- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.963
- 83
Inşallah kolay gelsin size de.Herkese günaydın.bende iki çocukla KPSS ye hazırlananlardan.biri 7 yaşında biri 20 aylık.bölümüm çeko.çocukla çok sor gerçekten.bende de plan yok pek.biraz matematik sıkıntılı benimde.temelimde çok iyi değildi matematikten.bende şu ara matematikten video izleyerek ilerliyorum.coğrafya tarih konular az kaldı.bitirdiğim yerlerden soru çözüyorum.inşallah kazanırız.
Telden girdiğim zaman size programının ayrıntılı fotosunu gönderirim.sarfansari öncelikle geçmiş olsun inş. halledersiniz sorunu. Bende dün islam tarihini bir kitaptan bitirdim bugün de anadolu tarihini bitircem inş aynı kitaptan. Bir kahve yapıp başlarım çalışmaya.
Bu arada kitaptaki soru sayıları olayı hoşuma gitti bende yapayım bakalım :) Sayfa sayılarını çıkarıyordum bende 26624 sayfam kalmış.
Bu aydın canimgünayddıınnn kızcaazzlarım nasılsınız :)
sabahın 5.20 sinde uyanan biri için ben iyiyim
sabah sabah dünkü yürütme aklıma nasıl kazınmış ise servisle işe gelene kadar aklımda tekrar ettim
C.B. B.K., Başbakan, ohal sıkıyönetim, khklarama en can alıcısı ise Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi adalet bakanlığını da es geçmemek gerek
öpüyorum sizi iyi çalışmmaallarrrr
Ben bunlardan çok z ayifim ya ilk konulardan ve bunlardan. Bol tekrar yapmam gereklikızlar size bilim adamlarının isimlerini yazıyorum, hadi bakalım bunlar kim ne yapar bildiğiniz kadarını yazın, bilmiyorsanız da öğrenmiş olursunuz :)
El-Cezeri
İbn-i Bibi
İbn-i Sina
Harezmi
İbni Nefs
Caca Bey
şimdiden kolay gelsin :)
Canim konuyu çalıştıktan sonra elindeki tüm soruları bitirmeye çalışma, pekiştirecek kadar çöz, bir ay sonra tekrar için elinde soru kalsın.Ben de dun 195 koklu sayilar sorusu cozdum hala bitmedi elimdeki sorular bugun koklu sayilara devam
Konu oturmus olsaydi dediginde hakliydin ama hala cozemedigim cok soru tarzi var oturmadan da baska konuya gecmek istemiyorumCanim konuyu çalıştıktan sonra elindeki tüm soruları bitirmeye çalışma, pekiştirecek kadar çöz, bir ay sonra tekrar için elinde soru kalsın.
Naçizane fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?