Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaförde saç rengi açtırmak kaç tl ?

nilg

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
112
1
318
evet kızlar yeni açtıran arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi ortalama nekadara mal oluyo çok pahalı bir işlem mi bu :18:

evet kızlar yeni açtıran arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi ortalama nekadara mal oluyo çok pahalı bir işlem mi bu :18:

ben 1 ay once yaptirdim, kuaforlerin dekolore ya da saci kusturma dedigi islem. sacimda mavi siyah boya vardi, cok pahali bir yere gitmedim, istanbulda beyoglu'nda normal bir kuafor. sadece acma islemi icin 100tl aldi. kiyas yapman acisindan bu bahsettigim kuaforde benim uzunlugumda sac boyama 80tl. boyadan biraz fazla yani, %25 daha pahali oluyor bu durumda boyaya gore:)

boyadan daha pahalı olduğu kesin bide saçı yıpratırsa oda ayrı bir dert hani derlerya paranla rezil oldun o işe dönüyor iş bence sen palette yoğun açıcı denesen en azından az bekler yıkarsın kuaförde müdahale ettirmiyorlar bide yanarsa seni suçluyorlar ne biçim işşe bu anlamadım

ben 1 yıl önce açtırmıştım ve boyatmıştım tabi üstüne, toplam 170 tl aldı. açtırma işlemi 100 120 fln sanırım

o saçı açtırdığında neyle açarsan aç illaki yıpranacak ayrıca kuaförlerde tecrübelerime dayanarak şunu farkettim işleri hızlı ilerlesin daha çok müşteriye yetişme telaşında saça vuruyolar oryali %40-50 volumle bide üstüne sar folyoyu iyice ısıtsın saç içerde kimyasal yanma yaşasın o saç açılmayıpta napsın bembeyaz bile olur.

Ben komşumun simsiyah saçını açtım boyadım toplam maliyet 25 tl.Ben ne zaman açtırma işlemi yaptıdıysam saçım %90 büzüşüp yandı püskül gibi oldu evde yaptığım saçta ne kopma ne büzüşme sadece hafif bi kuruluk...

%30luk oksişdan kremle normal morefoss marka oryali kıvamlı bi şekilde yapıp saçı uçlardan doğru açmaya başladım çünkü dipler daha açıktı ve o saçı açılana kadar masaj yaptım aslada bişeyle sarmadım üşenmeden 20 dk falan masaj yaptım yedire yedire ki hiç bi kuaför senin başında durupta saç yanmadan açılsın diye uğraşmaz o siyah saç 25 dk da siyahı kustu hafif bi turuncu yansıma oldu ama beklediğimden daha azdı küllü de bi renge boyadık ondan sonra 3 yıkamadan sonra istediği rengi verdik saça saçta kopma yanma olmadı hafifçe bi kuruluk oldu ki oda hiç bişey sayılmaz kuaförde tek renk boyada saçı büzüşen biri olarak onada yıpranma demem...

Saçlarım sağlıklı aman aman kötü değil ve ben beceririm dersen evde masaj yapa yapa hiç sarmadan açıkta bırak kendişn aç boya hatta sen daha kaliteli bi oryalde alabilrsn biz o markayı bulduğumuz ve herşeyi göze aldığımız için bu şekilde yaptık

Son düzenleme:
bende saçımı açtırmak istiyorum ve tabi boyatmak kuaföre sordum
saçım uzun diye uzun dediysem orta boyda açma ve boyamaya 100 tl dedi ve bitkiselmiş açma da boyama da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…