- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Hayır.Neden anaokulunda yalanmi ögreniyorlar. Lutfen gereksiz seyler söylemeyin , ilk yalanlarini anaokulunda söylerler nedemek?
130 tl.Bizimine göre cok cok zengin degilmi?
Peki yarim gu okul aidati ne kadar?
Meb bakanlığına bağlı devlet anaokulu bu arada.
Neden anaokulunda yalanmi ögreniyorlar. Lutfen gereksiz seyler söylemeyin , ilk yalanlarini anaokulunda söylerler nedemek?
Konuyu bugun ogretmene su sekilde söyledim. X hanim benim kizimin idrar yolu enfeksiyonu var, doktorumuzun kesin talimati 2 saate bir tuvalete gidecek. O söylemese bile siz gonderin. Yok dese bile kizimi zorla tuvalete gönderin dedim. Ve bugun okuldan ben aldim cocuk eve gelince cok sıkıstım diyerek 2 saat wc den cikmadi. Suan gözlemliycem canim cunku , gitmek istiyor seviyorum diyor. Ögretmenimiz dikkat daginikligindan bahsetti biraz bunun önüne gecmem gerek sanirim..Ne demek 4 yaşında çocuğu tuvalete göndermemek. Bu mu eğitimcilik? Böyle disiplin falan sağladıklarını sanıyorlar
Yemek işi de can sıkıcı ablacım başka bir yer mi baksanız sanki?
Bizimkisi gecen sene 130mus bu sene 150. Il olarak neresi?130 tl.
Bilemiyorum maalesef.Hiç peynir yok
Zeytin var
Peyniri acaba pahalı diye mi yemiyorlar diye mi almıyorlar
Zira benim eşek kadar sıpa bile evde çeşit çeşit peynire ekşi deyip yemiyor
Karadeniz'de küçük bir şehir.Bizimkisi gecen sene 130mus bu sene 150. Il olarak neresi?
Yani sinirlenmiyim diyorum da , burda cocuklarinizin söylediklerine inanin diye basbas bagriyorlar. Ne yapayim cocugum kesin yalan söylüyor , üzerinde durmayim mi diyeyim. Ozman tü kaka anne bak kizinin dediklerine inanmamis derlerdi. Ne yapmak lazim iyi anne olmak icin. Ne yaparsan yap elestiriyorlar. Bu nasil zihniyettir.Hayır.
Çocuklar okuldan sıkılınca
birbirlerinden kaytarma yolları öğreniyor hepsi bu.
Sakin olun :)
İl olarak cok degisiyor anliyorum dün özel bir kresin müdürüyle görüstuk ama o bize milli egtim herkes icin ayni listeyi veriyor demisti, il il de degisiyormu acaba?Karadeniz'de küçük bir şehir.
Geçen sene de 130 du. Zam yapmadılar.
Eski yemek listeleri elimde olsaydı atardım sana vosyy bizimde geçen sene 150 TL di ve basit şeylerdi kahvaltıda çıkanlarGünaydin hanimlar kafami toparlayamadigim icin yaziyorum. Fikirlere ihtiyacim var.
Kizim 4 yas kresine basladi , ankarada gayet nezih bir kesimde ve okul daha 2 yıllık. Evimize yakin olmamasina ragmen cocugun egtimi icin orayi tercih ettik.
Gecen hafta uyum surecimiz mukemmel di. Ögretmen bizi karsilarken öpücüklere bogmustu.
Bu hafta sabah 8 ögln 1 olarak basladik. Sabah kavaltisi oradan aidat aylik 150 lira olarak..
Neyse kızımı babasi birakip aliyor simdilik. Ilk iki gün atleti disardaymis esim alirkene en son esim ögretmene demiski cocugun beli aciliyor iki gundur boýle demis. Ögretmende o benim gorevim degil tuvalleti yaptiran ablalara söyleyin demis. Esim orayla ilgilenen kayit yapan hanimin yanina gitmis. Anlatmis bisey dememis. Sonra kizimiza demis ne yedin? Kuru ekmek demis. Esim demis nasil yani liste vermemislerdi bize bir bakmis listede aynen söyle ; bitki cayi , ekmek, zeytin ve helva. Evet helva ya hangi cocuk sever helvayi bide sabahin köründe neyse demis esim listeye bakalim yemedigi bisey olursa evden yedirir yollariz. Simdi bu son iki gündür olanlara bakin. Kizim babasina bisey demiyor. Geldi anne ögretmenim bana cok kızdı. Neden kızım diyorum . Oyuncak oynuyordum, x oyuncak saati bitti cabuk onlari yerine birak. Olabilir kizim diyorum cunku herseyin evdeki gibi saati var, ama cok kizdi.. kurt düsürmeyim icime diyorum , ögretmen o bazen sert durmak zorunda 20 kisilik sınıf diyorum diyorum..
