- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Benimde yanlislarimntarih ilk konulardan çıkıyor hepPegem , yöntem derken hangi derslerden başlayayım diye düşünğyordum kendimce deneme yanılma yaptım toplam 87.5 net yaptım ama tarih çok düşük, ilk konular hep havada kalmış
Ay sorma kuzum ya, hep de ilk konular, zaten sınava kadar sürekli tekrar yapacağım için sorun yok, halledicem herşeyi:)Benimde yanlislarimntarih ilk konulardan çıkıyor hep
yok kuzum eylülde gircem, sen girdin mi?Pofuu girdin mi yds ye.
Girdimm ve sanırım Eylülde de girmem gerekicek. Kötü geçti çok çalışamadım :) kpss nasıl gidiyor. Denemelere başladın mu.yok kuzum eylülde gircem, sen girdin mi?
A sıfat digerleri isim cevap ne?Help help help Eki Görüntüle 2131967
Cevap A teşekkürlerA sıfat digerleri isim cevap ne?
Bende senin gibi düşünmüştüm ama cevap ASözcük türü denilince isim mi fiil mı diye bakılıyor. Hepsi isim.bence
Ama az kökünü acamak az-mak tan fiil olarak mı almış.
Cevap nedir
Help help help Eki Görüntüle 2131967
A sıfat digerleri isim cevap ne?
Kızlar "kök" sorduğu zaman isim kökü mü yoksa fiil kökü mü diye bakacağız büyük sözcüğü "büyümek" ten geldiği için fiil kökü. sıfatla isimle alakası yok "azdı" kelimesi de azmak anlamındaki değil az olan anlamında olduğu icin o da isin. cevap şans eseri doğru çıkmış ama dikkatli olunSözcük türü denilince isim mi fiil mı diye bakılıyor. Hepsi isim.bence
Ama az kökünü acamak az-mak tan fiil olarak mı almış.
Cevap nedir
Kızlar "kök" sorduğu zaman isim kökü mü yoksa fiil kökü mü diye bakacağız büyük sözcüğü "büyümek" ten geldiği için fiil kökü. sıfatla isimle alakası yok "azdı" kelimesi de azmak anlamındaki değil az olan anlamında olduğu icin o da isin. cevap şans eseri doğru çıkmış ama dikkatli olun
Canım inan gelsen de baksan bu soruya diye geçirdim içimden.Kızlar "kök" sorduğu zaman isim kökü mü yoksa fiil kökü mü diye bakacağız büyük sözcüğü "büyümek" ten geldiği için fiil kökü. sıfatla isimle alakası yok "azdı" kelimesi de azmak anlamındaki değil az olan anlamında olduğu icin o da isin. cevap şans eseri doğru çıkmış ama dikkatli olun
Türkçe ogretmenimize çok teşekkürler.
Şimdi oturdu ışte
Ben de teşekkür ederim kızlar sağolunCanım inan gelsen de baksan bu soruya diye geçirdim içimden.
Teşekkürler bilgilendirme için.
Bu arada Merhaba topigi takip ediyorum. Bu ara matematik çalışıyorum sadece belli bir planım yok siz nasıl çalışıyorsunuz? Diğer derslere bakmadım daha yine düşük alicam bu gidisle
zor muydu sınav :)Girdimm ve sanırım Eylülde de girmem gerekicek. Kötü geçti çok çalışamadım :) kpss nasıl gidiyor. Denemelere başladın mu.
Feci sıkıcıydı. 60’lj bişey bekliyorum.zor muydu sınav :)