KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Sacma :) guya cozumlu soru bankasi cozum demeye bin sahit ister cevaplar tekrarlayan sorular falan da cok ben ettim siz etmeyin diye soyleyim dedim :)
Vip almayı planladigim, ama almak için sıra gelmeyen, çözemediğim için üzüldüğüm bir seriydi
Şaşırdım kötü olduğuna, yargi iyi bir yayın ve bunu vip plarak çıkardı
Daha iyi olmasi gerekiyordu

Denemem vardı dersanede bugün, sonra da epilasyon randevusu, doktor isim derken yeni eve geldim.
Kulağım agriyor sanırım ders çalışan idam bugün baska

Videolar,anlamada ve konuların akılda kalması yönünden çok iyi ama çok uzun sürecek bitirmek.Çalışmaya geç başladığım için bana zaman kaybettirecek gibi.
Konu anlatimli kitaptan gidip,anlamadığım ve testlerde eksik kaldığım yerlerin videolarini izlemeye karar verdim.

Videolar,anlamada ve konuların akılda kalması yönünden çok iyi ama çok uzun sürecek bitirmek.Çalışmaya geç başladığım için bana zaman kaybettirecek gibi.
Konu anlatimli kitaptan gidip,anlamadığım ve testlerde eksik kaldığım yerlerin videolarini izlemeye karar verdim.
Evet şimdiye kadar izlemeyen için şimdiden sonra zaman kaybı. Iyi dusunmussun

Matematiğin karakutusunu bitirmek için nasıl zaman ayarladınız kızlar? Çok fazla soru var :KK43:
Evet canim çok fazla soru var
Ben bundan iki ay önce aldım ve buraya da yazdım
Tüm derslerde çok soru var karakutu serisinde, konu çalışmaları biten varsa şimdi alsın, yoksa bulasmasin diye yazdım.

pofu pofu artık geceleri çalışmıyor musun canim,
Benim de gece calistigimdannuyanik değil, kulak ağrım malesef uyutmadi ondan uyanigim hala

pofu pofu artık geceleri çalışmıyor musun canim,
Benim de gece calistigimdannuyanik değil, kulak ağrım malesef uyutmadi ondan uyanigim hala
Yok cnm çünkü akşamları evde soru çözyrm her fırsatta fabrikada mat çözüyorum günde 200 soruyu buluyo, o yüzden gece kalkmıyorum, ama havalar güzelleşnce başlarım tekrar

slmlar... bugün deneme yaptım kendime :KK70: daha sonuçlara bakmadım ama toplam 1 saat 20 dakka sürdü.. kendimce sürekli bi yöntem arıyordum sanırım artık buldum :)

bugün vat-dilbilgisi-geo ile devam edicem... ve tabiki soru çözmeye devaammmm :KK70:

sınava yaklaşık olarak 111 gün kalmış :KK70: herkes ona göre hazırlıklarına devam etsin, artık süre daha da önemli..

Dün sadece yediiklim tarih fasikül denemesi çözdüm 20 net çıktı.

Bugün de tarih ıslamiyet öncesi tekrara basliycam komple tarihi tekrar.

Dil bilgisi tekrar yapicam birde

slmlar... bugün deneme yaptım kendime :KK70: daha sonuçlara bakmadım ama toplam 1 saat 20 dakka sürdü.. kendimce sürekli bi yöntem arıyordum sanırım artık buldum :)

bugün vat-dilbilgisi-geo ile devam edicem... ve tabiki soru çözmeye devaammmm :KK70:
hangi yayının denemesini çözdün
Yöntem derken anlamadım
Netlere baktın mi nasıl çıktı

hangi yayının denemesini çözdün
Yöntem derken anlamadım
Netlere baktın mi nasıl çıktı
Pegem , yöntem derken hangi derslerden başlayayım diye düşünğyordum kendimce deneme yanılma yaptım toplam 87.5 net yaptım ama tarih çok düşük, ilk konular hep havada kalmış

X