Kpss sınavına 3 ay kala...

merabalar...bn önlisans mezunuyum kursa gidiyorum ama daha tam olarak çalışmaya başlamış değilim Mayısta baslamayı düşünüyorum gece gündüz çalışmaya...en son 74 almıştım ve bana 88-90 gerekli en az

benim sorunum cografya onu bi türlü halledemiyorum..
umarım başarırız hepimiz....

ben de coğrafyayı iyi yapardım ama çalıştıkça daha çok yanlış çıkarır oldum

iyi de canım mayısta hangi konuyu bitirmeyi düşünüyorsun? şimdiden çalış da mayıstan sonra hep deneme çözersin. Bu sınavda en önemlisi zaten bol bol soru çözmek konudan ziyade. Katıl bize mayısa kalmaz konuları bitiririz. çok ciddiyim.

ohh sınavı eylül de olan biri geldi çok mutlu oldum benimde eylül de canım coğrafyayı hallettim ben çok az zamanda çok derinlemesine çalıştım 1 ay da bitti ama sabah 10 da kütüphaneye gidip 5 te çıktım coğrafya bitene kadar coğrafya oturdu mu belli başlar şeyleri unutmuyosun ama tarih öyle degil malesef benimde en az 90 almam lazım

ben aynı zamanda evliyim, sabah ders çalışmak için bütün gece temizlik yaptım. (

ayy ne zor olur ya ama sen benden daha azimlisin valla evli değilim bir şey değilim yurtta kalıyorum rahatım yerinde derslerim yogun değil bu dönem rahat çalışmak için üstten ders almıştım. seni gördükçe daha azimleniyorum valla.

ayrıca kursa da gidemiyorum ailemi zora sokmamak için tarih bitsin dershanelerin denemelerine giriyim diyorum coğrafya da bitti iyi kötü bir şeyler yaparım herhalde

ben de coğrafyayı iyi yapardım ama çalıştıkça daha çok yanlış çıkarır oldum

coğrafyanın detayına indikçe yanlış çözme riski çoğalıyor bunu bende farkettim ıncına cıncına bakınca ona göre yorumluyosun halbuki çok yüzeysel sorular çıkıyor kalıyosun öyle

evet canım şimdi de çalışıyorum da su ara konuları hallediyorum yani...hani bu afedersiniz "eşşek gibi çalışma" tabirine mayısta baslıcam diorum

bende de tam tersi işte tarihi bilmesemde soruyu çözebiliyorum yorum katıyorum bilgilerimi birleştiriyorum oluyo
ama cografyada menteşe yöresinden baska bişey bilmiyorum sınıfta dalga konusu oldum bu yüzden. kafama girmiyo ya napsam unutuyorum

coğrafya benim uzmanlık alanım tüm soruları cevaplarım arkadaşlar ama tarih benim bittiğim yer neyse ki şu videolarla yavaş yavaş oturtuyorum osmanlıyı bitirmeden soru çözmicem bi iyice pekişsin kafamda otursun sonra başlıcam soru çözmeye kuruluş bitti yükselmeyi şimdi bitirdim duraklama gerileme dağılma kaldı sonra ohhh dicem

5 dk gireyim dedim yazmadan duramadım. şu 4+4+4 velilerin hoşuna gitmiyor ama hayırlısıyla haziranda yüklü bir atama olsa da bizim yüzümüzü güldürse.

menteşe iyiymiş

sana bir soru sorup öyle çıkayım bari
Türkiye'de elektrik enerjisi üretiminde, aşağıdaki doğal kaynaklardan hangisinin kullanımı en az düzeydedir?
a)su gücü
b)petrol
c)taşkömürü
d)jeotermal enerji
e)linyit

jeotermaldır cnm çünkü su dan hidrolik enerji elde edilio bi dolu baraj var linyittenden üretiliyo linyit yatagıda fazla jeotermal bi tek denizli sarayköyde var diye biliyorum

petrol doğalgaz haline geldikten sonra kullanılıyor ya enerji üretiminde. o yüzden petrol değil demek ki çünkü petrolün saf hali enerji üretiminde kullanılmıyor galiba

petrol yatagı çok fazla türkiye de kızlar biz sadece petrolü işleyemediğimiz için rusya dan falan alıyoruz yoksa var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…