KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Gunaydin kizlar
Ben matematikle güne başladım
Beynim sulandi :confused:
Sizler ne yapiyorsunuz

Gunaydin canim ben dun aksam anayada yargi konu anlatim calistim bugun de elimdeki butun sorulari bitirip not cikarcam
Ben de bugün yargi çalışıp elimde 140 soru var onları cozecem canim.
Yargi ve idare hukukunda baya eksiklerin var, iyi çalışmam gerek. Elimdeki kaynaklar yeterli gelmedi
Dün konu anlatimli kitap aldım, anayasanın pusulası kitabını ve soru bankasını. Umarım memnun kalırım,

Ben de bugün yargi çalışıp elimde 140 soru var onları cozecem canim.
Yargi ve idare hukukunda baya eksiklerin var, iyi çalışmam gerek. Elimdeki kaynaklar yeterli gelmedi
Dün konu anlatimli kitap aldım, anayasanın pusulası kitabını ve soru bankasını. Umarım memnun kalırım,
Anayasanin pusulasindan calisiyorum ben de gayet guzel anlatimi begenirsin umarim bende benim hocam ve kozmik oda siparisi vermeyi dusunuyorum.sen anayasadan hangi soru bankalarini tavsiye edersin?

selam kızlar nasıl gidiyor? burayı boşladım biraz :) Ben de salmıştım biraz ama toparladım gibi.

Nisanda denemelere başlicam artık. Eksiğim vs. olsun hiç fark etmez. Matematikte problemlere başlıyorum, tekrar yapıcam. tarihte de çağdaş dünya kaldı bi, aynı zamanda tekrarlara da başladım tarihte, yoğun konular hariç 2 konu bitirip çözmeye çalışıyorum. çağdaş da bitince aynı anda 2 soru bankam bitmiş olacak. coğ. da da bölgeler kaldı bi.

Anayasayı ben de saldım biraz. :KK70: ama başlamma lazım. Çok saldım çook, toparlıcam.

Coğrafya ve vatandaşlık daha hiç baslamadim ikisi ne kadar sürede biter tahmini ?

Türkçe dilbilgisi çalışıyorum suan bitince ikisine basliycam
İkisini iki hafta içinde bitirirsin sadece konu çalışarak.ezberlere bakılacak yerlere tekrardan baksan biraz daha uzun sürer

X