saclarım 2 gÜnde yaglanırdı yaglanma durdu ve yumsaklık verdı ınŞ uzar bende boya yÜzÜnden oryalle acıldıgın saclarım yandı ve o kadar kestırmeme ragmen bıraz daha var yanık ve lastık gıbı saclarım ama eskısı kadar bellı deıl artık

canım merhaba bende senin tarifini uyguladım hatta şuanda kafamda bekletiyorum ama benim senden ricam bunu boneliyomusun sıcak havlu sarmamız gerekiyormmu ve benim saçlarım röfleli platin sarı bende de işe yararmı acaba ben istediğim uzunluğa gelene kadar röfle yapmayı düşünmüyorum 40 günde bir uclarından adırmamım faydası olurmu yarım cm beni bilgilendirirsen çok çok mutlu olurum

arkadaşlar karışımı yarım saat bekletmek yeterli ama daha fazla bekletmeninde bi zararı olmaz ben üzerine bone veya havlu takmadım sadece sürdüm açık bıraktım

arkadaşlar karışımı yarım saat bekletmek yeterli ama daha fazla bekletmeninde bi zararı olmaz ben üzerine bone veya havlu takmadım sadece sürdüm açık bıraktım

Yarın uyanır uyanmaz gidip ilk işim eczaneden bemix almak olcak....çok merak ettim bunu

tek bir sorum olucak AYDA 1 KEZ Mİ uyguluyoruz bunu acaba?

bende bugün başlıcam umarım güzl sonuçlar alabilirim buarada birşey danışacaktım kuaför olduğunuzdan siz daha iyi anlarsınz acaba bu uygulamayı röfleli saçlara uygulasakta aynı etkiyi görebilrmiyiz diplerim cok cıktı ona göre röfle yaptırıp yaptırmayacagıma karar vericem :1hug:

ya mervecim merak ettigim bir konu var, sacini nasil ölcüyorsun yada ölcmüstün :uhm: benim saclarimin uzunluklari hepsi ayni degil

el yordamıyla diyelim ama cetvelim de var :) bereye geldiğini biliyodm ona göre son haline bakıyorum en alt katınkini..hihoyyyt

röfleli saça da uygulanabilir zaten içinde bademyaı olduğundan bakımda yapmış olursun

ben de iki haftadır yapıyorum..belime kadar uzamasa bile uzamasını hızlandırmak istiyorum bide sanki saçlarım nemlenmeye başladı çünkü boyadan çok kurudu,biraz kötü koksa da kesinlikle devam edicem )

ya ben bemix ampul alcagıma,yanlışlıkla tablet olarak almışım,
bi zararı olurmu yoksa tekrar alayım mı? cevabınızı bekliyorum....:bbo:

JAPONGÜLÜ BANA DA CVP VER LUTFENN...benm sacım kızıla boyalıydı cok acık kızıoldı sevmedim kuaföre gittim açık kahveye boyadı..simdi kızıllar tam kapanmadı koyu ızıl gbi oldu..ben yavs yavas sac rengimi sarıya döndürmek istiyorum kuafor bikez daha acık kahve boyuylım dedi.ne dersin yavastan sarıya dönmek için ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…