Kpss mi ?yeni bir üniversiteye hazırlanmak mı mantıklı?

Malesef öyle hemen iş imkanı olmayabiliyor .Kpss şart zaten atanma felan zor iş şu Zaman'da .
Öyle 8 saat görüyoruz birbirimizi ve ben sıkılıyorum konuşacak insan yok hepsi de evli .
Evlilerle konuşulmuyor mu

Okul öncesi öğretmenleri hep konuşuyor da çocuklarla onların iş arkadaşı da yok hem zira teneffüs vs de yok

Neyse kız meslek lisesi vs zorunlu değil ygs ile alıyor okul öncesi öğretmenliği

Ancak 4 yıl okuyup üstüne kpss üstüne atanmak için mülakat ve kimbilir nerelere atanma

Sırf iş yerinde sıkılıyorum diye değer mi bilemedim

A grubunda mülakat ve yds şartı var
Mülakat deyince geliyorlar bana :KK43:
Öğretmenliğe de getirdiler malesef.
Bu saatten sonra öğretmenliğin herhangi bir bölümünü de tavsiye etmiyorum ben.
Mülakat kalkarsa belki :/

Neyse doluyum ben çok.

Bu arada okul öncesi istemişsin ama ben de bir okul önceci olarak atama durumlarını pek parlak görmüyorum yani tavsiye etmem

Evlilerle konuşulmuyor mu

Okul öncesi öğretmenleri hep konuşuyor da çocuklarla onların iş arkadaşı da yok hem zira teneffüs vs de yok

Neyse kız meslek lisesi vs zorunlu değil ygs ile alıyor okul öncesi öğretmenliği

Ancak 4 yıl okuyup üstüne kpss üstüne atanmak için mülakat ve kimbilir nerelere atanma

Sırf iş yerinde sıkılıyorum diye değer mi bilemedim
Evlilerin anlattığı çocuğu ,kocası ,kayınvalidesi bunlar olunca kendin ne konuşabileceksin.Hiç konuşulmuyor demiyorum tabi .
Ayın ortalarında işim olmuyor .Kitap okusan okunmuyor internete girsen nereye girdiğin görülüyor ve yasak .Benim kuzenim bankacı işin yoğunluğundan bıkmış hep bir şikayet .Benim istediğim tempolu bir iş ortamı olması .Böyle olunca gerçekten sıkılıyor insan

Evlilerin anlattığı çocuğu ,kocası ,kayınvalidesi bunlar olunca kendin ne konuşabileceksin.Hiç konuşulmuyor demiyorum tabi .
Ayın ortalarında işim olmuyor .Kitap okusan okunmuyor internete girsen nereye girdiğin görülüyor ve yasak .Benim kuzenim bankacı işin yoğunluğundan bıkmış hep bir şikayet .Benim istediğim tempolu bir iş ortamı olması .Böyle olunca gerçekten sıkılıyor insan

İşte bak konuşuyoruz evli olmama rağmen

Eğer makul bir konu ise herkesle konuşacak şey bulunur

Sonuçta işinde maddi tatmin vs barsa ne diye yeniden iş arayasın ki oku kendimi geliştir sen konu aç

Yani ne bileyim 36 yaşındayım evliyim çocuğum vs var ama ben ikinci üniversite okuyorum yarı yaşımdakilerde sırf ufkumu genişletmek için örgün olarak iş ev okul üçgeninde

Kendinizi geliştirecek boş zaman olan iş varsa insan daha ne ister ki

X