- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Bende karakutu serisini almak için heyecanlanıyorum, bir konuyu çalıştıktan sonra bu güne kadar 20 yılda ösym o konuyla ilgili ne tarz sorular sormuş onu gorebilecegim.Konu oturmus olsaydi dediginde hakliydin ama hala cozemedigim cok soru tarzi var oturmadan da baska konuya gecmek istemiyorum
Mustafa Kemal Atatürk 1. Dünya savaşında hangi cephelerde savaşmıştır?
Canakkale kafkas suriye-filistin
Balkan savaşlarında hangi toprakları kaybettik
1.Arnavutluk
11. doğu trakya
111.batı trakya
1-11-111 + birde makedonya
1. dünya savaşında ilk işgal edilen yer neresidir?
Musul adana urfa maras antep konya
Antalya diye hatirliyorum
taaruz-savunma ve yardım amaçlı açılan cepheler hangileri?
Kafkas
-kanal taaruz canakkale irak suriye filistin savunma bu kadar biliyorum :)
Son 2 soruda arkadaslara kalsin :))
tatlım ben de öyleydim, sonra bi kağıda yazdım hepsini, kim kimdir ne yapmış hangi dönem, her akşam 2-3 kere okudum bazen sabah işe gelirken bazen akşam çıkışta serviste de okudum, sonuç şuan çoğunu biliyorum, daha yazacaklarım var, not aldım tek tek konu çalışırken, bu haftasonu da onları ekleyip takıldığım unuttuğum yerleri artık bu şekilde halletmeye çalışacağım yoksa unutuluyorBen bunlardan çok z ayifim ya ilk konulardan ve bunlardan. Bol tekrar yapmam gerekli
Ortalama 100 nete gelir sanırım.Ben de yarından itibaren başlıyorum. Hedef: 95.
Tahminen kaç net yapılırsa bu puan alınır? Etrafımda kpss kasan yok, çok bir bilgi sahibi de değilim.
110 hedefleyim o zaman, ne çıkarsa bahtıma.Ortalama 100 nete gelir sanırım.
Bölüm nedir ?110 hedefleyim o zaman, ne çıkarsa bahtıma.
Benim hedefte 120110 hedefleyim o zaman, ne çıkarsa bahtıma.
Hukuk.Bölüm nedir ?
Full çekebilir miyim, bilmiyorum. Sayısal mantık, sözel mantık ve güncel kısımlarıyla hiç alakam olmadı daha önce.Benim hedefte 120
Ne çıkarsa artık :)
Yani avukat misiniz ?Hukuk.
7 senedir hiçbir dersi görmedim; ama eskiden iyiydi geometri hariç, hatırlarım geri inşallah, şu an sadece vatandaşlığım iyi.
Full çekebilir miyim, bilmiyorum. Sayısal mantık, sözel mantık ve güncel kısımlarıyla hiç alakam olmadı daha önce.
SGK olursa güzel olur. :) il tercihi de izmir.Yani avukat misiniz ?
Hangi kuruma atanmak istiyorsunuz ?
Benim de bölümüm işletmeSGK olursa güzel olur. :) il tercihi de izmir.
Siz?
İyi gezmeler canım ben de cuma günü gideceğim 1 haftakiginaKizlar 10-12 gun kadar sehir disinda olacagim bildirim yapamayacagim ama calismaya devam gelince topluca yazarim calismami.bol verimli calismalar dilerim gorusmek uzere
Ben merkezi atama istediğim için kısıtlı kurum seçeneğim, puanı da o yüzden yüksek almaya çalışıyorum.Benim de bölümüm işletme
Kurum farketmez atanayim yeter ki
İnşallah olurBen merkezi atama istediğim için kısıtlı kurum seçeneğim, puanı da o yüzden yüksek almaya çalışıyorum.
MerhabalarBen merkezi atama istediğim için kısıtlı kurum seçeneğim, puanı da o yüzden yüksek almaya çalışıyorum.
Canım bizim bu şekilde danışmanlık yapmamız yasak. Ama bir avukata gidip, dolandırıcılık suçu ile ilgili dava açmak istediğini söyle ve makbuz elinde olsa da verme sakın karşı tarafa.Merhabalar
Size bir sorum olacaktıgecen hafta da bu konuyla ilgili bir konu açtım buraya aslında
Ben 5.5 yıl önce İstanbul merkezli Türkiye'de bir çok şubesi olan bir epilasyon merkezine gittim. 990 TL ye anlaştık. Bitirme garantilidir ama benim hamilelik hallerinden dolayı 3 seans gidebildim.
Parasını ödedim
Bana hafta içi bu kurum ilamsız icra takibi gönderdi. Kağıdın üzerindeki avukatı aradığımda. Ödeme yaptıysanız makbuzu gönderin dedi. Bende 5.5 yıl makbuzu saklamadim atmışım.
Sonra internete baktığımda son bir ayda bir çok kişiye aynısını yaptığını öğrendim. Şikayet varda bile 100 üzeri şikayet var. Bana yaptıklarının aynısını bir çok kişiye yapmışlar.
Anladığım kadarıyla tüm şubeleri kapanmış, eski müşterilerinden bir şeyler koparmaya çalışıyor.
İcra dairesine gittik ve itiraz dilekçesi yazdık.
İmzaladığımız kağıt formalite icabı bir kağıt demişlerdi, sozlesmeydi sanırım.
Şimdi buna nasıl bir yaptırım uygularlar ?
Özel mesaj atamadım ondan buraya yazıyorum.
Elimde yok maalesefCanım bizim bu şekilde danışmanlık yapmamız yasak. Ama bir avukata gidip, dolandırıcılık suçu ile ilgili dava açmak istediğini söyle ve makbuz elinde olsa da verme sakın karşı tarafa.