- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Bende pusulanjn coğrafya ve anayasa konu anlatım kitaplarını ve soru bankalarını aldım. Eljmde güzel konu anlatimlari yoktu. Bunlar iyi olduben klasik işteyim
kuzum karakutu serisini aldım, bir de pegemin 10 lu kpss sınavlarını aldım fasikül olarak, herhalde yarın elimde olur.. inş sorularda ve şıklar da hata yoktur
Canım ben de Murat’ın denemesini almıştım ama soruları bana çok saçma geliyoBende pusulanjn coğrafya ve anayasa konu anlatım kitaplarını ve soru bankalarını aldım. Eljmde güzel konu anlatimlari yoktu. Bunlar iyi oldu
Bir de uzman kariyerin 9 lu denemesini aldım.
Bende de murat var, 10 denemesiCanım ben de Murat’ın denemesini almıştım ama soruları bana çok saçma geliyo
Kızlar iyi Akşamlar
Benide aranıza alırmısınız
Toplam net kaç geldi canimBen bugün deneme yapıyorum kızlar. Size sonuçları yazarım :)
90Toplam net kaç geldi canim
Güle oynaya bitir canım hayırli olsun. Sınava kadar ancak biter sanırım.slm kızlar, bu sabah 2016 sınavını yaptım 93.5 netim var , gy kısmında coğrafya ve vat çok kolaymış tarih de fena değil ama gk kısmında mat beni yordu :S
bugün dilbilgisi ve vat çalışıcam... yarında aynı olacak..
Safransari karakutu gy setim geldi cnm :) artık bol bol çözerim anca biter
ay valla aynen öyle, daha da kitap almıyorumGüle oynaya bitir canım hayırli olsun. Sınava kadar ancak biter sanırım.
Deneme de çok güzel masallah
hoş geldin cmm :)Kızlar iyi Akşamlar
Benide aranıza alırmısınız
Bende denemeden gk çözdüm uykum geldi kızımla.uyudum, genel yetenekte akşam cozerim.artik. yarın da deneme çözeceğimay valla aynen öyle, daha da kitap almıyorumyeter bu kadar
Gençler derken genç insanlar demek istemiş. Adlasmis sıfat olmuş.Eki Görüntüle 2134172 buda ikinci sorun sizlere
hangi deneme cnm oDenememi bitirdim başından otur kalk otur kalk, Türkçe matematik .Coğrafya baya düşük geldi, ve Türkçe matematik baya zordu. 76 netim var toplamda
Uzman kariyer canım. 1. İyidi, 2.boyle oldu. Şimdi 3. Ye bakıyorum, matematiğin yarısını çözdüm, bu daha kolay.hangi deneme cnm o
hıı arada oluyor evet..Uzman kariyer canım. 1. İyidi, 2.boyle oldu. Şimdi 3. Ye bakıyorum, matematiğin yarısını çözdüm, bu daha kolay.
Denemelerin arasına böyle bir tane zor bırakıyorlar.