kpss olacak deyin ne olur

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
hazırlanmaya başladım ama bazen ya sınav olmazsa diye korkuyorum motive olamıyorum. sizce olurmu 2016 da kpss

@ konumu biraz taşımayın lütfen

Şimdiden mi hazırlanıyon maşallah.
Ben de son iki ay başlayacam 2015 kpssye

Olur canım olur sen emek ver nasip olur inşallah verim almaya bak.

Gözünüz ağustos - eylül ayında yayınlanacak olan akademik takvimde olsun.
O yayınlanmadığı sürece ne desek boş.

Olur canım korkma.en kötü ihtimal adını değiştirirler,kpss değil öpss yaparlar espiri yapmıyorum bu arada gerçek düşüncem.çünkü eskiden üni sınavı kalkacak dendi kaç defa hep sadece ismi değişti.5 yıl önceki kpss davası sürdüğü için büyük ihtimal adı değişecek.başka şekilde onca insan nasıl yerleştirilecekki.onca öğretmen onca memur.

arkadaşım olmaması imkan dahilinde değil. sen hazırlanmana bak. ben de hazırlanıcam zaten kitaplarım falan hep hazır :) olmasa dahi (ki olacak) hazırlığın boşa gitmez kurumlar kendileri sınav yapacak yani her durumda hazırlanmak zorundasın zorundayız

hazırlanmaya başladım ama bazen ya sınav olmazsa diye korkuyorum motive olamıyorum. sizce olurmu 2016 da kpss

Sen baya erken baslamıssın hazrlanmaya bi ara kpss kalkcak dendi ama şuan gündem de öyle bi şey yok osym den de kesin bi açıklama gelmedi ben de tereddutluyum bu yüzden çalışmaya başlamadım 2016 da baslıcam

bu haber yalan habermiş memurlar net yaptı yalan dedi, rahat rahat çalışın sınava

Olur canım neden olmasın? Ülkede sadece öğretmenler mi var? Bu standart bir durum. Her sene sınav oluyor

olmaması imkansız cnm.
zira tanıdığı şusu busu olmayan inşaların tek umut kapısını ellerinden almak vahşetten başka bir şey değildir.
o kadar oku çalış çabala bir işe yarama yok öyle bir şey. zaten kpss bile adil bir sınav değilken bunuda kaldırmak olmaz..

Artık kpss ye girerken de bi dayın olması gerekiyo canım torpil heryerde

ya ben de bu arada birşey sormak istiyorum.ilgili yere konu açmıştım ama kimse cevap vermedi ondan burda fırsat varken sorim 4 yıllk mezunlar için kpss sınavı her yıl mı 2 yılda bir mi oluyo??

ya ben de bu arada birşey sormak istiyorum.ilgili yere konu açmıştım ama kimse cevap vermedi ondan burda fırsat varken sorim 4 yıllk mezunlar için kpss sınavı her yıl mı 2 yılda bir mi oluyo??

ben 4 sene sonra mezun olunca giricem de kpss b grubu ?? ins her yıldır

olcak inşallah canm kayseride kpss kurs kaytlari bile basladi dersanelerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…