KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Kolay gelsin Sana DA
Son 27 sorum kaldı
5 te kızım kresten geliyor ve ondan so ra hiç ders calisamiyorum bugün programım yetişti satılır sukur
ah tşk ederim, ben de eve geçince artık :))) mat ve tr yi çok boşladım bu ara artık onlarada zaman ayırmam gerek

ah tşk ederim, ben de eve geçince artık :))) mat ve tr yi çok boşladım bu ara artık onlarada zaman ayırmam gerek
Ben bu sene programımı soyle ya prim, hafta mi her gününe bir ders olacak şekilde buğu kadar böyle ilerledim

Şimdi ise kamp planı yaptık her hafta bir dersten bir kitap bitireceğim. Ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum. bilmiyorum dersi bitirip 4 hafta bakmayacagim o derse umarım geriketmez BENI

Bu yad oy ilerler eski duzenime dönerim olmadi

Ben ilk calismaya basladigimda oyle yapiyordum bir derse 1 hafta ayiriyordum.en bastaki derse donene kadar aradan baya zaman geciyor ve koptugumu farkettim.simdi bir dersten bir unite seklinde gidiyorum tarih ve mat 2 unite yapacagim bundan sonra onlarda biraz geriyim cunku

Aynı anda yürütmek ve her derse ağırlık vermek önemli. Ama mat tarih dersleri daha fazla konu var biraz daha ağırlık veriliyor

Bir ara bende ders ders çalışmıştım kpss ye mesela tarihi bitirmiştim. Fulle yakın yapmaya başlamıştım ama sonra 2-3 ay hiç bakmadım ve hiç bir şey hatırlamadığımı farkettim netlerim de yarıyarıya düştü. Sınavdan önce de hızlıca tüm konuları bir kere okudum ama yine de sanki ik defa okuyormuşum konuları gibi hissetmiştim. Unuttuğum için baştan çalışmam gerekliydi ama vakit de yoktu. Yine acaba öyle mi yapsam sonra sık sık tekrar mı yapsam dedim ama vazgeçtim.

Sarfansari bence senin tekniğin kötü değil ama tüm konuları bitirmişsin bir derse bir hafta ayırmakta bir sakınca yok sınava daha çok var çünkü. Bir ayını ayırıp 5-6 kitap bitireceksin. Sonraki aylarda fazla fazla tekrar ve test deneme çözümü ile toparlayabilirsin bence

Bu ay bu planı bitti y bir gunde bir ders olarakilerleyeceğiz

Zaten elimdekiler bu kamp programıyla programıyla kitaplar inşallah
inşallah sonra karakuyu setini alacahim sinavlarda cikmis soruları
Baya soru var onlarda, 2. Ayin 15 i gibi başlasam 2 yad yad biter sanırım, ondan sonra da ders denemeleri almayi planlıyorum

Son ayda sadece deneme çözerim diye planlafim inşallah

Tarih cok nankör bir ders, surekli tekrar gerekiyor

Bence matematik turkce cografya bol soru cozulerek ilerlenmeli
Tarih anayasa bol tekrar

Türk islamdan son 2 videom kaldı. 22. ve 23. videoları da izledim mi kitaplara geçcem inşallah. Toplamda 100 tarih videosu var ben beşte birini bitirdim. Yavaş ilerliyorum diyorum ama hiç de fena sayılmaz gibi geldi :)

Bugün de planım o 2 videoyu izleyip bitirmek inşallah.

Şükürler ol su ol su bitti benim
100 video büyük emek karşılığını aliriz inşallah
Biterken huzunlendim hatta ramazan hiç ay banya alışmıştık :)

Bende karakutunun http://www.kitappatik.com/KPSSNIN-KARAKUTUSU-GENEL-KULTUR-GENEL-YETENEK-ALTIN-PAKET,PR-4214.html bu setini almayı düşünüyorum nisan mayıs gibi. O zamana kadar da elimdekileri bitirmem lazım tabi ki.

Bende bugünkü matematik planını yaptım. Kızımı uyuturken coğrafya çözeceğim. Coğrafyaya özel bir gün ayrılıyorum artık, akşamları uykuya dalmadan önce kızım uyuturken 50-60 soru cozuyorum. 2 haftadada bir kitap bitmiş oluyor bu hesapla :)

Buna arada TABLETTEN YAZIYORUM, sinav siresince hafta içi akıllı akıllı kulkanmiyorum sosyal medyadan uzak kalmak için, bazı kelimeler yanlı çıkıyor kusura bakmayin

İnşallah alıp çözeriz faydasını görürüz.

Buna arada TABLETTEN YAZIYORUM, sinav siresince hafta içi akıllı akıllı kulkanmiyorum sosyal medyadan uzak kalmak için, bazı kelimeler yanlı çıkıyor kusura bakmayin
Önemli değil

İnşallah alıp çözeriz faydasını görürüz.

Önemli değil
Insallah.
Bir de aleks in skn 5 yil cikmis soruların alip çözelim, kbps kbps zorlayıcı olur ama uzun paragraf sorulari felan güzel güzel kazandı diye dusunuyorum

Insallah.
Bir de aleks in skn 5 yil cikmis soruların alip çözelim, kbps kbps zorlayıcı olur ama uzun paragraf sorulari felan güzel güzel kazandı diye dusunuyorum
Ben onu aldım da ilerde çözmeyi planlıyorum inş. Kpss soruları da ales tarzı olduğundan onları çözmeden girmek olmaz sınava. Çünkü kpss kitaplarındaki türkçe matematik soruları çok da kaliteli değil bence. ÖSYM nin soruları baya kaliteli oluyor açıkçası zor da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…