- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Gunaydin canim ben dun aksam anayada yargi konu anlatim calistim bugun de elimdeki butun sorulari bitirip not cikarcamGunaydin kizlar
Ben matematikle güne başladım
Beynim sulandi
Sizler ne yapiyorsunuz
Ben de bugün yargi çalışıp elimde 140 soru var onları cozecem canim.Gunaydin canim ben dun aksam anayada yargi konu anlatim calistim bugun de elimdeki butun sorulari bitirip not cikarcam
Yıldız sen düz memurluk istiyorsun öyle değil miGunaydin canim ben dun aksam anayada yargi konu anlatim calistim bugun de elimdeki butun sorulari bitirip not cikarcam
Anayasanin pusulasindan calisiyorum ben de gayet guzel anlatimi begenirsin umarim bende benim hocam ve kozmik oda siparisi vermeyi dusunuyorum.sen anayasadan hangi soru bankalarini tavsiye edersin?Ben de bugün yargi çalışıp elimde 140 soru var onları cozecem canim.
Yargi ve idare hukukunda baya eksiklerin var, iyi çalışmam gerek. Elimdeki kaynaklar yeterli gelmedi
Dün konu anlatimli kitap aldım, anayasanın pusulası kitabını ve soru bankasını. Umarım memnun kalırım,
Evet canim duz memurlukYıldız sen düz memurluk istiyorsun öyle değil mi
Ben de sona birakmistim ama iyi bi tekrar da yapmak lazim o yuzden yavastan baslasan iyi olur benceanayasaya daha hiç başlayamayanlar da online
Canim pegem, data, kozmik oda, yargi çözdüm. Hepsini tavsiye ederim.Anayasanin pusulasindan calisiyorum ben de gayet guzel anlatimi begenirsin umarim bende benim hocam ve kozmik oda siparisi vermeyi dusunuyorum.sen anayasadan hangi soru bankalarini tavsiye edersin?
Sagol canim onlara da bakayimCanim pegem, data, kozmik oda, yargi çözdüm. Hepsini tavsiye ederim.
Coğrafya 2-3 ay, vat daha kısa sürer sanırımCoğrafya ve vatandaşlık daha hiç baslamadim ikisi ne kadar sürede biter tahmini ?
Türkçe dilbilgisi çalışıyorum suan bitince ikisine basliycam
İkisini iki hafta içinde bitirirsin sadece konu çalışarak.ezberlere bakılacak yerlere tekrardan baksan biraz daha uzun sürerCoğrafya ve vatandaşlık daha hiç baslamadim ikisi ne kadar sürede biter tahmini ?
Türkçe dilbilgisi çalışıyorum suan bitince ikisine basliycam
Neden zor mu yoksa saçma mıKizlar yargi VIP Turkce sakin almayin hic hosuma gitmedi kitap kaldirip atasim var
Sacma :) guya cozumlu soru bankasi cozum demeye bin sahit ister cevaplar tekrarlayan sorular falan da cok ben ettim siz etmeyin diye soyleyim dedim :)Neden zor mu yoksa saçma mı
Tamam aklımızda bulunsun :) bir de vip olacakSacma :) guya cozumlu soru bankasi cozum demeye bin sahit ister cevaplar tekrarlayan sorular falan da cok ben ettim siz etmeyin diye soyleyim dedim :)
VİP i biri daha beğenmemişti sanırım :)Kizlar yargi VIP Turkce sakin almayin hic hosuma gitmedi kitap kaldirip atasim var