Kronik servisit (rahim ağzı iltihabı)

Fitil kulan tüm rahim intihabi olan kişi için fitil veriyor doktor eczanaden alabilirsin

Canım uzun.yillar rahim iltihabı çektim. Sonra soğan kürü yaptım ve çat diye kesildi. Netten bak soğan kürü yap. Müthiş bişey.

Çıktı mı smeqr testi bende de 4 5 senedır belki de bu sıkıntılar var bi kere gttim iltihap var dedi sonra gitmedim korktum şimdi ilişki sonrası lekelenme idrar yaparken yanma var bende ve bıkac gündür de aşırı kaşıntım var kanser yazıyor netten bakıyorum kafayı yıcem mantar olma ihtimali de varmış ama inşallah sadece mantardır

Çıktı smear temiz dedi doktor. İlişki sonrası kanamayla gitmiştim yara vardı doktorum dondurdu. Sizde gidin bence beklemeyin

Canım uzun.yillar rahim iltihabı çektim. Sonra soğan kürü yaptım ve çat diye kesildi. Netten bak soğan kürü yap. Müthiş bişey.
Cok şükür cok sevindim geçmiş olsun Soğan kürünü yapamıyorum midemde rüflü gastrit ülser ne ararsan var soğan sarımsak biber böyle şeyleri asla yiyemiyorum

Benımde oyle gecmıs olsun ne ılacı verdıler

Aaaa enfeksiyon var ve ilaç vermediler mi kuzum
Enfeksiyon geçirirken vermişlerdi kuzum kullandım falan ama bu rahim ağzındaki ağrı falan var ya bu hiç geçmiyo desem abartmış olmam herhalde biyopsi oldum işte onda da kronik rahim ağzı iltihabı cıktı onun için henüz ilaç vs hiç bişey demediler şimdi biyopsi olduğum hastaneye gitmem gerekmiş oraya gidicem. Sen ilaç kullandın mı ihmal etme git doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…