- 26 Şubat 2018
- 58
- 60
- 32
İçimi ferahlattin sağolİkisini iki hafta içinde bitirirsin sadece konu çalışarak.ezberlere bakılacak yerlere tekrardan baksan biraz daha uzun sürer
Vip almayı planladigim, ama almak için sıra gelmeyen, çözemediğim için üzüldüğüm bir seriydiSacma :) guya cozumlu soru bankasi cozum demeye bin sahit ister cevaplar tekrarlayan sorular falan da cok ben ettim siz etmeyin diye soyleyim dedim :)
Gecmis olsunDenemem vardı dersanede bugün, sonra da epilasyon randevusu, doktor isim derken yeni eve geldim.
Kulağım agriyor sanırım ders çalışan idam bugün baska
Evet şimdiye kadar izlemeyen için şimdiden sonra zaman kaybı. Iyi dusunmussunVideolar,anlamada ve konuların akılda kalması yönünden çok iyi ama çok uzun sürecek bitirmek.Çalışmaya geç başladığım için bana zaman kaybettirecek gibi.
Konu anlatimli kitaptan gidip,anlamadığım ve testlerde eksik kaldığım yerlerin videolarini izlemeye karar verdim.
Evet canim çok fazla soru varMatematiğin karakutusunu bitirmek için nasıl zaman ayarladınız kızlar? Çok fazla soru var
Saol canm90 ni 7 ye boldugumuzde 6 kalanını veriyor
O da cuma gününe denk geliyor canim
Kaynanam geldiKızlar bugün neler yaptınız :)
Yok cnm çünkü akşamları evde soru çözyrm her fırsatta fabrikada mat çözüyorum günde 200 soruyu buluyo, o yüzden gece kalkmıyorum, ama havalar güzelleşnce başlarım tekrarpofu artık geceleri çalışmıyor musun canim,
Benim de gece calistigimdannuyanik değil, kulak ağrım malesef uyutmadi ondan uyanigim hala
Ooowww fena olmuşKaynanam geldi
Çalışmaya 5-6 gün ara verdim mecbur
Bn dün sadece çağdaş dünya tarihine baktım sonrası hiç bişey yok:)Kızlar bugün neler yaptınız :)
hangi yayının denemesini çözdünslmlar... bugün deneme yaptım kendimedaha sonuçlara bakmadım ama toplam 1 saat 20 dakka sürdü.. kendimce sürekli bi yöntem arıyordum sanırım artık buldum :)
bugün vat-dilbilgisi-geo ile devam edicem... ve tabiki soru çözmeye devaammmm
Pegem , yöntem derken hangi derslerden başlayayım diye düşünğyordum kendimce deneme yanılma yaptım toplam 87.5 net yaptım ama tarih çok düşük, ilk konular hep havada kalmışhangi yayının denemesini çözdün
Yöntem derken anlamadım
Netlere baktın mi nasıl çıktı