KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Ben onu aldım da ilerde çözmeyi planlıyorum inş. Kpss soruları da ales tarzı olduğundan onları çözmeden girmek olmaz sınava. Çünkü kpss kitaplarındaki türkçe matematik soruları çok da kaliteli değil bence. ÖSYM nin soruları baya kaliteli oluyor açıkçası zor da oluyor.
Bende 2014 te cozdum. 2016 da ise son 3 ay calistigim icin aldım ama yarim yamalak cozebildim.

Katiliyorum size türkçe ve matematik kitaplari piyasada ya çok zor ya cok basit orta hallini yok. Osym soruları soruları en mantiklisi.

Geçen senem lisansa girmedim ama onlisastan matematiği zorlamislardi, bakalim bu sene neyi zorlayacaklar lisanstan

Gunaydin kizlar
Beni matematikte kampimin 2. Günü bugün. 220 soru çözme hedefim var yine. Umarım yapabilirim çünkü matematikte çok yavasim
Kolay gelsin herkese

Kizlar basima kotu bir olay geldi bugun
Burda da uzun uzun anlatmaya tim çok başımı agrutti zaten, merak eden le konu açtım öğlen okuyabilir.

Bu yüzden pek verimli C alisamadim ve hedefi mi yapamadım. Belki akşam kızımı unutunca tamamladım. 50 eksik sorum kaldi

Çok yorgun olmama rağmen ve eve 1 saat geç gelmeme rağmen tarih günümü aksatmadın, 20. Yy osmanlı devleti genel tekrar, gidebildiğim kadar gideceğim bugün :KK66:

Sizler ne alemdesiniz kızlar? Telddn giriyorum bu arada Safransari Safransari geçmiş olsun cnm her ne olduysa boşver

Merhaba hanımlar.
Bende atanamayan öğretmen adayıyım.
Bende günlük videolarımı izleyip arkasından soru çözmeye çalışıyorum. 6 aylık bi oğlum var ondan fırsat buldukça çalışıyorum.
Hedefim 85+.
İnşallah başarabiliriz burasıda bi rekabet ortamı olsun birbirimizden örnek alıp çalışmak adına.
Hepimize iyi çalışmalar.
Sevgiler:KK66:

Koklu sayilar konu anlatimin bitirdim ben pofu ornek sorular da cozdum.testlere gectim ama az zorlandim moralim bozuldu suan biraktim :işsiz:
Sınavı köklü sayılar çok zorlayıcı olmuyor canı , zor sorular için sıkma canını, çözümlemeleri iyi incele
Merhaba hanımlar.
Bende atanamayan öğretmen adayıyım.
Bende günlük videolarımı izleyip arkasından soru çözmeye çalışıyorum. 6 aylık bi oğlum var ondan fırsat buldukça çalışıyorum.
Hedefim 85+.
İnşallah başarabiliriz burasıda bi rekabet ortamı olsun birbirimizden örnek alıp çalışmak adına.
Hepimize iyi çalışmalar.
Sevgiler:KK66:

Hoşgeldin canim.
Ben sukurler olsun çok emek vererek bitirdim videolari, videolardan sonra soru çözmeye daha çok zaman kalıyor
Öğretmenler eğitim alan derken bAy konuslara çalışması gerekiyor, karlı olduğunuz kızım kpss de bir ders mutlaka alanınız ona çalışmanız gerekmiyor :KK66:

S senin bölüm nedir?

Çok yorgun olmama rağmen ve eve 1 saat geç gelmeme rağmen tarih günümü aksatmadın, 20. Yy osmanlı devleti genel tekrar, gidebildiğim kadar gideceğim bugün :KK66:

Sizler ne alemdesiniz kızlar? Telddn giriyorum bu arada Safransari Safransari geçmiş olsun cnm her ne olduysa boşver
Sağol canim öğlen moralim çok bozuktu ama şimdi toparlandı biraz, hala u zulsem de

Sınavı köklü sayılar çok zorlayıcı olmuyor canı , zor sorular için sıkma canını, çözümlemeleri iyi incele

Hoşgeldin canim.
Ben sukurler olsun çok emek vererek bitirdim videolari, videolardan sonra soru çözmeye daha çok zaman kalıyor
Öğretmenler eğitim alan derken bAy konuslara çalışması gerekiyor, karlı olduğunuz kızım kpss de bir ders mutlaka alanınız ona çalışmanız gerekmiyor :KK66:

S senin bölüm nedir?
Daha yeni başlayabildim videolara malesef oğlum uyudukça izleyebiliyorum :KK43:
Moda tasarımı öğretmeniyim canım. Alan bilgisi yok bizde neyseki.

