KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

merhaba kızlar, işten geldim, yarım saat bi dinlenme faslı kahve soda su 3 lümü aldım, şimdi vatandaşlık genel tekrar yargıdayım, 1 konum kaldı, 2. vatandaşlık tekrarım haftaya bitecek inş :) yeni kitaplar ve sorular beni bekliyor açıkcası :)

Selam herkesee.. benim de finallerim bitti, yazın bitirdiğim ve tamamen unuttuğum tarihe yeniden başladım.. dün İslamiyet Öncesi Türk Devletleri videoları bitti, bugün de Türk İslam Devletleri videolarını izliyorum.. Gece iki konunun da testlerini bitiresim var, vakit kalırsa bir de matematik videosu izlerim.. bigün tarih mat bigün coğrafya mat mı yapsam yoksa önce tarihi mi baştan alıp coğrafyaya çalışsam karar veremedim.. bu ara çok boş vaktim var ama çok tembelim, değerlendirmem lazım zamanımıı..

oof oofff hep unutuluyorr yaaa çok iyi anlıyorum seni

kızlar yargı konusunu yüzeysel okudum, çalışasım gelmedi, daha derin bi çalışma yapacağım daha sonra + 1 test cümlede anlam çözdüm

az önce kabaca bi hesap yaptım evet belki saçma ama size de yazayım, her gün her dersten 1 test çözsek ( örnek olarak yazıyorum sadece ) 186 gün kalmış sınava, bu demek oluyor ki 186 test yapar, ve ortalama her testte 15 soru olsa 186*15=2790 soru demek bu sadece kaba taslak bişey hiç test çözmemekten iyidir kısacası :))) aslında ben bunu tr testlerine hesapladım az önce, her gün bir test çözüyorum yada 2, bu bende eskiden kalma alışkanlık, 186 günde her testte 10 soru olsa diye hesapladım 1860 soru eder ve bence güzel bi rakam

her neyse, kızlar şimdi aklımda olanı yazıyorum size, sizce mantıklı mı?

ben ocak sonu 2. genel tekrarımı da ( tarih hariç ) bitiriyorum, şubatta full test çözmeyi planlıyorum, martta 1 genel tekrar daha tabi soru çözerek devam, nisan ve mayıs soru çözümü ve haziran da bi tekrar daha, sizce mantıklı mı?

bu arada şubatta her hafta sonu olmasa da elimden geldiğince her haftasonu bi deneme yapmaya başlayacağım. bana katılırsanız hep beraber daha verimli olur.

şimdilik benden bu kadar :) yarın iş var maalesef, iyi geceler diliyorum

pofu canım senin için hangisi verimli olur bilmiyorum.. konuların bitti tekrarın da bitti full test sonra yine konu tekrarı çok mantıklı aslında.. bi dene, baktın konuları unutuyorsun yüzeysel bi tekrar yapabilirsin..
Ben deneme almıştım, aslında şubatta her haftasonu deneme çözebilirim ama daha konularım bitmedi, mantıklı olur mu bilmiyorum ama dershanelerde de konular bitmeden deneme yapılıyor diye biliyorum.. bilemedimm.. katılırım inşaallah ya, bitmediyse bitmedi nolcak

Canim bende hafta sonları deneme yapmaya çalışıyorum.
Bir de bir dersanenin denemesine yazildim ama şimdilik ayda bir yapılıyor

Programlar aylık, sonra haftalık yapınca daha düzenli oluyor

Kk da önceden kpss hazir li, tepkileri daha etkin di, çok güzel çalışmalar tavsiyeler sorular üzerine sohbetler olurdu

Burdan çok arkadaşımın atandığını şahit oldum

Ama bu sene çok verimsiz

Kendime çalışma arkadaşı arıyorum günlük bildirim yapıp birbirimizi motive edeceğimiz ama çok düzenli yazmıyor kimse.

pofu sen düzenli yazıyorsun ama calistigin için ancak akşamları

Yazım noktalama 75 soru
Nokta la işaretleri 75 soru
40 soru daha cozersem anlatım bozukluklarında da 85 soru çözmüş olacağım inşallah.

Ben varım, disipline ihtiyacım var çok savsaklıyorumm

Bende önlisans ti bilumum. 87-84 puanlarla atanamadim, bu sene lisans mezunu oldum isletme, kisanstan sınava gidereceğiz bende.

87 çok iyi değil mi aslındaa.. kısmet neyse, inşaallah bu sene güzel puanlar alır atanırız hepimiz.. bu arada tatihten 60 soru çözdüm sabahtan beri çalışmam anca bu

87 çok iyi değil mi aslındaa.. kısmet neyse, inşaallah bu sene güzel puanlar alır atanırız hepimiz.. bu arada tatihten 60 soru çözdüm sabahtan beri çalışmam anca bu
Cok buyuk kismetsizlik yaşadım
2 yıl boyunca her atama dönemi ağladım
Çok az kadro geldi ve atanamaxim
Kısmet değilmiş.

merhaba kızlar, bugün tarih günümdü milli mücadele hazırlık dönemi bitti ve soru çözüyorum şuan :)

Safransari cnm ben çalışmasam da sürekli burda yazmıyordum, sadece neler yaptığımı paylaşıyordum, bence nette çok takılmasan senin yararına olur ve ayrıca cidden iyi puan almışsın, inş bu sene daha da iyisi olur.

bence artık şubat itibariyle hep beraber deneme yapalım, hem hız açısından hem de deneme çözmek soru çözmekten daha iyi

kızlar ben bu haftasonu yokum, kardeşimin düğünü var, bu hafta kınamız var, diğer hafta düğün dolayısıyla son 2 haftasonu offum, ama haftaiçi çalışmalara devam, ay sonundan itibaren rahatım :)

Canim net te çok tam olmamak için akıllı cep telefonu kullanmıyorum, sosyal medyadan uzak duralım oyalamasin diye beni, eski model telefon kullanıyorum.

SabAh kızımı k rese gönderip akşam 4 bucuga kadar ders çalışma zamanım var ama insanın odaklanma süresi süresi bir yere kadar, ondan anketten buraya giriyorum ve motivasyon arıyorum

Benim puanın iyi ama önlisans puanın iyi, onlisasta o puanı almak kolay, lisasta aynı puan için netimi 15 net artirmam gerekli mesela. Yani o puanı almam kolay değil.

Kardeşinin düğünü hayirli olsun, bende cuma ailemin yanına gidiyorum bir haftalığına, ben de yokum bu hafta

Bugün 75 İslamiyet Öncesi Türk Tarihi
20 üslü sayılar testi çözdüm, baya az.. matematikte aşırı yavaşım ve sıkılıyorum, inşaallah hızlanırım daha çok test çözmek gerek..

Bugün 4 test coğrafya çözdüm 1 test Türkçe.

Ben 1 hafta yokum, bugün öğleden sonra kreste kızımın doğum günü olacak dersi bıraktım o yüzden.

Size iyi çalışmalar arkadaşlar. Geldiğimde tüm gaz devam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…