- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 40
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Şimdiden yapılandırsam da faiz baya koyuyoruz arastırdım da. 7 ise 9 falan olacak. Şimdi 3 ayda ben onu 6 ya falan düşürecegim. Bu yüzden bana zaman kazandıracakkredi kartı borcu elime geçeni yatıracağım diye bitmez ki. asgarisinden az yada asgarisini ödediğiniz sürece üzerine hep faiz binecek.
zaten muhtemelen bu şekilde yatırdığınız için büyümüştür o borç aylardır.
eşinize söyleyin, neden yapılandırmak için illa 3 ay sonrasını bekliyorsunuz anlamadım ? 3 ay sonra daha fazla ödemek zorunda kalacaksınız.
Şimdiden yapılandırsam da faiz baya koyuyoruz arastırdım da. 7 ise 9 falan olacak. Şimdi 3 ayda ben onu 6 ya falan düşürecegim. Bu yüzden bana zaman kazandıracak
En iyisi bu olurSevindim
Şimdi ben haftasonları calısıyorum. Ayda 600 alıyorum. Kredimi 8 aylık kapatacagım. Elıme ne gecerse 3ayda karta yatıracağım. Bu kadar fazla oldugunu bilmiyordum. Çünkü hep dönem borcu daha az gelıyor anlamadımsiz onu 3 ayda 6'ya düşüremezsiniz.
kaçar tl ödeyeceksiniz aydan aya..
300 küsür ? e ama faiz binmeye devam edecek.
Şimdi ben haftasonları calısıyorum. Ayda 600 alıyorum. Kredimi 8 aylık kapatacagım. Elıme ne gecerse 3ayda karta yatıracağım. Bu kadar fazla oldugunu bilmiyordum. Çünkü hep dönem borcu daha az gelıyor anlamadım
Dönem ici 3 bin harcarsın ama mesela önceki dönemden katlanan borçtan 4 bin kalmıştır, hop 7 gelir, sen 3 ödersin yine 4 kalır, birkac ay sonra o üstüne binen bakiye faizle 5e çıkar sen daha fazla yatırsan da borcun artık azalmaz aksine artmaya devam ederŞimdi ben haftasonları calısıyorum. Ayda 600 alıyorum. Kredimi 8 aylık kapatacagım. Elıme ne gecerse 3ayda karta yatıracağım. Bu kadar fazla oldugunu bilmiyordum. Çünkü hep dönem borcu daha az gelıyor anlamadım
Geçen ay 1400 liraydı dönem borcu. Ben bu ay daha az bekliyordum ki 2400 cıktı. Yanı sanırım taksitli avanslar ekleniyor üzerine.Haklısınız.ben 3 ay ödeyip sonra bankaya gıdıp bunu taksıtlere böldürmeyı dusunuyorum. Yoksa her ay 1300 falan cok fazla. Altından kalkamam. Ama 3 ayda en azından 5 6 ya falan ındırsem yapılandırınca daha kolay ödemesi benım ıcın7000 tl kart borcunun asgari ödemesi 1300-1400 tl civarıdır muhtemelen. sizin aylık kazancınız bunun yarısından az.
asgari yada asgariden az ödediğiniz sürece her ay faiz biner borcunuza. dolayısıyla azalmaz kolay kolay.
ilk kez mi kart kullandınız ? bana ekstrede de neyin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz gibi geldi.
