Anladım cnm, ben de çalışmaya tam başlayamadımFeci sıkıcıydı. 60’lj bişey bekliyorum.
Hayır canım. Kitabı bitirdim, hatalı tek bir sıkka rastlamadım. Coğrafya anayasa Türkçe de de oyleKızlar bu karakutu tarihin cvp şıkları hatalıydı dimi? Coğrafya peki nasıl?
Burda öyle bişey denmişti sanki ya ben mi yanlış hatırlıyrm acabaHayır canım. Kitabı bitirdim, hatalı tek bir sıkka rastlamadım. Coğrafya anayasa Türkçe de de oyle
HosbuldumHoşgeldin aramıza.. hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz diyelim :)
Sanırım çekirdekcik elindeki çıkmış sorularla ilgili demişti.Burda öyle bişey denmişti sanki ya ben mi yanlış hatırlıyrm acaba
O halde sana güvenip tarih ve belki coğrafya alırım:)Sanırım çekirdekcik elindeki çıkmış sorularla ilgili demişti.
:)) yok cnm aynı durumdayz, adamlar abuk subuk şeyler de sormuşlarKizlar ya ben de calisiyorum ama buraya yazmaya useniyorum bazen :) tarih konu tekrarina basladim tarihin pusulasindan ozellikle ilk konulari biraz ağır calisiyorum sonra unutuluyor hepbenim hocam ve kozmik oda dan da test cozuyorum benim hocamin bazi sorulari cok zorlayici gekdi hic duymadigim isimler falan bi tek bana mi zor geldiki var mi cozen?
Yanlis anlama ama sevindim :) benim hocamdan once kozmik odayi cozdum dedim tamamdir ya hallettim bubl sefer sonra benim hocama bi basladim moraller sifir oldu:)) yok cnm aynı durumdayz, adamlar abuk subuk şeyler de sormuşlar
Kizlar ya ben de calisiyorum ama buraya yazmaya useniyorum bazen :) tarih konu tekrarina basladim tarihin pusulasindan ozellikle ilk konulari biraz ağır calisiyorum sonra unutuluyor hepbenim hocam ve kozmik oda dan da test cozuyorum benim hocamin bazi sorulari cok zorlayici gekdi hic duymadigim isimler falan bi tek bana mi zor geldiki var mi cozen?
Bende yeni aldım benim hocam tarihi:)) yok cnm aynı durumdayz, adamlar abuk subuk şeyler de sormuşlar
Yanlis anlama ama sevindim :) benim hocamdan once kozmik odayi cozdum dedim tamamdir ya hallettim bubl sefer sonra benim hocama bi basladim moraller sifir oldu
Bende yeni aldım benim hocam tarihi
Daha çözmeye başlamadım,
Aslında almayacaktım ama dershanede ki tarih hocası, çöz, yeni soru tarzında sorular var dedi, güvenirlik bilgisine aldım bakalım.
Akilli tel kullanmiyorsun biliyorum ama kpss askim diye bi uygulama var orda vatandaslik defter notlari var cok guzel anlatilmis ben evirip cevirip okuyorum baya faydasini gordum esinin teline indir aksam yatmadan bi kez oku faydasini gorursun diger arkadaslara da oneririmGünaydın
Derse 5 gün aradan sonra şimdi oturacağım
Misafirim gitti, kızımı k rese gönderdim.
Bugün idare hukuku çalışıp soru çözeceğim. Çok eksik olduğum bir konu. Umarım artık bu çalışmayla halledebilirim
SAğol canim. Bir bakayım.Akilli tel kullanmiyorsun biliyorum ama kpss askim diye bi uygulama var orda vatandaslik defter notlari var cok guzel anlatilmis ben evirip cevirip okuyorum baya faydasini gordum esinin teline indir aksam yatmadan bi kez oku faydasini gorursun diger arkadaslara da oneririm
Çözdüm kızlar.Kızlar biri soruma bakabilir mi