- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Ben de sizin gibi düşünüyorum. İnanın şimdiden bu konuları araştırıyorum. Artık eğitimde fırsat eşitliği diye birşey kalmadı, çocuğunuzun iyi bir üniversite okuyup meslek sahibi olmasını istiyor, bu ülkede vasat bi vatandaş olarak ezilmesini istemiyorsanız paralı eğitime mecbursunuz artık. Ha tüm özel okullar iyi mi? Tabii ki hayır. Ama şahsen biricik yavrunuz ingilizce bile öğretemeyen bir devlet okulunda okurken, bazı yaşıtları İngilizcenin yanında yan bir dil, spor ve sanatsal etkinliklerle öne çıkarak onu geride bıraksın ister miydiniz? Yoksa onun icin elinizden gelenin en iyisini yapmak için mi ugrasirdiniz. Yanlış mı düşünüyorum?
Evet haklısınız baştan beri devlet okuluna veririm diye düşünüyordumDaha okul çağı gelmeden arastirma yaptim ama o kadar çok şeyler duydum ki okul zamanı geldi özelde buldum kendimi .Özel okulda da problem oluyor illa ki ama benim için önemli olan çocuklara nasıl yaklaştıkları.Devlette sayı kalabalık olduğu için fazla özverili davranamiyor olabilirler ki bu konuda haklılar velhasıl sistem olarak bir çok şey yanlış işliyor