Ama hıc kullanmıyorum. Taaa eskıden kalan borclar halaa. Cidden elimi sürmuyorum. Öyle beter bırsey bu yaDönem ici 3 bin harcarsın ama mesela önceki dönemden katlanan borçtan 4 bin kalmıştır, hop 7 gelir, sen 3 ödersin yine 4 kalır, birkac ay sonra o üstüne binen bakiye faizle 5e çıkar sen daha fazla yatırsan da borcun artık azalmaz aksine artmaya devam eder
Simdi böldürseniz, yatırdığınız para bosa gidiyor gibi bir sey oluyor her ayGeçen ay 1400 liraydı dönem borcu. Ben bu ay daha az bekliyordum ki 2400 cıktı. Yanı sanırım taksitli avanslar ekleniyor üzerine.Haklısınız.ben 3 ay ödeyip sonra bankaya gıdıp bunu taksıtlere böldürmeyı dusunuyorum. Yoksa her ay 1300 falan cok fazla. Altından kalkamam. Ama 3 ayda en azından 5 6 ya falan ındırsem yapılandırınca daha kolay ödemesi benım ıcın
Ama 7nın yapılandırması cok yüksek olur. Suan ben erteleme yaptım 3 ayHemen yapılandırın bence ki belli taksitlerle sabitleyin her ay onu ödeyin karta da dokunmayın harcamayın asla.
Nasil yani. Sımdı 3 ay öteleme yaptılar. Sonra kalan borcu 9 a bölüyorlarmıs. Ama gene yüksek bir meblaga oluyor. Dırek yapılandırmaya soracağım pazartesiSimdi böldürseniz, yatırdığınız para bosa gidiyor gibi bir sey oluyor her ay
Geçen ay 1400 liraydı dönem borcu. Ben bu ay daha az bekliyordum ki 2400 cıktı. Yanı sanırım taksitli avanslar ekleniyor üzerine.Haklısınız.ben 3 ay ödeyip sonra bankaya gıdıp bunu taksıtlere böldürmeyı dusunuyorum. Yoksa her ay 1300 falan cok fazla. Altından kalkamam. Ama 3 ayda en azından 5 6 ya falan ındırsem yapılandırınca daha kolay ödemesi benım ıcın
Hayır bayadır hıc kullanmıyorumhayır taksitli avans adı üzerinde her ay aynı tutarı ödersiniz.
kartla alışverişe devam ediyor musunuz ?
Simdi böldürseniz, yatırdığınız para bosa gidiyor gibi bir sey oluyor her ay
Hayır bayadır hıc kullanmıyorum
Hayır en az asgarı ödedim hep. Ama anlamadıgım mesela gecen ay 1400 dü dönem borcu. Bu ay 2400 cıktı. Yapılandıracagım en ıyısı böyle olmaz cok haklısınız kızlar. Pazartesi gıdecegım bankaya. Ne kadar bölerse böldün en azından sabıt öderim ve 2 taksıt falan öderim her ayasgariden de az ödüyor her ay
deli gibi faiz gidiyor
muhtemelen aynı kartla alışverişte yapıyor
Evet bu şekilde ne kadar ödese de bosa gider paraasgariden de az ödüyor her ay
deli gibi faiz gidiyor
muhtemelen aynı kartla alışverişte yapıyor
Şöyle mesela 1400 lira dönem borcu. Asgarı 280 Di galıba. Ben 300 yatırdım. Bu zamana kadar hep 20 lıra falan fazla yatırıyorum asgariden. Bu ay baktım dönem borcu 2400 geldı. Sonra musterı hizmetlerini aradım toplam borc 7 ımiştaksitli avans her aya eşit bölünmüştür
siz çok az ödeme yaptığınız için faiz ekleniyor
sürekli bomboş faiz ödüyorsunuz yani
bu şekilde 3 aya da bitmez.
gerçi baya yazdım ısrarla bir sonraki avans ekleniyor falan diyorsunuz
ekonomi bilginiz hiç yok anlaşılan
eşinize anlatın, borcu hemen kapatsın
bir daha kart kullanmayın derim
Hayır en az asgarı ödedim hep. Ama anlamadıgım mesela gecen ay 1400 dü dönem borcu. Bu ay 2400 cıktı. Yapılandıracagım en ıyısı böyle olmaz cok haklısınız kızlar. Pazartesi gıdecegım bankaya. Ne kadar bölerse böldün en azından sabıt öderim ve 2 taksıt falan öderim her ay