- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
2 binken nasıl 7 bine cıkmıski?3 aylık evliyim. Ben geçen yıl ocak ayında işten çıktım. Üniversiteden kredim var. Her ay belli bir ödemesi var. Biraz birikim yapım çalışırken ama yetmedi.Kredi kartından o zamanlar nakit avans çektim. Ben toplam borç 2bin TL falan biliyordum. Meger taksitler oldugu için daha fazlaymış. 7bin lira borcum var. Ve eşimin haberi yok. Sadece haftasonları çalışıyorum. Hafta içi kpss çalışıyorum. Ve bir yandan ögrenim kredimi ödüyorum.3 ay öteledim kredi kartını ama yapılandırmak falan mantıklı mı ne önerir siniz? Eşime söylesem laf yapar kızar
Evet haklısınız ama biraz ödYapılandırma konusunda bir fikir veremeyeceğim ama kesinlikle durumdan eşinizi haberdar etmelisiniz. Eşler arasında gizli saklı olmaması gerektiğini düşünüyorum, eşiniz sizden böyle bir durumu saklasa ne hissederdiniz? Ödenemeyecek bir borç değil, iki lafını çekersiniz ama bu durum sonradan ortaya çıkarsa ilişkinizin alacağı darbe 7bin liradan fazla olacaktır.
Zaten paramı ellemiyor ama işsizken taksitli nakit avans cektım ondan böyle cok geldı2 binken nasıl 7 bine cıkmıski?
Pandemiden ötürü bankalar yapılandırma erteleme yapıyor ama söylemezseniz zaten sadece haftasonu calısıyormussunuz?
Aldıgınızı kkna yatıracaksınız,anlayacak bi süre sonra.
Ellemese de aldıgınızı kkna yatırırsanjz parasız kalacaksınız.Evet haklısınız ama biraz öd
Zaten paramı ellemiyor ama işsizken taksitli nakit avans cektım ondan böyle cok geldı
Evette Vala söyleyemıyorum naptın o kadar diyecek banaBence yol yakinken esinize soyleyin. Artik evlisiniz,borcu harci saklamak yanlis.
3 ay öteledim ama bır bankayla gıdıp konusacagım yarınSöyleyip söylememek size kalmıs,ama önce borcu hemen yapılandırıp sabitleyin.
Her ay faiz binmesin.
Olan olmus artik kizsa da kopurse de sonuc buEvette Vala söyleyemıyorum naptın o kadar diyecek bana
Şimdilik elime geceni hep yatıracagım.3 ay sonra yapılandırıp borcu sabıtleyecegımOlan olmus artik kizsa da kopurse de sonuc bu
Şimdilik elime geceni hep yatıracagım.3 ay sonra yapılandırıp borcu sabıtleyecegimOlan olmus artik kizsa da kopurse de sonuc bu
Olan olmus artik kizsa da kopurse de sonuc bu
Haklısınız ama 3 ay elımden geldigi kadar ödeyip söyliyecegım mecburHata yapıyorsunuz bunu eşinize söylemelisiniz. Eşiniz öğrenirse siz üzülürsünüz.. Ben ödeyeçeğim deyin ama yine de söyleyin
Peki eşiniz biz evliyiz benden neden sakladın derse ?Haklısınız ama 3 ay elımden geldigi kadar ödeyip söyliyecegım mecbur
Haklısınız. Zaten sımdı konustuk da kredimi 8 aylık birden ödeyeceğiz. Kredı kartımın İnternet bankacılıgını ındırıp göstercem ona. SaklamıyacagımPeki eşiniz biz evliyiz benden neden sakladın derse ?
En iyisi bu olurHaklısınız. Zaten sımdı konustuk da kredimi 8 aylık birden ödeyeceğiz. Kredı kartımın İnternet bankacılıgını ındırıp göstercem ona. Saklamıyacagım