- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
- Konu Sahibi Mucizemmm16
İnşallah bende sonuc kağıdını aldım Fokal Koilositoz yazıyo hpv olabilir demekmiş salı günü randevum var bakalım ne diycekler insanın kafası kaldırmıyo gerçektenHepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bende sonuc kağıdını aldım Fokal Koilositoz yazıyo hpv olabilir demekmiş salı günü randevum var bakalım ne diycekler insanın kafası kaldırmıyo gerçektenHepimize
Evet bendede aynı hpv 16 pozitif ve kronik servisit bende de kasık ağrıları oluyor bilmiyorum bende rahim ağzı yarası da yakıldı amaHpv 16.kolposkopi sonucum kronik servisit, 6 aydır ilk kez reglim bittikten bir hafta sonra kasiklarda huzursuzluk agri ve akıntı, reglim.de bu yıl ikinci.kez yoğun ve kötü kokuluydu ,perşembe smear vereceğim.tekrar , kronik servisit olanlar sürekli agri cekiyormusunuz ??
Bunu düzenli 2 ya da 3 ay kullanmak gerekliymiş faydasını görenler var hpv ye de etkisi varmış çünkü vajinal florayı düzenliyor tabi tek başına yeterli değil hpv içinduobalance bv cran diye bir probiyotik varmış vajinal florayı düzenleyen bu sitede kullananları da gördüm doktor önerisiyle benim sağlıkçı arkadaşlarımdan da önerenler var bende kullanmayı düşünüyorum sizde kullananilirsiniz
Benimde aynı böyle oluyo özellikle adetten sonra başlayan garip bir akıntım var kolposkopiden sonra başladı ve geçmedi hala ilişki sırasında yanma ve sonrasında ağrı ve kötü kokulu akıntı oluyo acaba bu sizin ağrınız yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi regl den bir hafta sonrası o zamanlara denk geliyo hemen hemenHpv 16.kolposkopi sonucum kronik servisit, 6 aydır ilk kez reglim bittikten bir hafta sonra kasiklarda huzursuzluk agri ve akıntı, reglim.de bu yıl ikinci.kez yoğun ve kötü kokuluydu ,perşembe smear vereceğim.tekrar , kronik servisit olanlar sürekli agri cekiyormusunuz ??
Bende iliskimsirasinda agri yanma olmuyordu ama kötü koku oluyordu ilk zamanlar maalesef, sonra kanama da olmaya başladı.yumurtlama desem o sanci gibi oluyordu bu twgl olacakmış GB huzursuzluk ,bilemiyorum o yuzdenBenimde aynı böyle oluyo özellikle adetten sonra başlayan garip bir akıntım var kolposkopiden sonra başladı ve geçmedi hala ilişki sırasında yanma ve sonrasında ağrı ve kötü kokulu akıntı oluyo acaba bu sizin ağrınız yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi regl den bir hafta sonrası o zamanlara denk geliyo hemen hemen
Merhaba , regl olacakmış gibi huzursuzluk mu ? Bendenoyle çünkü..bende yara da yok.Evet bendede aynı hpv 16 pozitif ve kronik servisit bende de kasık ağrıları oluyor bilmiyorum bende rahim ağzı yarası da yakıldı ama
Evet oluyor bendede kasık ağrısı huzursuzlukMerhaba , regl olacakmış gibi huzursuzluk mu ? Bendenoyle çünkü..bende yara da yok.
Devlet Hastanesine mi gidiyosunuz imkan varsa özel bir hastaneye düzgün iyi bir doktora gitmenizi tavsiye ederimBende iliskimsirasinda agri yanma olmuyordu ama kötü koku oluyordu ilk zamanlar maalesef, sonra kanama da olmaya başladı.yumurtlama desem o sanci gibi oluyordu bu twgl olacakmış GB huzursuzluk ,bilemiyorum o yuzden
Ozel iki farklı Dr a gittim.6 ay once hpv oldugumu ogrendim.biyopside kronik servisit cikti. simdi üniversite hastanesine gidiyorum smear veya kontroller içinDevlet Hastanesine mi gidiyosunuz imkan varsa özel bir hastaneye düzgün iyi bir doktora gitmenizi tavsiye ederim
Merhaba kim acaba paylaşabilir misinizHangi ilde yaşıyorsunuz ? Eğer Ankara da yaşıyorsanız bu işin duayeni bir doktor önereceğim
Çok geçmiş olsun eşinizde Hpv bakıldı mı ? Siğil var mı?Hpv 16.kolposkopi sonucum kronik servisit, 6 aydır ilk kez reglim bittikten bir hafta sonra kasiklarda huzursuzluk agri ve akıntı, reglim.de bu yıl ikinci.kez yoğun ve kötü kokuluydu ,perşembe smear vereceğim.tekrar , kronik servisit olanlar sürekli agri cekiyormusunuz ??
Merhaba tskler, kendiyle ilk tanıştığımda sigil vardı yaktirdi .bir dHa cikmadi .bende 4 yıl sonra öğrendim hpv olduğumu sonra da ayrıldık zaten.Çok geçmiş olsun eşinizde Hpv bakıldı mı ? Siğil var mı?