Yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm benim eşimde çok sorumsuz,ilgisiz,bilgisiz,sevgisiz biridir Rabbim e büyük konuşmuyorum onun gibi bir adamdan ikinci çocuğu asla yapmam şiddet yok fiziksel ama ruhum,beynim paramparça 31 yaşındayım 4 yaşında oğlum var onu şimdi kreşe verip oğlum ve kendim için çalışacam evde ot gibi ilgisiz, okumuş kör cahil ,sevgisiz, merhametsiz bir baba ile boş boş yaşayıp buyutmeyecegim özel kreşe verdim 7,5 binliraya evimde kira hem evimecik destek hem de oğlum sosyal, arkadaşı olan birşeyler öğrenebileceği bir hayat sürsün anlatılacak çok şey var.benim.ailem de hiç sahip çıkmaz.arkamda.olmaz.zaten onlar yüzünden oldu evliligim bizlere değil.kucucuk bedenlere ,ruhlara oluyor olan anne mutsuz ise cocukda mutsuz oluyor benim canım da çok yandi ama bundan sonra hayatımı oğlum ve kendim.icin.yasanur.hale.getircem eğer bekar kardeşlerim olursa kendinize eş değil bu adamdan baba olur.mu deyin kriteriniz bu olsun yoksa koca.cok çocuklarınizin ve kendi hayatınızı bitirmeyin biz bittik ama siz yapmayın sakın ben kendim.ve oğlum için bir yola çıktım Rabbim yardım.etsin tüm annelere ve.cocuklara