Kuaförde ağdaya gidenler bi bakabilir mi?

Ben daha önce ılık ağda, bezle çekilen sir ağda, bezsiz kullanılan boncuk sir ağda gibi ağdaları kendim yapmaya çalışıyordum. 2-3 saat sürüyordu. Çok yoruluyordum, sıkılıyordum, bunalıyordum.
Sonra bir gün cesaretimi toplayıp kuaföre ağdaya gittim. Yarım saat bile sürmemiştir belki. Hemen bitti. Ben orada kendi yaptığım yanlışları farkettim. Nasıl ağda yapılması gerektiğini gözlemledim. O kadar iyi oldu ki benim için. Yani sadece 1 defa kuaförde yaptırdım ve öğrendim. Şimdi kendim yapıyorum ayda bir defa. Yarım saat- bir saat arası sürüyor.
Sir ağda makinem var. Boncuk sir ağdaları eritiyorum. ( Sarı ya da yeşil renkli olanlardan tercih ediyorum) Zaten bezsiz kullanılıyor. Çok pratik. Ağda bittikten sonra tek tük kalan tüyler oluyor. Önce ağda yaptığım bölgeyi iyice yıkayıp, kurulayıp, pudralayıp sonra epilasyon aletiyle kalan tüylerin üzerinden geçiyorum. Mis gibi oluyor. Tavsiye ederim.
Boncuk agdayi bende yeni aldım acemi olduğum için çok zamanımı alıyor,boncuk agdanin hangi markasini aldınız,benim aldığım çok sıvı ve akışkan oluyor istedigim gibi suremiyorum,
Birde epilasyon aleti azalttimi tüylerinizi bende alicaktim ondan salgın çıktı arastiramadim

kızlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim bana vaktinizi ayırdınız cesaret verdiniz hepinizi çok öpüyorum çok teşekkür ederim ❤️☺️

Kuzum jilet yaptırdıktan sonra bi hafta gecmiş olması lazım kılların agdaya gelmesı icin ve kırılmaması icin uzun zaman sonra ilk kez agda yaptırcaksan nikahtan iki üc gün önce yaptır ki kıllar kalın oldu icin tahris olabilir bide utanmana geren yok bende kuaförum özel bölgede olsa biz oraya sadece kıl gözyle bakıyorız ki günde kac kişiye agda yapılıo duş aldıktan sonra gitmeni ve agdadan en 2 saat sonra tekrar duş almanı tavsiye ederim

Kuzum jilet yaptırdıktan sonra bi hafta gecmiş olması lazım kılların agdaya gelmesı icin ve kırılmaması icin uzun zaman sonra ilk kez agda yaptırcaksan nikahtan iki üc gün önce yaptır ki kıllar kalın oldu icin tahris olabilir bide utanmana geren yok bende kuaförum özel bölgede olsa biz oraya sadece kıl gözyle bakıyorız ki günde kac kişiye agda yapılıo duş aldıktan sonra gitmeni ve agdadan en 2 saat sonra tekrar duş almanı tavsiye ederim
tamam ben de öyle düşündüm tahriş olacağı için birkaç gün önce olsun diye çok teşekkür ediyorum ☺️

benim de asıl yöntem ağda.
İlerleyen dönemde lazer düşünüyorum ama gebelik planlarından sonraya attığım bi plan bu. Hormon dengeleri değişince yeniden başa sarıyor diye.

Çok uzun zamandır şöyle, kuaförde ağdaya gidiyorum 3-4 haftada bir ama bazen dönemsel olarak jilete döndüğüm oluyor. Seyahatler tatiller gibi durumlarda. Bi de benim eşim öyle seviyor, bazen çok kısa bırakmayı yada şekilli olaylar :KK70:

Sonrasında tekrar kuaförde ağda. İlk dönüşteki sefer acı oluyor ama hemen alışıyor vücudum.

