Kredi kartı borcu

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
3 aylık evliyim. Ben geçen yıl ocak ayında işten çıktım. Üniversiteden kredim var. Her ay belli bir ödemesi var. Biraz birikim yapım çalışırken ama yetmedi.Kredi kartından o zamanlar nakit avans çektim. Ben toplam borç 2bin TL falan biliyordum. Meger taksitler oldugu için daha fazlaymış. 7bin lira borcum var. Ve eşimin haberi yok. Sadece haftasonları çalışıyorum. Hafta içi kpss çalışıyorum. Ve bir yandan ögrenim kredimi ödüyorum.3 ay öteledim kredi kartını ama yapılandırmak falan mantıklı mı ne önerir siniz? Eşime söylesem laf yapar kızar

Yapılandırma konusunda bir fikir veremeyeceğim ama kesinlikle durumdan eşinizi haberdar etmelisiniz. Eşler arasında gizli saklı olmaması gerektiğini düşünüyorum, eşiniz sizden böyle bir durumu saklasa ne hissederdiniz? Ödenemeyecek bir borç değil, iki lafını çekersiniz ama bu durum sonradan ortaya çıkarsa ilişkinizin alacağı darbe 7bin liradan fazla olacaktır.

2 binken nasıl 7 bine cıkmıski?
Pandemiden ötürü bankalar yapılandırma erteleme yapıyor ama söylemezseniz zaten sadece haftasonu calısıyormussunuz?
Aldıgınızı kkna yatıracaksınız,anlayacak bi süre sonra.

Evet haklısınız ama biraz öd
Zaten paramı ellemiyor ama işsizken taksitli nakit avans cektım ondan böyle cok geldı

borç ödemedikçe katlanan bir şey. bu borcun altından kalkamayacağınız daha zor günler kapıda farkında mısınız? eşiniz şimdi size kızabilir öyle bir yapısı varsa lakin şimdi söylemezseniz ileride borcunuz iki misline yaklaşınva söylemeye mecbur kaldığınızda daha çok kızacak.

Evet haklısınız ama biraz öd

Zaten paramı ellemiyor ama işsizken taksitli nakit avans cektım ondan böyle cok geldı
Ellemese de aldıgınızı kkna yatırırsanjz parasız kalacaksınız.
7 bin öyle 100/200 yatırayımla bitmez.
E biseye lazım olsa adam der yani maası naptın?
Hertürlü cıkar ortaya.

Hata yapıyorsunuz bunu eşinize söylemelisiniz. Eşiniz öğrenirse siz üzülürsünüz.. Ben ödeyeçeğim deyin ama yine de söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…