KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Bir de kızlar en iyi soru bankası tarihte hangisi size göre? Çözdüğünüz bütün kitapları kıyaslarsanız hangisi sizin için diğerlerinden daha ön plana çıkacak kadar güzel?
Pusula ve arsiv tarih güzeldi canim
Arsiv tarihin değişik bir tarzı var, sayfanın yarısı soru, yarısı cevap, ve cevap b dir gibi değil. Çözümü yazıyor sadece, öğrenmek için paragrafı okuyorsun, iyice anlıyorsun.

Pusula ve arsiv tarih güzeldi canim
Arsiv tarihin değişik bir tarzı var, sayfanın yarısı soru, yarısı cevap, ve cevap b dir gibi değil. Çözümü yazıyor sadece, öğrenmek için paragrafı okuyorsun, iyice anlıyorsun.
Ya pusula diye 3 ayrı yayın var, hangisi bu?
Arşiv'i ilk defa duydum; ama alacağım bunu da.
Doktrin, data çözdünüz mü? Alıp almamakta çok kararsızım.

Bir de kızlar en iyi soru bankası tarihte hangisi size göre? Çözdüğünüz bütün kitapları kıyaslarsanız hangisi sizin için diğerlerinden daha ön plana çıkacak kadar güzel?
Kozmik oda ve pusula bir de pegemde de güzel sorular oluyor

Kızlar bugün deneme siparişi vericem ne alayım öneriniz nedir?yargı bnm hocam pegem hariç

B nasıl oldu cvp?
Kesişim olan 2 tane eleman belli olmadığı için, 8 tane elemanla kaç farklı B kümesi yazılabilir onu bulacağız, sonra da bu kümelerden B kümesi olamayacaları çıkaracağız. B kümesi en az 2 elemanlı olduğu için 8 elemanla yazılacak kümelerden boş küme ve bir elemanlı kümeler B kümesi olamaz. 8 elemanın tamamı B kümesine ait olursa A kümesi B kümesinin alt kümesi olacağı için bu da olamaz.

Eklentiler

• 20180405_120906-1.jpg
    20180405_120906-1.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 40
Kesişim olan 2 tane eleman belli olmadığı için, 8 tane elemanla kaç farklı B kümesi yazılabilir onu bulacağız, sonra da bu kümelerden B kümesi olamayacaları çıkaracağız. B kümesi en az 2 elemanlı olduğu için 8 elemanla yazılacak kümelerden boş küme ve bir elemanlı kümeler B kümesi olamaz. 8 elemanın tamamı B kümesine ait olursa A kümesi B kümesinin alt kümesi olacağı için bu da olamaz.
haa ben o 2 elemanı belli diye sağa koydum, diğerleri üzerinden hesapladım :KK70: tamam cnm saol

haa ben o 2 elemanı belli diye sağa koydum, diğerleri üzerinden hesapladım :KK70: tamam cnm saol
Ben de öyle yaptım ilk başta canım, ezberlemişim sanırım soru tipini cevabı görünce bi yarım saat düşündüm niye böyle oluyor diye. :KK70:

Ya pusula diye 3 ayrı yayın var, hangisi bu?
Arşiv'i ilk defa duydum; ama alacağım bunu da.
Doktrin, data çözdünüz mü? Alıp almamakta çok kararsızım.
Pusula olaRak doğru tercih yayinlarinki
Doktrin coğrafya
Data da coğrafya ve anayasa çözdüm. Bu yayınların tarihini cozmedigim için, bir fikrim yok.

Kızlar bugün deneme siparişi vericem ne alayım öneriniz nedir?yargı bnm hocam pegem hariç
Dün uzman kariyer çözdüm, fena değildi
Çocuklu 9 lu deneme aldım, ama çözümleri dijital ortamdaymis, yani çözüm kitapçığı yok, bu yüzden alırken olumlu kitapçığı olmasın dikkat et.

Coğrafyaları nasıldı peki?
Davanın coğrafya ve anayasasını begendim
Doktrin i herkes çok beğeniyor baya tavsiye ediliyor diye aldım, ama ben hiç hiç begenmedim gereksiz ayrıntılı bu,dim, cok sıkılarak bitirdim kitabı. Ama ben coğrafyanın doktrini son viraj almışım. Aynı yazar ama tavsiye edilen coğrafyanın doktriniydi.

Dersanede denemem vardı sabah ona gittim geldim.
Benim hocamın denemesini yaptılar, fena değildi.

X