- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
Hoşbuldum :)Hoşgeldiniz.
Bölümümüz nedir ?
İmkan varsa, böyle daha verimli tabi.Ben sınava hazırlanacağım zaman işe gitmiyorum, o şekilde verim alamıyorum.
Benim de işletme.Hoşbuldum :)
İibf malesef
Side mi alan çalışıyorsunuz
Bence hepsini beraber goturmek daha mantikli. Ama ben densuan sadece tarih vatandaslik ve matematik calisiyorumMerhaba arkadaşlar.
Bir şey danışmak istiyorum. Sizce konuları 2 ders 2 ders bitirmek mi daha mantıklı yoksa hepsini bir götürmek mi? Zamanım az kaldı hala tarih çalışıyorum eğitime geçemedim hiç . Eğitimim iyiydi heralde ona güveniyorum. Yinede bi tekrar edip çalışmam gerekecek.
Hepsi bir gitmiyor gibi sanki ya yada ben yapamıyoum. Benimde hedefim nisana kadar konuları bitirmek , sonra full deneme.Bence hepsini beraber goturmek daha mantikli. Ama ben densuan sadece tarih vatandaslik ve matematik calisiyorumegitim kotu oldugu halde baslamadim. Ve onumde kapi gibi alan var. Ayrica planlarim arasinda nisana kadar tum konulari bitirip bisandan sonra sinava kadar sadece deneme cozmek var
Merhaba arkadaşlar.
Bir şey danışmak istiyorum. Sizce konuları 2 ders 2 ders bitirmek mi daha mantıklı yoksa hepsini bir götürmek mi? Zamanım az kaldı hala tarih çalışıyorum eğitime geçemedim hiç . Eğitimim iyiydi heralde ona güveniyorum. Yinede bi tekrar edip çalışmam gerekecek.
Aynen öyle birini yapsam diğerini bırakmış gibi hissediyorum,hepsi birde zor ilerliyor . Neyse bi şekilde olacak bakalım .Canim hepsini birlikte yürütmek mantıklı, yoksa biri bitene kadar diğeri çok ihmal edilmiş oluyor.
Ben şöyle yaptım, ilk önce hepsine birer gün verdim
Haftanın 5 günü ders calisabiliyorum, 5 günde her gün bir ders. Tarih ve matematik diğerleri biterken bitmedi tabi daha uzun olduğundan, sonra onlar la birlikte diger konulardan ders denemesi çözdüm öyle bitirdim konuları.
Şimdi yine her güne bir dersin soruları şeklinde ilerliyorum.
Sizin eğitim alan derken daha kalabalık dersler bu yüzden programlamaniz da zor oluyordur, allah kolaylık versin
CanimMerhaba arkadaşlar.
Tarihten videolarla ilerliyorum. İslamiyet öncesi bitti .150 soru çözüldü.
Coğrafya coğrafi konum bitti 100spru çözüldü .Türkiyenin yerşekillerindeyim.
Sabahları erken kalkınca baya verimli geçiyor çalışmalarım .
Bana özellikle tarihten ve coğ. soru bankası önerirmisiniz ? Hangi kaynaklara çalışıyorsunuz?
pofu Safransari
en zorları en sona bırakmak en iyisi galiba. Benim hocam hakkında ne düşünüyorsun peki ramazan yetgin baya soru yakalamış diye okudum yıl. 2018ini çözdün mü acaba ?Canim
Pegem yediiklim, uzman kariyer, yargi, beyaz kalem, murat yayinlari bunları alabilirsin.
Bireysel yazarların yazdığı kitaplar değil değil boyle komisyonların yazdığı soru bankalarını öneririm.
Kemal karakaya nin cografyanin doktrinini aldım son viraj diye bir kitap aşırı zor ve çok detay sorular var, sırf bitirmek icin oozuyorum oozuyorum oozuyorum harcıyorum gibi geliyor mesela.
Benim hocam videolarini izledim, video defteri notlarını aldım tüm derslerinin bata düzenli oldu çalışmalarım.en zorları en sona bırakmak en iyisi galiba. Benim hocam hakkında ne düşünüyorsun peki ramazan yetgin baya soru yakalamış diye okudum yıl. 2018ini çözdün mü acaba ?
Tamam canım yediiklim ve pegemden başlayayım diyorum.Benim hocam videolarini izledim, video defteri notlarını aldım tüm derslerinin bata düzenli oldu çalışmalarım.
Ama kitapları konusunda kararsızım, bir kaç yorumuna güvendiğim kişilerin yorumları video kadar soru bankalarında başarılı olmadıkları. Her güzel ders anlatan güzel kitap yazacak diye birşey yok tabi.
Ders denemelerini alıp çözeceğim 33 lu olanları. Ama soru bankalarını cozmeyecegim sanırım.
Öznur hocanın soru bankasını çözmek istedi ama ona da zamanım kalmaz sanırım.
Bende video ardı 2 soru bankasi seklinde bitirdim canim.Tamam canım yediiklim ve pegemden başlayayım diyorum.
Ben şu şekilde çalışıyorum, ilk önce konuları ünitelere ayırıp onuda günlere bölüyorum.
1ünite bitince 2soru bankasından o üniteyi bitiriyorum.
Sen nasıl çalışıyorsun peki?
Konu çalışmalarım bitsede full soru çözünlerine geçsem
Hadi bakalım inş canım. Kolay gelsin tşk ederim yardımların için çalışma aşkı geliyor böyle paylaştıkça.Bende video ardı 2 soru bankasi seklinde bitirdim canim.
Simdi ise tekrar edip notlarını ardindan soru bankasi cozuyorum. Son bir aya kadar boyle ev edecegim jnsallah, son bir ayda ise gunde 2 yani 60 deneme cozmeyi planliyorum
Amacımız zaten birbirimizi motive etmekHadi bakalım inş canım. Kolay gelsin tşk ederim yardımların için çalışma aşkı geliyor böyle paylaştıkça.
merhabaMerhaba arkadaşlar.
Tarihten videolarla ilerliyorum. İslamiyet öncesi bitti .150 soru çözüldü.
Coğrafya coğrafi konum bitti 100spru çözüldü .Türkiyenin yerşekillerindeyim.
Sabahları erken kalkınca baya verimli geçiyor çalışmalarım .
Bana özellikle tarihten ve coğ. soru bankası önerirmisiniz ? Hangi kaynaklara çalışıyorsunuz?
pofu Safransari