Kpss B Hazırlananlar Hedef: 90+

Merhaba kızlaaaarrr
Yeni üyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını alırız inşallah. Ben de 2017 kpss adayıyım başlamak için finallerin bitmesini bekledim ve bittiii.. Artık son sınıf öğrencisiyim dershaneye de yazıldım disiplinli olmak için üç ay sonra dersler başlıyor ama ben hemen konulara başlayacağım. Hatta Türkçe konularım bitti bileee dönem içinde hallettim

harika çalışmaya çoktan başlamışsın

Pek sayılmaz aslında sadece türkçe konularını bitirdim sözel mantık cozemiyorum şuan ve hangi dersleri önce halletsem önerin var mı ???
Türkçe ve sözel mantığı halledip sonra matematik ve sayısal mantığa başlayacağım ben.
Türkçe ve matematik konularını bitirdikten sonra coğrafya, tarih ve vatandaşlık.
Bu sırayla gideceğim ve derslerden tek tek ilerleyeceğim kesinlikle. Çünkü bir dersin konularını bitirip de test çözme aşamasına geçmeden başka derse de bakınca bir türlü ilerleyemiyorum. O ilk başladığım ders hep yarım kalıyor, ikinci ve üçüncü derslere de bakınca.

Mart sonu gibi başladım aslında çalışmaya. Türkçe matematik coğrafya üçünü birlikte götüreyim dedim ve hepsi birbirine girdi. Sana da tek tek ilerlemeni öneririm. Konuları hallettikten sonra zaten her gün hepsinden soru çözmek zorunda kalacağız. Ama önce konular

Ben de bi deneyim bakalım merak ediyorum kendimi. Durumları bildiririm

Ne zaman başladın Türkçeye ?
Aslında tam olarak bilemiyorum mart ayında karar verdim ama hiç düzenli çalışmadım. Bir gün baktım iki hafta bakmadım, bir gün baktım bir hafta bakmadım çok saçma oldu. Doğru düzgün çalışmaya daha yeni başlıyorum :)

@workworkwork sen türkçeyi bitirdin sözel mantıktasın değil mi? ben türkçede şu isim fiil sıfat konusundayım hala

TürkçeSözcükte Anlam, Cümlede Anlam, Paragraf, Ses Bilgisi, Yapı Bilgisi
Sözel Mantık-
Matematik-
Sayısal Mantık-
Geometri-
Tarih-
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi-
Coğrafya-
Vatandaşlık-
Güncel-

Selam kızlar bende konu açtım bebegim var ve öğretmenlik için 1 yıl olsun çalışmak istiyorum inşallah kazaniriz hergun çalışmak istiyorum fırsat buldukça yaklaşık 1 hafta önce başladım çalışmaya çalışma stilim bilgi havuzu oluşturup çalıştığım konularla ilgili mutlaka hergun 10 soru olsun çözmek tarihten başladım ilk 2 konusunu bitirdim bugün osmanlı medeniyet ve uygarlik siftah aticam bakalım kaç günde bitecek sıralamam ise tarih coğrafya vatandaşlık şeklinde olacak sonraki derse karar vermedim henüz az zamanim oluyor ve dershane girmeyeceğim yani bebeğimi emzirirken bile bir yandan ders calismam gerek önemli olan sürekli çalışmak tasi delen suyun gücü değil sürekliliğidir diye bir söz vardı galiba neyse burayada yazarım umarım başarırız birakmayalim gençler

@workworkwork sen türkçeyi bitirdin sözel mantıktasın değil mi? ben türkçede şu isim fiil sıfat konusundayım hala
Ben dönem içerisinde fırsat buldukça ilerledim birer konu olarak. Okudum konu testini çözdüm kapattım. Yakın zamanda bitti zaten şimdi tekrar ediyorum. Sözel mantıkta anlatılacak hiçbir şey yok malesef tablolar grafikler çok itici sorular ama deniyorum yine de elime bir kağıt alıp karalıyorum :)

Allah yardımcın olsun canım senin işin benden çok çok zor. Benim kendime ait odam ve her türlü imkanım var ve halen üniversite öğrencisiyim ailemin yanındayım çok şükür bu imkanlara sahipken başarılı olmam işten bile değil. Sen de heveslisin maşallah böyle devam edersen başarırsın aynen dediğin gibi taşı delen suyun gücü değil sürekliliğidir

Saol canim esim saolsun çok yardımcı annemde yakında oturuyor bende rahatım çok şükür ama dershaneye gitmek istemiyorum çünkü yeterince video var internette zaman ve para kaybı gibime geliyor bana belkide yanılıyorumdur bilemem bu imkanlara sahibiz umarım kıymetini bilir çalışır kazanırız... bu arada tarihin 3. Konusu osmanlı medeniyet ve uygarlıktayim hızlıca na okudum simdi video izliyorum ilk video izledim bile geriye 8 tane kaldı bugün izleyebile için kadar fazla izlemek istiyorum yarın gezmek istiyorum çünkü

dershane çoğu kişinin dediğine göre zaman kaybı zaten. onun yerine farklı dershanelerin sınavlarına girmek en iyisi. olay bizde bitiyor çalışırsak atanırız. bu seneki sınava girdim ve açıkçası kızdım kendime. öyle imkansız değildi sorular tarih vatandaşlık ve coğrafya kolaydı yani çalışan yapardı. ben türkçede çok vakit kaybettim. türkçeyi bitirdiğimde tam bir saat geçmişti. yarım saatte de matematik bakıp son yarım saati de genel kültüre ayırdım. genel kültüre hiç çalışmamış olmama rağmen yarısı olmasa da baya soru yaptım. keşke keşke konu anlatım kitaplarını bitirseydim
çalışalım ya birbirimizi gazlayalım her gün. ben de senin konuna gelirim rahatsız ederim seni devamlı çalış diye :)

Son düzenleme:
genel kültürü en fazla yarım saatte çözüp geri kalan süreyi genel yeteneğe yaymak en iyisi galiba.

sözel mantığın o şekille karalayarak çözme mantığını anlayınca tüm soruları çok rahat halledersiniz diyorlar ama bakalım yapabilecek miyiz :)

bence de bir de dershaneyi çıkarma onca işinin arasında ona gidip gelmen bile vakit kaybı olacak. derste anlattıkları da zaten senin videolarda izlediklerin olacak. ben de video derslerle hazırlanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…