Kuaförde ağdaya gidenler bi bakabilir mi?

Evet lazere falan ben daha gerek duymuyorum zaten 1 ay gidiyo nerdeyse tam alma kivamina gelmesi icin 1 ay nerdeyse doluyo ben gayatte memunum ama bakalim hamileligin sonlarinda napcam bilmiyorum benim yengem ayna koyarfi on tarahina gorurdu killari ole cekerdi 😀
aynen ayna koyuyordu benimde arkadaşım 😄

Her ay gidiyorum alıştım artık . Gebelikten dolayı uzun süre gidememiştim ilk seferde acıdı tabi jilet yaptığım için ama tek sefer acıyor sonra uyuşuyor kadın beni konuşturuyor o arada hallediyor . Açıyosun bacakları sonrası cart cart 😂

Her ay gidiyorum alıştım artık . Gebelikten dolayı uzun süre gidememiştim ilk seferde acıdı tabi jilet yaptığım için ama tek sefer acıyor sonra uyuşuyor kadın beni konuşturuyor o arada hallediyor . Açıyosun bacakları sonrası cart cart 😂
Ne kadar sürede bitiyor 🙈

Yok estağfurullah ne kusuru. Belki erkek alan da vardır ama ben hiç duymadım.
ben sadece merak tan sordum. yorumları okuyunca çoğu kadının ağda yaptırdığını gördüm. o yüzden erkek mi yapıyor kadın mı diye merak ettim.. yoksa öyle şey yaptırmam mümkün değil benim

ben sadece merak tan sordum. yorumları okuyunca çoğu kadının ağda yaptırdığını gördüm. o yüzden erkek mi yapıyor kadın mı diye merak ettim.. yoksa öyle şey yaptırmam mümkün değil benim
Kadınlar yapıyor. Aslında çok yaygın bir şey kaç kez gitmeye yeltendim de çekindiğimden erteledim durdum artık nikaha sayılı gün kalınca mecbur

Kızlar Bi kadın doğum uzmanı diyor ki
Genital bölgede tamamen alınan kıllar çok zararlı
Mesleki olarak şöyle ki iç çamaşırı giyilimce pürüzsüz biz yüzey olduğu için Çamaşır dan dolayı Genital bölge hava almıyor
Son yıllarda kadınlar arasında enfeksiyon aşırı derece arttı
Bunun temel nedenlerinden biri de lazer epilasyon ya da sürekli yapılan ağdalar
Ben Bi doktor olarak buna karşıyım demişti.

Biliyorsunuz ki son yıllarda bu vakalar çok arttı. Bu sayfaları gezseniz fark edersiniz
Ben de lazer gidiyordum bıraktım.
Tercih sizin.
Bu arada bahsettiğim doktor instagramda çok popüler olan bayan Bi kadın doğum uzmanı.

Kızlar haftaya ağdaya gideceğim. Daha önce kuaföre bu konuda hiç gitmedim. Nikahım var o sebeple bu da. Ben kendim jiletle hallediyordum. Nasıl oluyor tamamen açıyorlar mı? Ya da hemen bitiyor mu? Çok da utanıyorum ağdaya gelmesi için kendi haline bıraktım.
Canim bende senin gibi 3 yıl öncesine kadar (bekarken) jilet kulanirdim 3 yildir kendi epilasyon aletim var onunla alıyorum ilk aldığında açıyor açılmıyor değil ama acisida sabaha geçmiş oluyor sonra zaten vazgecemiyorsun şuan hamileyim midem kaldirmiyor sürekli kusmam bulantim var diye alamadım kuafore gittim bugün bikiniyi aldı ama şuan rahat ve ter temizim tavsiyem hic duyma söylenenleri de takma 😁

Kızlar haftaya ağdaya gideceğim. Daha önce kuaföre bu konuda hiç gitmedim. Nikahım var o sebeple bu da. Ben kendim jiletle hallediyordum. Nasıl oluyor tamamen açıyorlar mı? Ya da hemen bitiyor mu? Çok da utanıyorum ağdaya gelmesi için kendi haline bıraktım.
Özelden yazdım

Ben 2 senedir yaptırıyorum hala bir tık yok 😂😂
Ayy lazeri ben de yaptirdim iki yil boyunca. Oncesinde ne guzel agdayla incelmisti hep tuylerim. Ustune iki yil jilet olnca evdeki bulgurdan oldm :işsiz: bi de bitmeyince de diyorlar ki yok sen sarisin yok tuyler koyu olnca gorunuomus virvir e kardes bunu bastan niye demediniz :KK53: kaziklandim 😁😁

Git şekerim hiç utanma. Hatta kadina utandigini da soyleyebilirsin o zaman daha nazik davraniyor. Ben ilk gittigmde ic camasirimi cikarmam catidan atlayan adami ikna etme gbi dil dokme sonucu olmustu :KK70: jinekologlar gbi dusun kac tane geliyooor gidiyooor hatirlamaz bile bosver😁 acisina gelince haliyle aciyor tabiki cnku bircok kil kokunu ayni anda cekiyor ama sadece dort saniye aciyor ben saydim vallahi :KK53: ay dur yavas acidi anam vay diyene kdr bitiyor sonrasi yumusacikkkkkkk:KK76:

Ayy lazeri ben de yaptirdim iki yil boyunca. Oncesinde ne guzel agdayla incelmisti hep tuylerim. Ustune iki yil jilet olnca evdeki bulgurdan oldm :işsiz: bi de bitmeyince de diyorlar ki yok sen sarisin yok tuyler koyu olnca gorunuomus virvir e kardes bunu bastan niye demediniz :KK53: kaziklandim 😁😁
Bende ne umutla gittim birde acısıda çok bari değse en azından ağda değiyor

Ben daha önce ılık ağda, bezle çekilen sir ağda, bezsiz kullanılan boncuk sir ağda gibi ağdaları kendim yapmaya çalışıyordum. 2-3 saat sürüyordu. Çok yoruluyordum, sıkılıyordum, bunalıyordum.
Sonra bir gün cesaretimi toplayıp kuaföre ağdaya gittim. Yarım saat bile sürmemiştir belki. Hemen bitti. Ben orada kendi yaptığım yanlışları farkettim. Nasıl ağda yapılması gerektiğini gözlemledim. O kadar iyi oldu ki benim için. Yani sadece 1 defa kuaförde yaptırdım ve öğrendim. Şimdi kendim yapıyorum ayda bir defa. Yarım saat- bir saat arası sürüyor.
Sir ağda makinem var. Boncuk sir ağdaları eritiyorum. ( Sarı ya da yeşil renkli olanlardan tercih ediyorum) Zaten bezsiz kullanılıyor. Çok pratik. Ağda bittikten sonra tek tük kalan tüyler oluyor. Önce ağda yaptığım bölgeyi iyice yıkayıp, kurulayıp, pudralayıp sonra epilasyon aletiyle kalan tüylerin üzerinden geçiyorum. Mis gibi oluyor. Tavsiye ederim.

X