yaa ç0k sa0Lda bunu saça uyguLadıktan s0nRa 3-4 saat bekLetmemizmi Lazm y0ksa hemn yıkamamızmı????kafamçokkarıştı
ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
arkadaşlar karışımı yarım saat bekletmek yeterli ama daha fazla bekletmeninde bi zararı olmaz ben üzerine bone veya havlu takmadım sadece sürdüm açık bıraktım
Yarın uyanır uyanmaz gidip ilk işim eczaneden bemix almak olcak....çok merak ettim bunu
tek bir sorum olucak AYDA 1 KEZ Mİ uyguluyoruz bunu acaba?
arkadaşlar karışımı yarım saat bekletmek yeterli ama daha fazla bekletmeninde bi zararı olmaz ben üzerine bone veya havlu takmadım sadece sürdüm açık bıraktım
ya mervecim merak ettigim bir konu var, sacini nasil ölcüyorsun yada ölcmüstün :uhm: benim saclarimin uzunluklari hepsi ayni degil
bende bugün başlıcam umarım güzl sonuçlar alabilirim buarada birşey danışacaktım kuaför olduğunuzdan siz daha iyi anlarsınz acaba bu uygulamayı röfleli saçlara uygulasakta aynı etkiyi görebilrmiyiz diplerim cok cıktı ona göre röfle yaptırıp yaptırmayacagıma karar vericem :1hug:
japongülü canim bir sorum olacakti, 2 cesit badem yagi var, aci mi tatli mi daha faydali ??? CADIARZU
tatlı bademyağı olursa iyi olur ben öyle yaptım
ya ben bemix ampul alcagıma,yanlışlıkla tablet olarak almışım,
bi zararı olurmu yoksa tekrar alayım mı? cevabınızı bekliyorum....:bbo:
röfleli saça da uygulanabilir zaten içinde bademyaı olduğundan bakımda yapmış olursun
haftada 1 seferden 2 kez yaptım gram uzama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?