Ben annem sayesinde yillarca jilet yaptim. Birkac kez makina denedim ama o killara makinayla nasil dayanayim... Dugunden once birkac kisiden tavsiye alip bir yere gittim. İlk orda yaptirdim. Baya bir gerildim. Evlendikten sonra yine kendim devam ettim jilet ve tuy dokucu. 3 ay vajinusmustum. Sonra hamile kaldim. Muayenelerde utaniyordum. Dedim agdaya basliyim. İlk zamanlar ayda 1 idare etti. Sonra ayda 2 derken en son doguma yakin 3 hafta ust uste gitmisimdir :KK70: dogumdan sonra yine eski usul devam.
2. Hamilelikte Acikcasi vajinal muayeneden, cati muayenesinden korkmadim bu agdadan korktugum kadar. Halbuki o an canin aciyor elbette ama hizli yapiyolar. 2. Doguma yakin 1 kez gittim. Pudralatmayi unutmayin kasilmamaya calisin

Kızlar haftaya ağdaya gideceğim. Daha önce kuaföre bu konuda hiç gitmedim. Nikahım var o sebeple bu da. Ben kendim jiletle hallediyordum. Nasıl oluyor tamamen açıyorlar mı? Ya da hemen bitiyor mu? Çok da utanıyorum ağdaya gelmesi için kendi haline bıraktım.
Mrblar ağda çok iyi mis gibi ohh tertemiz tüyler seyrekleşiyor ben kendimi bildim bileli hep jilet kullandım hemen çıktığı için bıktım bide evliyim hemen çıkiyor ya sinir oluyorum nyse ağda yaptirdim 1 yıl sürekli gittim kuaföre yanii tutup açıyorlar utanman geçecektir arkamı bile döndüm ben çok şükür öyle tüylü deilim ama para mı veriyorum sonuçta temiz olsun die amaaaa şuan virüs araya girdi lanet olasica yine jiletle almaya başladım çok pişmanım ama yapacak bişey yoktu😑😒

Hiç ağda yapmadım, daha doğrusu yapamadim acı eşiğim düşük galiba :KK64:bi ara emla sürüp epilatorle almıştım o zamanlar emla altın gibi değerli değildi doktorlar da yazıyordu hey gidi günler şimdi emlaya vereceğin parayla lazere gidersin ama öyle bir uyusmak ki kesseler acımaz o kadar diyeyim. Patır patır almıştım. Hazır konusu açılmışken emla'ya alternatif daha uygun fiyatlı bir şeyler bilenler varsa tavsiyesini alırım. (Anestol hariç)

Emla'ya alternatif ararken bi anestezik krem buldum trendyolda fiyatı da emla'nin yarı fiyatından ucuz. 82 lira emla 190 olmuş. Numb master %20 diye bir şey. Yorumlarda daha etkili yazanlar olmuş, bilen duyan var mı acaba? Konu sahibi kusura bakmayın, konu dışı yorum oldu ama aslında sizi de ilgilendiren bir şey bence ağda öncesi kullanabilirsiniz, hem sonrasını evde kendiniz yaparsınız belki rahat rahat

Mrblar ağda çok iyi mis gibi ohh tertemiz tüyler seyrekleşiyor ben kendimi bildim bileli hep jilet kullandım hemen çıktığı için bıktım bide evliyim hemen çıkiyor ya sinir oluyorum nyse ağda yaptirdim 1 yıl sürekli gittim kuaföre yanii tutup açıyorlar utanman geçecektir arkamı bile döndüm ben çok şükür öyle tüylü deilim ama para mı veriyorum sonuçta temiz olsun die amaaaa şuan virüs araya girdi lanet olasica yine jiletle almaya başladım çok pişmanım ama yapacak bişey yoktu😑😒
Evet ağdanın avantajları var baya☺️

Ayy lazeri ben de yaptirdim iki yil boyunca. Oncesinde ne guzel agdayla incelmisti hep tuylerim. Ustune iki yil jilet olnca evdeki bulgurdan oldm :işsiz: bi de bitmeyince de diyorlar ki yok sen sarisin yok tuyler koyu olnca gorunuomus virvir e kardes bunu bastan niye demediniz :KK53: kaziklandim 😁😁
bu ağda yi bir kez yaptırinca tüyler tekrar çıkıyormu. veya kaç kez yaptırırsak çıkmaz

bu ağda yi bir kez yaptırinca tüyler tekrar çıkıyormu. veya kaç kez yaptırırsak çıkmaz
Tabi sekerim yeniden cikiyor ama duzenli olarak agda yaptirinca kesnlkle jilet falan kullanmayinca once sert tuyler yumusak cikmaya basliyor ve zamanla azaliyor. Tabi azaliyor derken bitmiyor onunnicn coooknuzun yillar gerek ama azaliyor yani daha minik bir bolgede cikmaya basliyor :KK55: o bile kendini iyi hissettiriyor

