KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Berbat sonucu bir deneme çözüyorum su an
Türkçe kaldı sadece ve 40 karda netim
Murat yayınlarının 10 li denemesinin 6 numarası.
En zor denemesi serinin sanırım

Canım canını sıkma Murat’ın Denemeleri gerçekten çok zor oluyormuş bizim hoca öyle söylemişti: illa zor olsun moral bozayım diyorsan murat al derim ancak sana demişti

toplam netin ne? :)

Canım canını sıkma Murat’ın Denemeleri gerçekten çok zor oluyormuş bizim hoca öyle söylemişti: illa zor olsun moral bozayım diyorsan murat al derim ancak sana demişti
Canım çok zor değil aslında
Şimdiye kadar 5 denemesini çözdüm 73_88arasiydi netlerim.

Dün çözdüm mesela 88 di. Bugün 66 çıktı.
Zor bir denemeydi.
Denemelerin arası zor bir tane koyuyorlar hep zaten, bu da onlardan biriydi sanırım.

Yarın deneme siparişi vereceğim, denemeleri daha yogunlasmam gerek, çünkü hedefim sınava kadar 100 deneme.

Yargı ve Murat çözdüm, öğenin biraz sonlarda çözmek istiyorum, ne deneme Alaçam kararsızım. Bir tavsiyemiz var mı ?

Benim aklımda olan uzman kariyer ve yediiklim

Uzman kariyer olabilir canım almadım ben ama öneriyorlar

Ateşi geçti şükür
Burun akıntısı devam ediyor

Ben hastalandı bu kez de, boğaz karısı burun akıntısı felaket
Ilaç başladım 2 gündür ama devam ediyor ağrı girdikçe fazallasiyir
En azindan ilac kullanbiliyorsun ben onu da yapamiyorum malesef gecmis olsun sana da hemen atlatirsin umarim

Sagol canim inşallah
Canim hastakandiginda emziren anneleri kullanabildiği ilaçlar var, sen de onlardan kullanılırsa dr lar yazıyor.

Bu ay sonu mu gidiyor dun annenlere
Canim atlattim sayilir etraf hastaliktan kiriliyor cocukla hastaneye gitmeye korkuyorum inan.en iyisi evde atlatmak.ahh keske bu ay sonu gitsem mayis 15te gidecegim mayisin 10u basvurular basliyor onu halledip giderim diye dusundum

Canim atlattim sayilir etraf hastaliktan kiriliyor cocukla hastaneye gitmeye korkuyorum inan.en iyisi evde atlatmak.ahh keske bu ay sonu gitsem mayis 15te gidecegim mayisin 10u basvurular basliyor onu halledip giderim diye dusundum
Son 3 ay iyi bir tekrar ve denemelerle baya ilerlersin jnsallah canim

50 türkçe paragraf
60 matematik carpanlara ayirma çözdüm.
Öğleden sonra tarih inkilap cozecegim

150 tarih cozup biraz mola verdim. Şimdi 150 daha tarih cozup sonra dersin başından kalkarım artık. Ev toplanacak, yemek yapılacak, makineye çamaşır atilacak

bugün mat-coğrafya- tarih soruları çözdüm :) coğrafya tekrarı haftaya bitiyor.. en baştan alıcam kaçıncı tekrar olucak artık bilmiyorum

bugün mat-coğrafya- tarih soruları çözdüm :) coğrafya tekrarı haftaya bitiyor.. en baştan alıcam kaçıncı tekrar olucak artık bilmiyorum
Kolay gelsin canim
Benim de tarih anayasa coğrafya bitiyor önümüzdeki hafta
Son tekrar ve son soru bankalarını da alıp çözeceğim. 2 ay sürer sanirim
Sonrası full deneme olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…