Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook teşekkür ederimHayırlı olsun topigin canım..akşam bende calistiklarimi yazarim
bölümüm öğretmenlik değil ve maalesef hiç atamam yok o yüzden düz memurluk yani 90 üstü olmadan atanamayanlardanımmerhaba bölümünüz nedir acaba öğretmenlik içinmi girceksiniz kpss b ye
evet 2018. düzenli çalışmak bizim elimizde sadece günlük hedeflerimize uyalım yeterselam kpss b derken 2018 mi?
bende başlamak istiyorum yavaştan. hayatımı düzene koymak düzenli çalışmak başarmak istiyorum...
aynen başlayamadım tam olarak . ah bi başlasam devamı gelcek kendimi şartlamam gerek. az ve düzenli çalışmak en iyisi olcak şimdilik.evet 2018. düzenli çalışmak bizim elimizde sadece günlük hedeflerimize uyalım yeter![]()
Isi sansa birakmaya gerek yok en guzelini yapmissiniz bravo gun gundur calismak icinsadece başlığı okuyunca öyle anlaşılıyor sanırım :) ilk mesajımda açıklama yapmıştım bu sene girecekmişim gibi hazırlanmaya başladım. erken başlamakta fayda var zorlu sınav![]()