Daha yeni başlayabildim videolara malesef oğlum uyudukça izleyebiliyorum :KK43:
Moda tasarımı öğretmeniyim canım. Alan bilgisi yok bizde neyseki.
An.adım canim zor küçük çocukla allah kolaylık versin.
Esin bakım konusunda yardımcı oluyordur umarım, öyle de 2 saat kazanıp calisabilirsin

Hoşgeldin canim.

S senin bölüm nedir?
Size zor degil bana zor malesef :) yabanci dil ogrencisiyim en son lise 1 de matematik gordum :)) o da ne kadar gorduysem o yuzden biraz benim icin zorlayici oluyor matematik

Size zor degil bana zor malesef :) yabanci dil ogrencisiyim en son lise 1 de matematik gordum :)) o da ne kadar gorduysem o yuzden biraz benim icin zorlayici oluyor matematik

Koklu sayilar 100 soru cozuldu.cozdukce oluyor galibaaa kendime guvenim geldii :)

Maşallah. Video da izliyor musunuz?

Ben yas hocayı dinledim ama yapamadıkları var hala, şenol hocadan dinleyeceğim o konuları bir de

Gunaydinlar

Bugün de planim matematik 200 soru çözmek.
Inşallah yapabilirim.kızım 6 da kalktı çok uykusuzum
Kitabın bitmesine 600 soru kaldı, inşallah cumaya bitecek bu kitap. Elimde aylardır sürünen bir kitap böyle plan yapmayınca bitmiyor.

Kizlar size de tavsiye olsun ben şöyle yapiyorum:
Kitap alınca içindeki soru sayılarını çıkartıyorum konulara göre, sonra plan yapiyorum günde su kadar çözerek bu kadar haftada bitecek diye. Böyle güzel bir plan oluyor önünü gorebiliyorsun.

Mesela yeni coğrafya kitabımda 600 soru var, uyumadan önce her gün 50 soru çözüp, arada kacamaklarla birlikte 2 haftada bitirmeyi planladim.

Tarih kitabımda 1500 soru var günde 300 soru çözerek 5 günde bitirmeyi planladim.

Günde 300 soru ilk defa çözeceğim, normalde sözel derslerden maksimum 250 soru cozuyordum, biraz kendimi kasmak istedim. Bakalım yapabilecek miyim.

Gunaydinlar

Bugün de planim matematik 200 soru çözmek.
Inşallah yapabilirim.kızım 6 da kalktı çok uykusuzum
Kitabın bitmesine 600 soru kaldı, inşallah cumaya bitecek bu kitap. Elimde aylardır sürünen bir kitap böyle plan yapmayınca bitmiyor.

Kizlar size de tavsiye olsun ben şöyle yapiyorum:
Kitap alınca içindeki soru sayılarını çıkartıyorum konulara göre, sonra plan yapiyorum günde su kadar çözerek bu kadar haftada bitecek diye. Böyle güzel bir plan oluyor önünü gorebiliyorsun.

Mesela yeni coğrafya kitabımda 600 soru var, uyumadan önce her gün 50 soru çözüp, arada kacamaklarla birlikte 2 haftada bitirmeyi planladim.

Tarih kitabımda 1500 soru var günde 300 soru çözerek 5 günde bitirmeyi planladim.

Günde 300 soru ilk defa çözeceğim, normalde sözel derslerden maksimum 250 soru cozuyordum, biraz kendimi kasmak istedim. Bakalım yapabilecek miyim.
Gunaydin.ben plan yapamiyorum malesef 16 aylik oglum var yatinca bile 30 kere kalkiyor.ne kadar calissam kar diye bakiyorum o yuzden plandan ziyade

Gunaydin.ben plan yapamiyorum malesef 16 aylik oglum var yatinca bile 30 kere kalkiyor.ne kadar calissam kar diye bakiyorum o yuzden plandan ziyade
Geçen sene 2016 ya hazırlanmaya basladigimda benim kızım da 17 aylikti yarım gün k rese verip ders calisabilmistim. Bu sene de 3 yaşına girecek haftaya tüm gün k rese gönderip ders çalışıyorum

Kreş maddi açıdan zorluyor bizi baya, ve kızımı çok özlüyorum çok uzun süre ayrı kalmış oluyor benden, her gün vicdanım sizliyarak gönderiyorum ama ders çalışmak için için mecburum.

Yaşadığımız şehirde ailelerimiz akrabalarının yok birakabilecegim.

Inşallah emeklerinin karşılığı olarak atanirim, çünkü sadece ben değil eşim kızım da çok yıprandı bu surecte

X