Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
90 ni 7 ye boldugumuzde 6 kalanını veriyorEki Görüntüle 2129220 Kızlar rica etsem şu soruya bakabilir misiniz
İlk gün cumartesi ise 6. Gün perşembe olur90 ni 7 ye boldugumuzde 6 kalanını veriyor
O da cuma gününe denk geliyor canim
Ne okuyorsunuzGünaydın kızlar. vizelerin yoğunluğu, teslimler projeler derken çok yoğun bir haftasonu ve hafta başı geçirdim aşırı yorulmuşum... bugün tam gaz devam ediyorum kaldığım yerden
Ben kitappatik.com dan almıştım.Kızlar kitap olarak kendime kara kutu serisini alacağım matematik istiyorım nereden sipariş vereyim
Karakutucular toplasin :)kızlar merhaba, internetten kitap siparişi vereceğim hepsi soru bankası olacak. memnun kaldığınız önerdiğiniz soru bankası var mı ?
karakutuyu çok övdüler evet aklıma yattı :) pegem soru bankaları hakkında ne düşünüyorsunuz ? konu anlatımlarından memnunum soru bankaları hakkında fikriniz var mı ?Karakutucular toplasin :)
kızlar merhaba, internetten kitap siparişi vereceğim hepsi soru bankası olacak. memnun kaldığınız önerdiğiniz soru bankası var mı ?
ben de onu araştırıyorum şu an yorumlarını falan okuyorum, bakalım ben de alacağım sanırım :)Karakutuyu herkes çok önerdiği için ben sipariş vermeyi düşünüyorum Cnm
Konu anlatimli setini de soru bankası setini de çözdüm. Memnun kaldimkarakutuyu çok övdüler evet aklıma yattı :) pegem soru bankaları hakkında ne düşünüyorsunuz ? konu anlatımlarından memnunum soru bankaları hakkında fikriniz var mı ?
teşekkür ederim ona da bakıym ben o zaman :)Konu anlatimli setini de soru bankası setini de çözdüm. Memnun kaldim
Pegem 2016lar vardi elimde onlari cozdum tarih falan gayet zorlayici aciklamalari da cok tatmin edicikarakutuyu çok övdüler evet aklıma yattı :) pegem soru bankaları hakkında ne düşünüyorsunuz ? konu anlatımlarından memnunum soru bankaları hakkında fikriniz var mı ?
teşekkür ederim :))Pegem 2016lar vardi elimde onlari cozdum tarih falan gayet zorlayici aciklamalari da cok tatmin edici
Rica ederim iyi calismalar :)teşekkür ederim :))
MühendislikNe okuyorsunuz
Çözemedim. Ama dün tarihi aldım. CozecegimBenim hocamın soru bankası setleri hakkında ne düşünüyorsunuz,kullanan var mi ?