Kredi çekmek zorunda mıyım ya ?

asla benim üzerime kabul etmiyor kardeşlerimin hakkını ben yermişim eşim ilerde satarmış falan annemin üzerine yapacak tamam ama annem de benden habersiz gider onun üzerine yapar güvenmiiyorum

Kardeşleriniz ve sizin üzerine yapılabilir paylı mülkiyet şeklinde
Bence bunlar bahane anneniz saf babanız onu yönetebileceğini bildiği için onun üzerine olsun istiyor
tarlada aldatan bu parayla da ev açar

Yaa tam mesajimi yaziyordum cevaplaya basacaktim ki dur bir dakka diye aydinlandim resmen:KK70:

30bin siz, 30 bin anneniz, 30 bin kiz kardesiniz kredi cekeceksiniz..
ve bu kredileri kendiniz odeyeceksiniz..
Eee? Babanizin yardimi nerde burda?
Anneniz o kadar diyor babaniz sizi dusunuyor diye de ben hic mantik goremedim..
Krediyi siz cekiyor siz oduyorsunuz ama babaniz evlatlarina yardim etmis oluyor..Ne alaka yanii?

tarlayı senin üstüne yapmam dediğinde çekmeyecektin krediyi.güvence olarak da sen alacaktın tarlayı kendi üstüne yapacaktın.tamam kardeş falan vs ama adam ödemiyo işte paranı.sakın kredi falan çekme,annenin de derdini anlayamıyorum.o evden bi an önce çık. aaaa yeter ama aileyse aile herkes aileliğini bilsin o zaman bu ebeveynlere bi haller oldu çocuklarını banka kasası görür oldular yüzsüzce !

ya ben neyden korkuyorum babam bana ah ederse ve tutarsa ben babama asi gelerek günah işlemiş olursam bundan korkuyorum.
Gerçi kredi de günah da neyse.
tövbe tövbe ya.harama el uzatıp bi de çoluğunun çocuğunun rızkını alkole yatırıp Allah'ın yasakladıklarına karşı gelen adamın ahı sırf babanız diye tutacak mı sizce?kardeşiniz çeksin madem bu sefer de onun sırası olsun market alışverişi bile yapmıyo diyosunuz.bi saf siz misiniz görmüyo musunuz kullanıldığınızı,hala ya günah işlersem diye korkuyorum diyosunuz pes diyorum dize.sizi öldürse eli cebinde sokakta gezip içki mi içecek hayır,ömür boyu hapis cezası alacak orada ölüp gidecek kuru sıkı tehdit savuruyor işte bi halt yapamayacağını kendi de biliyo,rica edicem çıkın o evden dicem ama arkadaş haklı.siz o krediyi çekip çok afedersiniz eşekler gibi ödeyeceksiniz.hatta anneniz kardeşiniz kendi borçlarını da sana kitleyecek.hadi geçmiş olsun.soğuk suyu unutmayın afedersiniz ama bile isteye yaptırıyosunuz kendinize bunları !!

evet okumuştum o konuyu valla beynim eror vermeye başladı ben istemiyorum tarla falan ya
Al arabanı gez valla
Ne tarlası ne değerlenmesi yarın sağ çıkacak mıyız belli değilken
Hele de bu adam baban olabilir ama 5 kuruş hak etmiyo
Daha önce başka konuda bahsetmiştin de sana 3 kardeş bir de annen dört kişi evden atın bile dmeiştim hatta babanı

Çekerim ama tarla benim üzerime olursa çekerim diye şart koşun.Kabul ederlerse belki iyi bir yatırım olur sizin içinde

tebdili mekanda ferahlık vardır derler ya hani,babanız yeni tarlada ferah feza hovardalık peşinde; anneniz de yeni tarlada efil efil ferah ferah aldatılmanın derdinde sanırım.tarla kredisi çekeceğinize gidin altınıza araba çekin hiç de oralı olmayın.

Konuya yorumları okuyorum da arada hep kredi reklamları geçiyor sayfada :))
Bir onceki tarla iyi değerlenmiş, onu satın araba alın.

Sakın öyle bi hata yapmayın.
Ev ya da araba alın kendinize, borca harca girin ama kendi adınıza olsun.O zaman borcum var diye kenara çekilirsiniz.
Kredi mredi çekmeyin ya sizi kullanıyor bu adam. Sizin paranızla mı miras bırakacakmış size?
Annenize çok şaşırdım boşanmamasını anlayabilirim belki ama hala babanızın tarafını tutuyor olması ilginç.
Babanız annenizi ilk kez aldatmıyor net.

Ben mi çok gaddarım en ufak şeyde sana hakkımı helal etmiyorum deseler etmezseniz etmeyin deyiveririm.
Bence ben çektim şimdi başkası çeksin de sıyrıl işin içinden.

Gaddarlık değil doğru olan o zaten. Böyle şeyde hakkımı helal etmiyorum deme hakları yok kusura bakmasınlar. Meşru bir durum olmadığı için istedikleri kadar helal etmem desinler geçersizdir.Çocuklar anne babanın kölesi değil. Her dediğini yapacak hayatını onun isteklerine göre yaşayacak diye bir şey yok.Evlat anne babasına bakıma muhtaç olunca bakmakla yükümlüdür maddi manevi açıdan. Ama kredi çek demek keyfi bir şey yani meşru istek değil. Dinen durum bu yani gönül rahatlığı ile çekmeyeceğim denilebilir.

X