KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Konu oturmus olsaydi dediginde hakliydin ama hala cozemedigim cok soru tarzi var oturmadan da baska konuya gecmek istemiyorum
Bende karakutu serisini almak için heyecanlanıyorum, bir konuyu çalıştıktan sonra bu güne kadar 20 yılda ösym o konuyla ilgili ne tarz sorular sormuş onu gorebilecegim.

Bazı yayınların kasan sorularının ne kadar gereksiz olduğunu gorebilecegim o zaman.

Ben evde ders çalıştığım için, yapamadigim soruları sorma imkanım olmadığı için cozumlu soru bankaları tercih ediyorum. Sen deliler de öyle mi

Mustafa Kemal Atatürk 1. Dünya savaşında hangi cephelerde savaşmıştır?

Canakkale kafkas suriye-filistin

Balkan savaşlarında hangi toprakları kaybettik
1.Arnavutluk
11. doğu trakya
111.batı trakya

1-11-111 + birde makedonya

1. dünya savaşında ilk işgal edilen yer neresidir?
Musul adana urfa maras antep konya
Antalya diye hatirliyorum

taaruz-savunma ve yardım amaçlı açılan cepheler hangileri?
Kafkas
-kanal taaruz canakkale irak suriye filistin savunma bu kadar biliyorum :)
Son 2 soruda arkadaslara kalsin :))

balkan savaşlarında 1 ve 111 kaybedildi cnm :) doğu trakyayı geri almıştık.

Ben bunlardan çok z ayifim ya ilk konulardan ve bunlardan. Bol tekrar yapmam gerekli
tatlım ben de öyleydim, sonra bi kağıda yazdım hepsini, kim kimdir ne yapmış hangi dönem, her akşam 2-3 kere okudum bazen sabah işe gelirken bazen akşam çıkışta serviste de okudum, sonuç şuan çoğunu biliyorum, daha yazacaklarım var, not aldım tek tek konu çalışırken, bu haftasonu da onları ekleyip takıldığım unuttuğum yerleri artık bu şekilde halletmeye çalışacağım yoksa unutuluyor

bugün bişey çalışmıycam, off gün olsun :) yarın ve pazar devam

Ben de yarından itibaren başlıyorum. Hedef: 95.
Tahminen kaç net yapılırsa bu puan alınır? Etrafımda kpss kasan yok, çok bir bilgi sahibi de değilim.

Son düzenleme:
Hukuk.
7 senedir hiçbir dersi görmedim; ama eskiden iyiydi geometri hariç, hatırlarım geri inşallah, şu an sadece vatandaşlığım iyi. :olamaz:

Full çekebilir miyim, bilmiyorum. Sayısal mantık, sözel mantık ve güncel kısımlarıyla hiç alakam olmadı daha önce.
Yani avukat misiniz ?
Hangi kuruma atanmak istiyorsunuz ?

Ben merkezi atama istediğim için kısıtlı kurum seçeneğim, puanı da o yüzden yüksek almaya çalışıyorum. :KK61:
İnşallah olur
Benim 2014 puanım 87
2016 puanım 84
Bu puanlarla atanamadim eski bolumumden onlisanstan.
Bu sene lisansa tamamladım.
İnşallah bu sene 85 üzeri bir puan almak hedefim. Ama 90 üzeri de çok güzel olur.

Bir işte calisiyor musunuz ?

Ben merkezi atama istediğim için kısıtlı kurum seçeneğim, puanı da o yüzden yüksek almaya çalışıyorum. :KK61:
Merhabalar
Size bir sorum olacaktıgecen hafta da bu konuyla ilgili bir konu açtım buraya aslında

Ben 5.5 yıl önce İstanbul merkezli Türkiye'de bir çok şubesi olan bir epilasyon merkezine gittim. 990 TL ye anlaştık. Bitirme garantilidir ama benim hamilelik hallerinden dolayı 3 seans gidebildim.

Parasını ödedim

Bana hafta içi bu kurum ilamsız icra takibi gönderdi. Kağıdın üzerindeki avukatı aradığımda. Ödeme yaptıysanız makbuzu gönderin dedi. Bende 5.5 yıl makbuzu saklamadim atmışım.

Sonra internete baktığımda son bir ayda bir çok kişiye aynısını yaptığını öğrendim. Şikayet varda bile 100 üzeri şikayet var. Bana yaptıklarının aynısını bir çok kişiye yapmışlar.

Anladığım kadarıyla tüm şubeleri kapanmış, eski müşterilerinden bir şeyler koparmaya çalışıyor.

İcra dairesine gittik ve itiraz dilekçesi yazdık.

İmzaladığımız kağıt formalite icabı bir kağıt demişlerdi, sozlesmeydi sanırım.

Şimdi buna nasıl bir yaptırım uygularlar ?

Özel mesaj atamadım ondan buraya yazıyorum.

Merhabalar
Size bir sorum olacaktıgecen hafta da bu konuyla ilgili bir konu açtım buraya aslında

Ben 5.5 yıl önce İstanbul merkezli Türkiye'de bir çok şubesi olan bir epilasyon merkezine gittim. 990 TL ye anlaştık. Bitirme garantilidir ama benim hamilelik hallerinden dolayı 3 seans gidebildim.

Parasını ödedim

Bana hafta içi bu kurum ilamsız icra takibi gönderdi. Kağıdın üzerindeki avukatı aradığımda. Ödeme yaptıysanız makbuzu gönderin dedi. Bende 5.5 yıl makbuzu saklamadim atmışım.

Sonra internete baktığımda son bir ayda bir çok kişiye aynısını yaptığını öğrendim. Şikayet varda bile 100 üzeri şikayet var. Bana yaptıklarının aynısını bir çok kişiye yapmışlar.

Anladığım kadarıyla tüm şubeleri kapanmış, eski müşterilerinden bir şeyler koparmaya çalışıyor.

İcra dairesine gittik ve itiraz dilekçesi yazdık.

İmzaladığımız kağıt formalite icabı bir kağıt demişlerdi, sozlesmeydi sanırım.

Şimdi buna nasıl bir yaptırım uygularlar ?

Özel mesaj atamadım ondan buraya yazıyorum.
Canım bizim bu şekilde danışmanlık yapmamız yasak. Ama bir avukata gidip, dolandırıcılık suçu ile ilgili dava açmak istediğini söyle ve makbuz elinde olsa da verme sakın karşı tarafa.

Canım bizim bu şekilde danışmanlık yapmamız yasak. Ama bir avukata gidip, dolandırıcılık suçu ile ilgili dava açmak istediğini söyle ve makbuz elinde olsa da verme sakın karşı tarafa.
Elimde yok maalesef
Dava açmayı da düşünmedim, bana dava açılmasını yeter, merkeze 2 saat uzakta doğu ilcesindeyiz hiç uğraşmak istemiyorum bu KPSS sürecinde.

Avukata sor hukuki gibi siteler var, benim gibi bu konuda mağdur olanlar oraya da yazmışlar ama onlardan da net bilgi okuyamadım.

X