KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Kızlar bu karakutu tarihin cvp şıkları hatalıydı dimi? Coğrafya peki nasıl?

Kizlar ya ben de calisiyorum ama buraya yazmaya useniyorum bazen :) tarih konu tekrarina basladim tarihin pusulasindan ozellikle ilk konulari biraz ağır calisiyorum sonra unutuluyor hep benim hocam ve kozmik oda dan da test cozuyorum benim hocamin bazi sorulari cok zorlayici gekdi hic duymadigim isimler falan bi tek bana mi zor geldiki var mi cozen?

:)) yok cnm aynı durumdayz, adamlar abuk subuk şeyler de sormuşlar

:)) yok cnm aynı durumdayz, adamlar abuk subuk şeyler de sormuşlar
Bende yeni aldım benim hocam tarihi
Daha çözmeye başlamadım,
Aslında almayacaktım ama dershanede ki tarih hocası, çöz, yeni soru tarzında sorular var dedi, güvenirlik bilgisine aldım bakalım.

Yanlis anlama ama sevindim :) benim hocamdan once kozmik odayi cozdum dedim tamamdir ya hallettim bubl sefer sonra benim hocama bi basladim moraller sifir oldu

hiç sorun değil, aynı yolun yolcusuyuz

Bende yeni aldım benim hocam tarihi
Daha çözmeye başlamadım,
Aslında almayacaktım ama dershanede ki tarih hocası, çöz, yeni soru tarzında sorular var dedi, güvenirlik bilgisine aldım bakalım.

yaa sıkıntı biraz, bazı soruları çok detay.. ve sinir bozucu.. ben çek kopart testlerini çözdüm, ordan biliyorum, kitabına daha başlamadım..

Günaydın
Derse 5 gün aradan sonra şimdi oturacağım
Misafirim gitti, kızımı k rese gönderdim.
Bugün idare hukuku çalışıp soru çözeceğim. Çok eksik olduğum bir konu. Umarım artık bu çalışmayla halledebilirim

Akilli tel kullanmiyorsun biliyorum ama kpss askim diye bi uygulama var orda vatandaslik defter notlari var cok guzel anlatilmis ben evirip cevirip okuyorum baya faydasini gordum esinin teline indir aksam yatmadan bi kez oku faydasini gorursun diger arkadaslara da oneririm

SAğol canim. Bir bakayım.

Bugünkü planı erken bitti, deneme çözerim dedim, türkçenin yarısı kaldı, kızım geldi yetistiremedim.

Yarın da dersanede denemem varmış.

Kızlar biri soruma bakabilir mi

Eklentiler

• 20180404_182403-1.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 33
Bir de kızlar en iyi soru bankası tarihte hangisi size göre? Çözdüğünüz bütün kitapları kıyaslarsanız hangisi sizin için diğerlerinden daha ön plana çıkacak kadar güzel?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…