- 8 Ocak 2020
- 6
- -3
- 23
- Konu Sahibi birkedilianne
ben köyde yaşıyorum hiç bilmem öyle şeyleri o yüzden sordum kusura bakmayınkadın tabi erkek olur mu hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben köyde yaşıyorum hiç bilmem öyle şeyleri o yüzden sordum kusura bakmayınkadın tabi erkek olur mu hiç
aynen ayna koyuyordu benimde arkadaşımEvet lazere falan ben daha gerek duymuyorum zaten 1 ay gidiyo nerdeyse tam alma kivamina gelmesi icin 1 ay nerdeyse doluyo ben gayatte memunum ama bakalim hamileligin sonlarinda napcam bilmiyorum benim yengem ayna koyarfi on tarahina gorurdu killari ole cekerdi
Yok estağfurullah ne kusuru. Belki erkek alan da vardır ama ben hiç duymadım.ben köyde yaşıyorum hiç bilmem öyle şeyleri o yüzden sordum kusura bakmayın
Ne kadar sürede bitiyorHer ay gidiyorum alıştım artık . Gebelikten dolayı uzun süre gidememiştim ilk seferde acıdı tabi jilet yaptığım için ama tek sefer acıyor sonra uyuşuyor kadın beni konuşturuyor o arada hallediyor . Açıyosun bacakları sonrası cart cart
ben sadece merak tan sordum. yorumları okuyunca çoğu kadının ağda yaptırdığını gördüm. o yüzden erkek mi yapıyor kadın mı diye merak ettim.. yoksa öyle şey yaptırmam mümkün değil benimYok estağfurullah ne kusuru. Belki erkek alan da vardır ama ben hiç duymadım.
Kadınlar yapıyor. Aslında çok yaygın bir şey kaç kez gitmeye yeltendim de çekindiğimden erteledim durdum artık nikaha sayılı gün kalınca mecburben sadece merak tan sordum. yorumları okuyunca çoğu kadının ağda yaptırdığını gördüm. o yüzden erkek mi yapıyor kadın mı diye merak ettim.. yoksa öyle şey yaptırmam mümkün değil benim
neden nikah için yaptırıyorsun ki. sebebi ne anlamadım.Kadınlar yapıyor. Aslında çok yaygın bir şey kaç kez gitmeye yeltendim de çekindiğimden erteledim durdum artık nikaha sayılı gün kalınca mecbur
Canim bende senin gibi 3 yıl öncesine kadar (bekarken) jilet kulanirdim 3 yildir kendi epilasyon aletim var onunla alıyorum ilk aldığında açıyor açılmıyor değil ama acisida sabaha geçmiş oluyor sonra zaten vazgecemiyorsun şuan hamileyim midem kaldirmiyor sürekli kusmam bulantim var diye alamadım kuafore gittim bugün bikiniyi aldı ama şuan rahat ve ter temizim tavsiyem hic duyma söylenenleri de takmaKızlar haftaya ağdaya gideceğim. Daha önce kuaföre bu konuda hiç gitmedim. Nikahım var o sebeple bu da. Ben kendim jiletle hallediyordum. Nasıl oluyor tamamen açıyorlar mı? Ya da hemen bitiyor mu? Çok da utanıyorum ağdaya gelmesi için kendi haline bıraktım.
guzel yontem ama denicem bende insallahaynen ayna koyuyordu benimde arkadaşım
Özelden yazdımKızlar haftaya ağdaya gideceğim. Daha önce kuaföre bu konuda hiç gitmedim. Nikahım var o sebeple bu da. Ben kendim jiletle hallediyordum. Nasıl oluyor tamamen açıyorlar mı? Ya da hemen bitiyor mu? Çok da utanıyorum ağdaya gelmesi için kendi haline bıraktım.
İlk defa gidiyosunuz sanırım sadece paket bölgesi ise 10-15 dk . Bütün vücut yarım saat 45 dkNe kadar sürede bitiyor
Ayy lazeri ben de yaptirdim iki yil boyunca. Oncesinde ne guzel agdayla incelmisti hep tuylerim. Ustune iki yil jilet olnca evdeki bulgurdan oldm bi de bitmeyince de diyorlar ki yok sen sarisin yok tuyler koyu olnca gorunuomus virvir e kardes bunu bastan niye demediniz kaziklandimBen 2 senedir yaptırıyorum hala bir tık yok
Git şekerim hiç utanma. Hatta kadina utandigini da soyleyebilirsin o zaman daha nazik davraniyor. Ben ilk gittigmde ic camasirimi cikarmam catidan atlayan adami ikna etme gbi dil dokme sonucu olmustu jinekologlar gbi dusun kac tane geliyooor gidiyooor hatirlamaz bile bosver acisina gelince haliyle aciyor tabiki cnku bircok kil kokunu ayni anda cekiyor ama sadece dort saniye aciyor ben saydim vallahi ay dur yavas acidi anam vay diyene kdr bitiyor sonrasi yumusacikkkkkkkKızlar haftaya ağdaya gideceğim. Daha önce kuaföre bu konuda hiç gitmedim. Nikahım var o sebeple bu da. Ben kendim jiletle hallediyordum. Nasıl oluyor tamamen açıyorlar mı? Ya da hemen bitiyor mu? Çok da utanıyorum ağdaya gelmesi için kendi haline bıraktım.
Bende ne umutla gittim birde acısıda çok bari değse en azından ağda değiyorAyy lazeri ben de yaptirdim iki yil boyunca. Oncesinde ne guzel agdayla incelmisti hep tuylerim. Ustune iki yil jilet olnca evdeki bulgurdan oldm bi de bitmeyince de diyorlar ki yok sen sarisin yok tuyler koyu olnca gorunuomus virvir e kardes bunu bastan niye demediniz kaziklandim
Kesinlikle oyle her an minik minik igne batiyor gibi ama biseye yaramiyor aldigimz isinlar da cabasi en iyisi agda en azindan hakkaten azaliyorBende ne umutla gittim birde acısıda çok bari değse en azından ağda değiyor
bütün vücutİlk defa gidiyosunuz sanırım sadece paket bölgesi ise 10-15 dk . Bütün vücut yarım saat 45 dk
Ben daha önce ılık ağda, bezle çekilen sir ağda, bezsiz kullanılan boncuk sir ağda gibi ağdaları kendim yapmaya çalışıyordum. 2-3 saat sürüyordu. Çok yoruluyordum, sıkılıyordum, bunalıyordum.Kızlar haftaya ağdaya gideceğim. Daha önce kuaföre bu konuda hiç gitmedim. Nikahım var o sebeple bu da. Ben kendim jiletle hallediyordum. Nasıl oluyor tamamen açıyorlar mı? Ya da hemen bitiyor mu? Çok da utanıyorum ağdaya gelmesi için kendi haline bıraktım.