Kronik servisit (rahim ağzı iltihabı)

Enfeksiyon geçirirken vermişlerdi kuzum kullandım falan ama bu rahim ağzındaki ağrı falan var ya bu hiç geçmiyo desem abartmış olmam herhalde 😐 biyopsi oldum işte onda da kronik rahim ağzı iltihabı cıktı onun için henüz ilaç vs hiç bişey demediler şimdi biyopsi olduğum hastaneye gitmem gerekmiş oraya gidicem. Sen ilaç kullandın mı ihmal etme git doktora
Aynı sey benımdr var kuzum gecmıyor cok agrım var sana ne ılacı vermıslerdı

Aynı sey benımdr var kuzum gecmıyor cok agrım var sana ne ılacı vermıslerdı
Gyno Max vajinal fitil birde antibiyotik vermişlerdi kuzum adını unuttum ya dur bakıp yazarım o enfeksiyon belirtilerini geçirdi ama biyopsiden sonra o sarı tuhaf akıntım hala devam ediyo geçmedi bi türlü 😐

Gyno Max vajinal fitil birde antibiyotik vermişlerdi kuzum adını unuttum ya dur bakıp yazarım o enfeksiyon belirtilerini geçirdi ama biyopsiden sonra o sarı tuhaf akıntım hala devam ediyo geçmedi bi türlü 😐
Kıyamam kuzum o agrı cok zor bır sey ya bıyopsın nasıl geldı pekı benımde kronık servısıt geldı sonucum. Tüplerine bakıldı mı hıc hsg ıke

Kıyamam kuzum o agrı cok zor bır sey ya bıyopsın nasıl geldı pekı benımde kronık servısıt geldı sonucum. Tüplerine bakıldı mı hıc hsg ıke
Yok kuzum bakılmadı ya 😐 benimde kronik servisit ve Fokal Koilositoz yazıyo bu ne demek tam bilmiyorum yani doktor kanser değilsin ama olma ihtimalin cok yüksek dedi takipli olman gerek dedi bide panikle 🤦🏻‍♀️ sana kronik servisit için bişey dediler mi kuzum

Banada demedıler kuzum. Benım akıntı cok agrı yapıyor kasıklarımda ve rahım ıcınde ne ıcsem fayda etmıyor bıtmıyor. Bu denlı agrı yapınca tüplerde hasar yapıyormus o sebeple sordum ne verdıler sana ye canım cok zor bu agrı

Banada demedıler kuzum. Benım akıntı cok agrı yapıyor kasıklarımda ve rahım ıcınde ne ıcsem fayda etmıyor bıtmıyor. Bu denlı agrı yapınca tüplerde hasar yapıyormus o sebeple sordum ne verdıler sana ye canım cok zor bu agrı
Valla cok zor kuzum Allahım şifa versin ya bende nasıl oluyo biliyo musun sanki böyle rahmim düşücek cıkıcak olduğu yerden gibi bi ağrı hiç dayanılmıyo 🤦🏻‍♀️ sen baktırdın mı tüplerine peki kuzum

Bende geçen sene ilişki sonrası kanama nedeniyle gitmiştim yara var denildi smear alındı yaraya gümüş nitrat sürüldü iyiydim smaer temiz çıkmıştı geçen seneki. Bu sene 2 aydır tekrar leke geldi 2 3 kez gittim doktora yine yara var dedi smear aldı sonucu cıkınca yakar ya da dondururuz dedi. Smear de bi şey çıkacak diye korkuyorum bende 🙄 1 yılda değişir mi smear sonucu bilmiyorum ama
Bende de aynı durum var. Bir türlü gecmiyor çare bulabildimiz mi?

Valla cok zor kuzum Allahım şifa versin ya bende nasıl oluyo biliyo musun sanki böyle rahmim düşücek cıkıcak olduğu yerden gibi bi ağrı hiç dayanılmıyo 🤦🏻‍♀️ sen baktırdın mı tüplerine peki kuzum
Aynısını yasıyorum kuzum bırde ısrar yaptıktan sonra cok agrım oluyor akıntı ıle. Tıkalı cıkmıstı ama actılar benım agrı yıne var

Aynısını yasıyorum kuzum bırde ısrar yaptıktan sonra cok agrım oluyor akıntı ıle. Tıkalı cıkmıstı ama actılar benım agrı yıne var
Tekrar bir muayene mi olsan acaba kuzum? Bende daha önce biyopsimi yapıp sonucuma temiz diyen doktora yazdım başka bir doktor böyle böyle dedi nedir bu yazanlar diye hpv olabilir yazmış 🙄🙄

Kızlar herkese merhaba..
Rahim ağzı iltihabı nın tedavisi var mı?
Bilginiz var mı yardımcı olur musunuz?
Durumum söyle smear de lsıl çıktı artı kandida ve enfeksiyon var sonrasında lsıl cıktığı için hpv testim negatif cıktı biyopsi oldum onda da negatif ama doktor dün kronik rahim ağzı iltihabın var 2 yıl boyunca 6 ayda bir smear vermelisin ayrıca jinekolojik onkolojiden takipli olman gerekiyo kanser değilsin ama olma riskin yüksek dedi ama tedavisi vs ile ilgili hiç bişey demedi testlerini yaptırdığın hastaneye git tekrar dedi. Aslında cok kafama takmıyorum artık ama tedavisi var mı varsa giderim yoksa gitmeye hiç niyetim yok bıktım hastanelerden gerçekten 🥴😐🤦🏻‍♀️
Beyaz ballıbaba bitkisinin iyi geldiği yazıyor isterseniz araştırın.
Kızlar herkese merhaba..
Rahim ağzı iltihabı nın tedavisi var mı?
Bilginiz var mı yardımcı olur musunuz?
Durumum söyle smear de lsıl çıktı artı kandida ve enfeksiyon var sonrasında lsıl cıktığı için hpv testim negatif cıktı biyopsi oldum onda da negatif ama doktor dün kronik rahim ağzı iltihabın var 2 yıl boyunca 6 ayda bir smear vermelisin ayrıca jinekolojik onkolojiden takipli olman gerekiyo kanser değilsin ama olma riskin yüksek dedi ama tedavisi vs ile ilgili hiç bişey demedi testlerini yaptırdığın hastaneye git tekrar dedi. Aslında cok kafama takmıyorum artık ama tedavisi var mı varsa giderim yoksa gitmeye hiç niyetim yok bıktım hastanelerden gerçekten 🥴😐🤦🏻‍♀️
Sarı ballıbaba bitkisinin iyi geldiği yazıyor lütfen araştırın çok geçmiş olsun

Merhaba bende yuksek risk hpv vardi. En fazla kansere neden olan tip. Leep yaptirmak istemedigim icin vitamin ve takviyelerle 1 yil sonra kendiliginden kayboldu. Tavsiyem hangj tip hpv oldugunuzu doktorunuza sorun. 16 ve 18 disindakiler genelde kendiliginden kayboluyor. Bagisiklik sisteminizi guclu tuttugunuzda.
Ya bende olup olmamak arasında çok kaldım ama sonradan pişman olmamak için yaptırdım yaşınız kaçtı benim 35 olduğu için mecburen yaptırdım

X