- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
- Konu Sahibi birkedilianne
öncelikle ne kadar umursarsın bilmem ama ilk yazdığın cümleye kırıldım çünkü üslubundaki "saçma ve anlayışsız" kelimeleri hiç bana göre değil. yazdığım mesajlara bakarsan bu siteye üye olduğumdan beri tek bir kimsenin kalbini kırmadım, kimseyle tartışmaya girmedim, kıracak kelime de kurmadım. kimseden değil de Allah'tan korkarım kalp kırma konusunda.Evet tabi. Yani yapılacağı kesin olan bir eylem hakkında belli ki desteklenmek isteyen bir paylaşım yapılmış kötü tecrübenizi niye anlatıyorsunuz?
anımı paylaşma sebebim aslında notlar çıkarman ve her şeye hazırlıklı ol demek içindi. ben çok güvenerek gittiğim bir kuaförden acı bir tecrübeyle ayrıldım. konu başlığında da zaten "kuaförde ağdaya gidenler bakabilir mi?" demişsin. "iyi anısı olanlar yazsın, kötüleri okumak istemiyorum" dememişsin ki. ben de gidenlerden biri olarak cevap yazdım. sen de sarkma ve kararma olacağının farkındasın, başka bir arkadaş da ilk başta çok acır yazmış. şimdi tüm yorumları okudum, çok memnun olanlar da var. onlara alkış tutup bana tüh kaka yapman hoş olmadı. bence daha güzel bir üslupla, yazdığım yorumu beğenmediğini söyleyip nezaketen teşekkür edebilirdin.
her neyse, herkeste aynı olacak diye bir kural yok, belki de sen gittiğin için çok memnun olacaksın ve keşke daha önce gitseydim diye düşüneceksin. her şey gönlünce olsun, mutluluklar dilerim