Kronik servisit (rahim ağzı iltihabı)

Evet spekulum biraz acıtıyor ama dayanılmayacak gibi değil bide doktor anlayışlı olmalı biraz.
25+1

Evet spekulum biraz acıtıyor ama dayanılmayacak gibi değil bide doktor anlayışlı olmalı biraz.
25+1
Heh doğrusu o işte adının ya doktor değil asistan kızlar vardı intikam alır gibi davrandılar 25 iyidir bende zaten daha 30 uma basmadım kiii daha küçüğüz biz en güzel zamanların cok güzel şeyler yaşa inşallah canım bütün bunlar geçsin gitsin

Hangi ilde yaşıyorsunuz ? Eğer Ankara da yaşıyorsanız bu işin duayeni bir doktor önereceğim

Yaaa ne güzel yazmışsın amin inşallah seninde geçsin bütün bunlar güzel günler gor inşallah devlet hastanesine mi gidiyorsun ?

Canım çok geçmiş olsun. Rahim ağzı iltihabı yakılıyor diye biliyorum. Doktorun ile görüş kadın doğum doktoruyla jınekolojı doktoruda olur. Yakılma işlemi yapılıyorsa yaptır. Daha cabk iğleşirsin. Birde tekrarlama şansı varmı yokmu onuda sor derim.

Yaaa ne güzel yazmışsın amin inşallah seninde geçsin bütün bunlar güzel günler gor inşallah devlet hastanesine mi gidiyorsun ?
Hep birlikte inşallah devlete gidiyorum kuzum ama sanırım şu smearden sonra özele gidicem bi yada öncesinde mi gitsem kafam cok karışık

Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim cümlemizin şifasını versin. Benim de hpv den dolayı sorunlarim oldu. Smear testim ilki şüpheli ikincisi temiz geldi. Korkmayın rutin kontrollerinize mutlaka gidin. Ihmal etmeyin lütfen sağlık baska şeye benzemiyor

Cok teşekkür ederim randevu bakıyorum bulabilirsem gidicem en kısa zamanda inşallah. Tekrarlama ihtimali var sanırım

Cok teşekkür ederim randevu bakıyorum bulabilirsem gidicem en kısa zamanda inşallah. Tekrarlama ihtimali var sanırım
Canım benım cok zor durum o biz kadınlar icin gercekten. Ama sen genede yaktırmayı yaptır devlet özel neresi yapıyorsa. Daha sonra fitil vs gerekirse cok güclü antiboytkler flora düzenleyici ilaclar alırsın. Dıkkt edersin allahın izinyle geçer tekrarlamaz. Eşinle birlkte oluyorsan eğer. Onada geçmştr oda bi doktra gözüksün. Senden ona ona senden geçer tekrarlar

Hep birlikte inşallah devlete gidiyorum kuzum ama sanırım şu smearden sonra özele gidicem bi yada öncesinde mi gitsem kafam cok karışık
Bilmiyorum devlette kadın doğum bana hep sıkıntılı geliyor burda ki doktorlar cok katılar azarlıyorlar o yüzden özele gidiyorum ben

Ayy bide ona bulaşma ihtimali mi var onada randevu alırım ben gittiğimde o zaman bulaşmıştır muhakkak ki simdiye kadar

Hepsi birbirinden umursamaz şu zamana kadar sadece 1 tane düzgün doktora denk geldim devlette
Burda hiç yok doğru düzgün devlette doktor afedersin hepsi k*pek gibi davranıyorlar Allah yardımcımız olsun imkanın varsa özelde iyi gibi doktora gitsen iyi olur aslında bi profa

Burda hiç yok doğru düzgün devlette doktor afedersin hepsi k*pek gibi davranıyorlar Allah yardımcımız olsun imkanın varsa özelde iyi gibi doktora gitsen iyi olur aslında bi profa
Nerde oturuyorsun canım? Ayy inan burdaki doktorlarda aynı öyle Ya bize de aksi gibi heryer cok uzak taa anasının gözünde oturuyoruz bi dün burda ufak bi özel var orayı aramıştım oda ne kadar güvenilir bilemiyorum ki hiç gitmedim. Büyük hastaneler tıp fakülteleri falan hep uzak zaten prof yüzü görmem cok zor

Çorum’da oturuyorum ben. Burada zaten Prof bulmak çok zor ama iki tane özel hastane var oraya gidiyorum bende

Tabikide bulaşır senden ona ona senden. Tekrarlar. Korunman gerekli böyle durumlarda canım benım. Al tabi randevu ikinzde bi gidin umarım tez zmanda iğleşirsn
Doktorların hiç biri doğru düzgün bilgi vermediği için hpv de negatif çıkınca korunma işini sallamıştık İnşallah cok teşekkür ederim

Doktorların hiç biri doğru düzgün bilgi vermediği için hpv de negatif çıkınca korunma işini sallamıştık İnşallah cok teşekkür ederim
Aklına takılan durum olursa mutlaka yazabilirsin. Bende cok geçirdim 7 ay jınekıolojı doktrn kapısındaydım hep. Floram bozulmştu sürekli fitil antibiyotik kullandımm. Yeşil akıntı var bende ama. Smeer testi antiboyotik fitil kullanmkdam gına gelmşti. İc camasrlarımı leğende kaynar su ile bekletip makineye ayrı atardım hep arasınıda ütülerdim. Sende öle yap canım. Eşinin kendiniin ayrı at. Ütüle

Çorum’da oturuyorum ben. Burada zaten Prof bulmak çok zor ama iki tane özel hastane var oraya gidiyorum bende
Bende İstanbul dayım ama ne çare her yere cok uzağım aslında özel en iyisi bu zamanlarda en iyisini yapıyosun kuzum. İnşallahta güzel haberler verirsin rahatlatır ya ben kızımı emanet edebilcek birini bulsam heryere gider gelirim okulu cok uzak evde kimse yok gidip alıcak okula götürücek kimsede yok yanında durucak birileri de o yüzden elim kolum bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…