- 25 Mart 2014
- 583
- 376
-
- Konu Sahibi frozen12345
Sen baya erken baslamıssın hazrlanmaya bi ara kpss kalkcak dendi ama şuan gündem de öyle bi şey yok osym den de kesin bi açıklama gelmedi ben de tereddutluyum bu yüzden çalışmaya başlamadım 2016 da baslıcamhazırlanmaya başladım ama bazen ya sınav olmazsa diye korkuyorum motive olamıyorum. sizce olurmu 2016 da kpss
@ konumu biraz taşımayın lütfen
Olur canım neden olmasın? Ülkede sadece öğretmenler mi var? Bu standart bir durum. Her sene sınav oluyorhazırlanmaya başladım ama bazen ya sınav olmazsa diye korkuyorum motive olamıyorum. sizce olurmu 2016 da kpss
@ konumu biraz taşımayın lütfen
Artık kpss ye girerken de bi dayın olması gerekiyo canım torpil heryerdeolmaması imkansız cnm.
zira tanıdığı şusu busu olmayan inşaların tek umut kapısını ellerinden almak vahşetten başka bir şey değildir.
o kadar oku çalış çabala bir işe yarama yok öyle bir şey. zaten kpss bile adil bir sınav değilken bunuda kaldırmak olmaz..
ya ben de bu arada birşey sormak istiyorum.ilgili yere konu açmıştım ama kimse cevap vermedi ondan burda fırsat varken sorim4 yıllk mezunlar için kpss sınavı her yıl mı 2 yılda bir mi oluyo??