- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- Konu Sahibi usuyenprenses
aman sıkıştım kaldım yoruldum vallaHer türlü günaha giriyorsan çekme. Cok şaşırıyorm böyle konular okuyunca ya allah yardimcin olsun aşağı tukursen sakal yukari tukursen bıyık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman sıkıştım kaldım yoruldum vallaHer türlü günaha giriyorsan çekme. Cok şaşırıyorm böyle konular okuyunca ya allah yardimcin olsun aşağı tukursen sakal yukari tukursen bıyık
asla benim üzerime kabul etmiyor kardeşlerimin hakkını ben yermişim eşim ilerde satarmış falan annemin üzerine yapacak tamam ama annem de benden habersiz gider onun üzerine yapar güvenmiiyorummadem öyle üzerinize yapsın
asla benim üzerime kabul etmiyor kardeşlerimin hakkını ben yermişim eşim ilerde satarmış falan annemin üzerine yapacak tamam ama annem de benden habersiz gider onun üzerine yapar güvenmiiyorum
Allah korusunKardeşleriniz ve sizin üzerine yapılabilir paylı mülkiyet şeklinde
Bence bunlar bahane anneniz saf babanız onu yönetebileceğini bildiği için onun üzerine olsun istiyor
tarlada aldatan bu parayla da ev açar
Aynen ne hakmış arkadaş.Ben mi çok gaddarım en ufak şeyde sana hakkımı helal etmiyorum deseler etmezseniz etmeyin deyiveririm.
Bence ben çektim şimdi başkası çeksin de sıyrıl işin içinden.
tövbe tövbe ya.harama el uzatıp bi de çoluğunun çocuğunun rızkını alkole yatırıp Allah'ın yasakladıklarına karşı gelen adamın ahı sırf babanız diye tutacak mı sizce?kardeşiniz çeksin madem bu sefer de onun sırası olsun market alışverişi bile yapmıyo diyosunuz.bi saf siz misiniz görmüyo musunuz kullanıldığınızı,hala ya günah işlersem diye korkuyorum diyosunuz pes diyorum dize.sizi öldürse eli cebinde sokakta gezip içki mi içecek hayır,ömür boyu hapis cezası alacak orada ölüp gidecek kuru sıkı tehdit savuruyor işte bi halt yapamayacağını kendi de biliyo,rica edicem çıkın o evden dicem ama arkadaş haklı.siz o krediyi çekip çok afedersiniz eşekler gibi ödeyeceksiniz.hatta anneniz kardeşiniz kendi borçlarını da sana kitleyecek.hadi geçmiş olsun.soğuk suyu unutmayın afedersiniz ama bile isteye yaptırıyosunuz kendinize bunları !!ya ben neyden korkuyorum babam bana ah ederse ve tutarsa ben babama asi gelerek günah işlemiş olursam bundan korkuyorum.
Gerçi kredi de günah da neyse.
yani alıp mikrofonu geçsen ailenin karşısına "ben size kredi çekmek zorundamıyaaaam"desen herkes güler ama yapcaklarından da vazgeçmezler.o ne demek :)
Al arabanı gez vallaevet okumuştum o konuyu valla beynim eror vermeye başladı ben istemiyorum tarla falan ya
Ben mi çok gaddarım en ufak şeyde sana hakkımı helal etmiyorum deseler etmezseniz etmeyin deyiveririm.
Bence ben çektim şimdi başkası çeksin de sıyrıl işin içinden.