EverMore yeni nesil erkekler 35 ve altı hem bir psikolojik baskı yapma peşinde geneli olmasada azımsanmayacak sayıdalar
Benim eşimde öyle yapmaya çalıştı borç ve icradan ötürü ilk zamanlar çok ezilip büzüldüm karşısında ama geçti
Borç benim keyfim veya savurganlığımdan ötürü değil senin sorumsuzluğun ve ertelemelerin yüzünden oldu dedim
Kv ve kp beni suçluyordu borçlardan ötürü neymiş engel olmamış oğullarını yönetememiş evi geçindirememişim
6 ay sadece gece gündüz makarna yedim
10 yıldır tek bir çöp almadım evime
10 yılda sadece 4 kez kıyafet alışverişi yaptım
Daha ne yapayım öleyim mi dedim ?
32 yaşında hiç çalışmamış ortaokul mezunu
Teşhişi konamamış bir rahatsızlığım var anti depresanlar kullanıyorum ağrılar için
Ama yetmezmiş ölmemde gerekiyor galiba
Sanayi de çalışmam lazımmış hemde yok paraya
çocuğumu evde tek yada komşuya bırakıp daha evimi temizleyemezken temizliğe gitmem
Eşime ben kuruda yerim eski de giyerim seninle bu yola girdim başta herşey güzelken şimdi işler değişti diye vazgeçecek değilim ama sende beni sorumlu tutup yükü bana yıkma bunu hakettin dedim
Zamanında ödemelerini yapsan maaşından fazla harcama yapmasan ailene 50 100 tl ara ara para vermesen kardeşlerine kazık kadarlar harçlık vermesen bu hale gelmezdik dedim
Sen o evin değil bizim evimizin babasıydın ama sen iki evi yönetmeye çalıştın olmadı dedim
Çok büyük kavga ettik çıldırdı resmen evden gitti 4 gün gelmedi ama geldi sonra ve 3 aydır para konusu ve işe girme konusu açmıyor
Bu borç evimiz çocugumuz ve ev kredisi eşya için olsaydı işe girer çalışırdım ama bu şartlarda olmaz
Eşim hala içten içe beni suçluyor bana kızgın ama eşimin büyümesi aklını başına alması için bu gerekiyordu
O harçlık vetdiği kardeşleri tek kuruş yardım etmediler biri 2000 tl diğeri 1800 tl alıyor biri bekar diğeri ise 3 senelik evli ve durumu kötü değil
Babası 1800 tl alıyor anneside 600 700 tl
Ama bir çöp almadılar evimize
Şuan evde tek bir yiyecek yok bunu biliyorlar ama öylece duruyorlar
Ailem de tek babam çalışıyor 2400 tl alıyor 3 çocuk okutuyor ve az önce beni aradı size alışveriş yaptım diye çok utandım
Kv annemle ve babamla 10 yıldır küs sırf evlenirken eşya istediler diye
EverMore yani sakın ezilip büzülme herşeyi tüm geçmişi gözden geçir ona göre karar ver
Ne güzel bir işin varmış boyun bükme