KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Net bilgi bulamazsanız; çünkü dediğim gibi bu şekilde danışmanlık yapmamız yasak bizim.
Ama zaten dönemsel edime girdiği için beş yıl oluyor zamanaşımı süresi yanılmıyorsam, o borç ödenmese de zaman aşımına uğramış durumda olsa gerek. Itiraz ederken bunu da yazsaydınız iyi olurdu. Yani aslında sizin şu anda iyi bir avukata ihtiyacınız var aslında.

Belirttik. Çok teşekkür ederim

BUGün matematik günümdü, faktoriyel kalan testler ve üslü sayılardan 11 test çözüldü :)

Ben cumartesi pazar hiç bakamıyorum kızım evde. Hafta içi çalışabiliyor um sadrce

Ben cumartesi pazar hiç bakamıyorum kızım evde. Hafta içi çalışabiliyor um sadrce
benim de en rahat olduğum haftasonu, 2 hafta sonum bitik durumda ama sonra rahatım artık :) son gaz devam
şubat ayında artık denemelere de devam edeceğim aksilik çıkmazsa

Bir şey daha sormak istiyorum sizlere.
Bazı forumlarda matematik için final ygs, karakök ygs soru bankaları tavsiye edilmiş. Geometri için ise tavsiye soru bankası bulamadım, lisede beni en zorlayan ders geometriydi, final ygs kolay geometri alsam soru bankası olarak çok mu basite kaçmış olurum, sizler hangi kaynaktan çözüyorsunuz?

ben mat için karekök mat0-1-2 kullanıyorum senelerdir, üniye hazırlanırken her kitabı 3 er defa çöözdüm üşenmeden sonuç olarak matematikte 4 hatam vardı,bi tanesi doğru bulup yanlış şıkkı işaretlemeden kaynaklı yani tabi sadece onu çözmedim, kolay geo da var elimde, temel seviye ama güzel kitap eğer geo zayıfsa onunla başlamanı öneririm, sonrası karekökün geo olan kitabı da iyidir büyük ihtimal bende vardı gene ama çok zordu o sanırım ileri seviyesiydi şuan hatırlamıyorum, temel seviye ile başlayıp kuralları öğrenmen için kolay geo, sonrasında bilinen yayınlarının soruları ile devam etmelisin...

20. yy osmanlı devleti tamamen bitti, 9 test çözüldü, coğrafyadan türkiyenin su kaynaklarını özetlemeyi düşünüyorum ama akşama doğru yaparım sanırım yada yapmam bilmiyorum, tarihtren özet çıkartmam gereken bilim adamları eserler falan da var, 2 hafta sonu hiç müsait olamıycam, haftaiçi yaptıklarımla artık nereye gelebilirsem.

kızlar biliginize; 1. Dünya savaşı sırasında ruslarla erzincan antlamşası da imzlanmış... ben şahsen bilmiyordum.

Ben lisede finale gitmiş, soruları zordu genelinin, hatta bazıları gereksiz zordu. Karaköke dair bir bilgim yok; ama matematikte hem final hem karakök aldım; ama geometri konusu beni biraz geriyor. Lise sonda her gün elimde geometri soru bankası ile gezmiştim. hatta geometriye daha çok çalışmak için tarih, coğrafya pek bakmamıştım, o kadar zorluyordu beni. Düşündükçe geriliyorum. Yine de bir tane zor alayım bari, soru kaybı yaşamak istemiyorum. Çok teşekkür ederim.

bence zor alma, zor alırsan yapamazsan geodan tiksinirsin, zaten sorular zor olmuyor tatlım ama sen bilirsin, benim geo çok iyi olmasına rağmen ben kolay geo aldım :)

bence zor alma, zor alırsan yapamazsan geodan tiksinirsin, zaten sorular zor olmuyor tatlım ama sen bilirsin, benim geo çok iyi olmasına rağmen ben kolay geo aldım :)
Zaten tiksiniyorum aslında. kolay bir tane aldım, bir tane de normal alayım o zaman, gerçi o normalde bana zor gelecek.

Ben karakol 0 geometri aldım ve çok memnun kalmadım

Cozumlu olmadığı için, yaoamadiklarim çıkıyor ve dersaneye görmediğim.icin çevremde cozdurecegim kimse yok.

Bende geometri arayışı icindeyim

Ben karakol 0 geometri aldım ve çok memnun kalmadım

Cozumlu olmadığı için, yaoamadiklarim çıkıyor ve dersaneye görmediğim.icin çevremde cozdurecegim kimse yok.

Bende geometri arayışı icindeyim
Şimdi baktım da benim aldığımda da çözümler yok.
Olmadı buradan atarız, bakarız çözemediğimiz sorulara.

Şimdi baktım da benim aldığımda da çözümler yok.
Olmadı buradan atarız, bakarız çözemediğimiz sorulara.
Evet öyle yapabiliriz.
Benim dilbilgisi ve geometri programı yapıp çalışmam gerek.

Şimdi bir kamptayim 5 haftalık. Her hafta bir dersten bir kitap bitirme kampı. Ondan sonra geometri ve dilbilgisi çalışmalarımı artiracagim.

Bu arada bir işte calisiyor musun, yoksa sadece kpss mı çalışacaksın ?

Ben sınava hazırlanacağım zaman işe gitmiyorum, o şekilde verim alamıyorum.

ek olarak 1 test cümlede anlam + coğrafya tarım ve hayvancılık yüzeysel bi okudum, yarın coğrafya günüm :) 2 konu sonunda 2. genel tekrar coğrafya bitiyor :)

Merhaba, alan çalışıyorum ama kültür yetenekte sana katılabilir miyim.
Daha bu akşam yeni başlayacağım. Ama temelim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…