- 28 Mart 2012
- 428
- 2
- 68
- 38
- Konu Sahibi meleksimam
-
ben ilçede oturuyorum cnm liseden başvuru yapsam olur mu ? Birde atm derken hesap nosunu falan bankadan mı alıcam.liselerden kılavuz mu almam gerekiyor..cevap için sağol cnm..
sen kpss'ye gireceğini söyle, bankada gerekli işlemleri yaparlar. Bir de ösym'nin sayfasına bak, hangi oturumlara gireceğini öğrenebilirsin.
tarih-coğrafya-öyt birlikte çalışıyorum bakalım
hesap numarsına gerek yok canım. para yatırmalı atmlerden kartsız işlem yapıyorsun girişe basıyorsun sonra ödemeler-eğitim ödemeleri-ösym ödemeleri diyorsun sırayla sonra oturum sayısını seçip parayı yatırıyorsun
kılavuz falan da yok canım mezuniyet tarihin lazım oluyor başvuruda ama
öğrenme psikolojisini bitirdim. Her şeyi anladım. Ama yanlış çok çıkıyor, bunu hiç anlamıyorum.
kılavuz falan da yok canım mezuniyet tarihin lazım oluyor başvuruda ama
aslında şimdi çıkması iyi. öğrenirsin doğrularını da şimdi yapıp geçen seneki gibi sorular gelip de sınavda yapamazsak o kötü. Allah korusun
meleksimam 2012 kpss yoldaşları stres atalım birazda :)))) bu topiğe de gel arada
ooo maşallah canım. Hiç duramıyorsun yerinde. Biz de ilerleme var da hiç topikte görüşmüyoruz.ben geldiiiimm sınavlarım bittiiiiOhh yaa 1 aylığına geri kpss ye dönüyorumm Hemen bu akşam tarihi bi tekrar ederim en baştan yarın yola çıkıyorum evime gidiyorumm. Ama annemle bahar temizliği yapcaz yani birkaç gün daha çalışamam Ancak hafta ortasına yeni konuya geçebilirim sizde durumlar ne bıraktığım yerde değilsinizdir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?