En son aksam anne ögretmenim beni tuvallete göndermedi dedi, neden dedim cünkü herkes gitmek istedi bende dedim oda hicbiriniz gitmeyecek dedi, sonra herkesi gönderdi beni göndermedi... allahim kafayi yememek elde degil, pedogogla görüstük aksam cocugun düzeni degistirmeyin 10 gündür orda cözüm yolluna gidin dedi...
Bugun oglen ben gidecegim ve herkesle teker teker konusacagim. Ne yapmam lazim , nedemem lazim bana akil verin basindan gecenler..
Tesekkür ederim..
Benim kız da başlarda öğretmeni dinlemiyormuş.Konuyu bugun ogretmene su sekilde söyledim. X hanim benim kizimin idrar yolu enfeksiyonu var, doktorumuzun kesin talimati 2 saate bir tuvalete gidecek. O söylemese bile siz gonderin. Yok dese bile kizimi zorla tuvalete gönderin dedim. Ve bugun okuldan ben aldim cocuk eve gelince cok sıkıstım diyerek 2 saat wc den cikmadi. Suan gözlemliycem canim cunku , gitmek istiyor seviyorum diyor. Ögretmenimiz dikkat daginikligindan bahsetti belenin biraz bunun önüne gecmem gerek sanirim..
Yani sinirlenmiyim diyorum da , burda cocuklarinizin söylediklerine inanin diye basbas bagriyorlar. Ne yapayim cocugum kesin yalan söylüyor , üzerinde durmayim mi diyeyim. Ozman tü kaka anne bak kizinin dediklerine inanmamis derlerdi. Ne yapmak lazim iyi anne olmak icin. Ne yaparsan yap elestiriyorlar. Bu nasil zihniyettir.
Elbette inanacağız ancak çocukların bazı şeyleri abarttığını da bileceğiz.Yani sinirlenmiyim diyorum da , burda cocuklarinizin söylediklerine inanin diye basbas bagriyorlar. Ne yapayim cocugum kesin yalan söylüyor , üzerinde durmayim mi diyeyim. Ozman tü kaka anne bak kizinin dediklerine inanmamis derlerdi. Ne yapmak lazim iyi anne olmak icin. Ne yaparsan yap elestiriyorlar. Bu nasil zihniyettir.
Ben cocuklarin yalan soyledigine inanmiyorum , siz cocugunuza inanmaya devam edinYani sinirlenmiyim diyorum da , burda cocuklarinizin söylediklerine inanin diye basbas bagriyorlar. Ne yapayim cocugum kesin yalan söylüyor , üzerinde durmayim mi diyeyim. Ozman tü kaka anne bak kizinin dediklerine inanmamis derlerdi. Ne yapmak lazim iyi anne olmak icin. Ne yaparsan yap elestiriyorlar. Bu nasil zihniyettir.
Beyaz bayrak degil. Beyaz zambak. Bayragi sahillerin temizligini degerlendirirken veriyorlar.Beyaz zambak değil o beyaz bayrak.
Temizlik ve hijyende belirlenen kriterleri sağlayan okullara Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından denetim yapıldıktan sonra verilir.
Yani sinirlenmiyim diyorum da , burda cocuklarinizin söylediklerine inanin diye basbas bagriyorlar. Ne yapayim cocugum kesin yalan söylüyor , üzerinde durmayim mi diyeyim. Ozman tü kaka anne bak kizinin dediklerine inanmamis derlerdi. Ne yapmak lazim iyi anne olmak icin. Ne yaparsan yap elestiriyorlar. Bu nasil zihniyettir.
Bilgim yok maalesef.İl olarak cok degisiyor anliyorum dün özel bir kresin müdürüyle görüstuk ama o bize milli egtim herkes icin ayni listeyi veriyor demisti, il il de degisiyormu acaba?
Evet olabilir ama senin gozunden sakindigin cocuk okulda disiplin icin sesli siddete maruz kaliyorsa , orda bi durup arastirmaya girersin. Kizim en ufak bisey dese dikkate alacagim. Taki bu yalan söyledigi ortaya cikana kadar olur.Çocuğunuz öğretmenim cinsel organımı elledi gibi tehlikeli bir durumdan bahsederse tabiki sorgulayın üstüne gidin gerekirse takibe alın. Ama etkinliğimi çöpe attı, bana kızdı, tuvalete göndermedi gibi şeyler konusunda bu kadar da sert olmanıza gerek yok. Sizin için tuvalete gitmesi önemli evet iltihap sorunu varmış çünkü. Ama oyunu bırakmamak için tuvaletinin olduğunu söylemeyen bir çocuk altına kaçırdığında da eve gidip öğretmenim göndermedi diyebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?