Kredi kartı borcu

En iyisi nakit kullanmak :KK43: online alısverıs falan olunca ya da pahalı bir sey alınca kart kullanıyoruz ama onun dışında ben hep nakit harcıyorum ama nakitte de su sıkıntı var para resmen ortada gidiyor nereye gittiğini anlamadan bitiyor ve cok cabuk harcanıyor nedense
nakit olunca ürün çok pahalı gibi gelir bana ama karta 9 taksit olunca 500 e ayakkabı 700 e çanta alıveriyorum ödenir diye.böyle böyle kartzede olunuyor zatenn :KK70:

Bugun ben cok bulamadım indirimde bir sey ya ama 11.11deki indirim cok iyiydi istedigim bir sey baya inmişti fiyatı alamadığım ıcın cok pismanım ama kendimi sonraki aylarda zorlamamak adına simdi zorladım kendimi tuttum ve almadım of😬
bu ay kıza çalıştım bir çalışma sandalyesi 480 o da indirimde avize 200 halı 260 abajur 185 çerçeve 110 masa saati 70 indirimde 4 barbie 120 ha bu haftada bir bmr barbie bir de fashion barbie 170 tl verdim .çocuk sahibi olmak isteyenlere örnek olsun.bekarken yiyin paranızı çocuk olunca yiyecek sevimli ortaklar çıkıyor

En iyisi nakit kullanmak :KK43: online alısverıs falan olunca ya da pahalı bir sey alınca kart kullanıyoruz ama onun dışında ben hep nakit harcıyorum ama nakitte de su sıkıntı var para resmen ortada gidiyor nereye gittiğini anlamadan bitiyor ve cok cabuk harcanıyor nedense

ben debit kart kullanıyorum. yanımda nakit maks 50 tl oluyor, acil bişi olursa die
paraya hele bu dönemde dokunmak...

Kartım yok cebimde ne kadar varsa onu harcarım yani pek anlamam bu konulardan ama asgari ödeyerek borç tükenmez faiz tıkır tıkır işler diye biliyorum. Aylık 600 tl gelirle bunu halletmeniz zor ya ailenizden borç alın yada durumu eşinize anlatın bence

X