- 15 Mart 2020
- 1.476
- 2.338
- Konu Sahibi birkedilianne
Boncuk agdayi bende yeni aldım acemi olduğum için çok zamanımı alıyor,boncuk agdanin hangi markasini aldınız,benim aldığım çok sıvı ve akışkan oluyor istedigim gibi suremiyorum,Ben daha önce ılık ağda, bezle çekilen sir ağda, bezsiz kullanılan boncuk sir ağda gibi ağdaları kendim yapmaya çalışıyordum. 2-3 saat sürüyordu. Çok yoruluyordum, sıkılıyordum, bunalıyordum.
Sonra bir gün cesaretimi toplayıp kuaföre ağdaya gittim. Yarım saat bile sürmemiştir belki. Hemen bitti. Ben orada kendi yaptığım yanlışları farkettim. Nasıl ağda yapılması gerektiğini gözlemledim. O kadar iyi oldu ki benim için. Yani sadece 1 defa kuaförde yaptırdım ve öğrendim. Şimdi kendim yapıyorum ayda bir defa. Yarım saat- bir saat arası sürüyor.
Sir ağda makinem var. Boncuk sir ağdaları eritiyorum. ( Sarı ya da yeşil renkli olanlardan tercih ediyorum) Zaten bezsiz kullanılıyor. Çok pratik. Ağda bittikten sonra tek tük kalan tüyler oluyor. Önce ağda yaptığım bölgeyi iyice yıkayıp, kurulayıp, pudralayıp sonra epilasyon aletiyle kalan tüylerin üzerinden geçiyorum. Mis gibi oluyor. Tavsiye ederim.
Birde epilasyon aleti azalttimi tüylerinizi bende alicaktim ondan salgın çıktı arastiramadim