Kiz onda bise yok suan diyosunya sali verdim diye kesin sali verdigin parmak uclarina gelecek kadardir tak eldiveni eline bitane bitane deil toplu halde tut birden cek ama gerdir biraz gerdirmeden olmaz biraz canin yanar ama sonuc 1 ay rahat kalirsin 🤭
En en favori yöntem ,:KK19:

Boncuk agdayi bende yeni aldım acemi olduğum için çok zamanımı alıyor,boncuk agdanin hangi markasini aldınız,benim aldığım çok sıvı ve akışkan oluyor istedigim gibi suremiyorum,
Birde epilasyon aleti azalttimi tüylerinizi bende alicaktim ondan salgın çıktı arastiramadim
Vi-vet granül sir el ağdası kullanıyorum ben. Çok yüksek sıcaklığa ayarlarsanız çok sıvı oluyor hem de kullanırken cildi yakıyor. Biraz sıcaklık ayarını düşürmeniz gerekli. Epilasyon aleti de bir nebze azalttı diyebilirim ama fazla değil.

Vi-vet granül sir el ağdası kullanıyorum ben. Çok yüksek sıcaklığa ayarlarsanız çok sıvı oluyor hem de kullanırken cildi yakıyor. Biraz sıcaklık ayarını düşürmeniz gerekli. Epilasyon aleti de bir nebze azalttı diyebilirim ama fazla değil.
Benimkide o marka dediğiniz gibi az ısıyi dusureyim, .epilayon aletinide bı bakicam fırsat olunca biryere gidilmiyor bu surecte

kuaför de ağda yi genital bölgesine mi yaptırıyorsunuz. peki erkek mi yapıyor yoksa kadın mı

ağda yi erkekmi yapıyor yoksa kadın mı
ben köyde yaşıyorum hiç bilmem öyle şeyleri o yüzden sordum kusura bakmayın
ben sadece merak tan sordum. yorumları okuyunca çoğu kadının ağda yaptırdığını gördüm. o yüzden erkek mi yapıyor kadın mı diye merak ettim.. yoksa öyle şey yaptırmam mümkün değil benim
neden nikah için yaptırıyorsun ki. sebebi ne anlamadım.

benim eşimde aynısı. hiç öpmez beni. sadece oral yaptırır kendisi de yapar sonra hızlı hızlı gidip gelmeye başlar. ben benim inlemem umrunda bile değil. ne kadar çok inlersem o kadar hızlanıyor sanki. hiç erken boşaldigini görmedim. en az 10 dakika git gel yapıyor

Mune Mune hep cinsellikte gezinen bu üyenin "bir kadın olarak" bugüne kadar yaptığı tüm bunlar.kadın olduğuna emin miyiz ya ben bi şüphelendim? bu soruları bi kadın sorabilir mi Allah aşkına?ağdadan bihaber ben öyle şey yaptıramam diyen köyde yaşayan (?) kadının bu şekilde fantazik bi seks tarifi de cabası

inşallah bir atlatayım da sürekli gitmem muhtemelen çünkü iyi bir şey değil ağda. Karartma ve sarkıklık yapıyor malum :olamaz:

5 yıldır adaya düzenli giderim, hiç kararma sarkma olmadı. Bir de brazilian denen her yerin alındığı şekliyle yaptırıyorum onlarca kuaföre gittim hiç kötü bir tecrübem olmadı. Sadece geçen yıl bir yer biraz morartmış uzamışlardı biraz, normalde makasla kısaltıp alır diğer kuaförler öyle bir durumda. Ona alışmışım. Bu gittiğim yer kısaltmadan dan dan girişti, bir hafta mor kaldı dış tarafı :confused:az sızladı. Bir yere alışıp hep oraya gitmak lazım. Mahallemde bir kuaför var mesela 3-4 farklı kişi girdi orada ağdaya ama hep aynı düzeyde hizmet aldım.

Mune Mune hep cinsellikte gezinen bu üyenin "bir kadın olarak" bugüne kadar yaptığı tüm bunlar.kadın olduğuna emin miyiz ya ben bi şüphelendim? bu soruları bi kadın sorabilir mi Allah aşkına?ağdadan bihaber ben öyle şey yaptıramam diyen köyde yaşayan (?) kadının bu şekilde fantazik bi seks tarifi de cabası

:oha::oha::oha: Üye adındaki sayı da manidarmış :olamaz:

Ben de saf inandım harbiden bilmiyor herhalde diye.

X