Kpss B Hazırlananlar Hedef: 90+

Konuyu biraz açıp kaçmış gibi oldum galiba
Ama geri geldim
Planlamamı yaptım
Bugün 1 eylül ayın ilk günü çalışmaya başlıyorum
Bu sefer çooooooooooooook ciddiyim

Eylül ayı planım:
Bu ay Yds, Türkçe ve Matematik çalışıyorum

Hayırlı olsun topigin canım..akşam bende calistiklarimi yazarim
Çook teşekkür ederim
Çalıştıklarını yazarsan çok iyi olur cidden daha çok gaza geliriz. Ben de yazacağım hep.
Ben şu ana kadar Yds çalıştım. Öğle arası vermiştim şimdi yeniden başlıyorum

Dün tarih çalıştım Osmanlı Devleti kültür ve uygarlığın yarisindayim. Bu akşam az da olsa korkulu rüyam matematiğe de bakacağım

Sabah yds çalıştım, öğle arasından sonra devam ediyorum.

Günaydın kızlar.
Neredeyse bir haftadır düzenli çalışıyorum çok mutluyum. Kahvemi aldım kitaplarımın başına geçtim. Hadi bakalım bugün de verimli geçsin

merhaba bölümünüz nedir acaba öğretmenlik içinmi girceksiniz kpss b ye
bölümüm öğretmenlik değil ve maalesef hiç atamam yok o yüzden düz memurluk yani 90 üstü olmadan atanamayanlardanım sizin nasıl?

selam kpss b derken 2018 mi?
bende başlamak istiyorum yavaştan. hayatımı düzene koymak düzenli çalışmak başarmak istiyorum...

selam kpss b derken 2018 mi?
bende başlamak istiyorum yavaştan. hayatımı düzene koymak düzenli çalışmak başarmak istiyorum...
evet 2018. düzenli çalışmak bizim elimizde sadece günlük hedeflerimize uyalım yeter

Matematikte sonunda problemlere geçiyorum. Sayılar, üs, kök, mutlak değer, eşitsizlik, çarpanlara ayırma, basamak analizi şu bu... bittiiiiii sonundaaaaa
Şu problemlere ne zaman geçeceğim, geçebilecek miyim devamlı sorup duruyordum kendime. Çok endişeleniyordum. Artık sadece problemler, sayısal mantık ve geometri kaldı. 30 sorunun yarısını anlayabileceğim artık

Merhaba arkadaşlar ben mühendislik mezunuyum. 2018 için dershaneye yazılımayı düşünüyorum. Ankaradayım. Aklımda yargı ve pegem var. Hangisini tercih etmeliyim sizce? Pegemde hoca seçimi yaptırmıyorlar , benim hocam ekibi de yargı da ama nette de videoları var 2017 ye ait onlar yeterli olu mu dersiniz ?

sadece başlığı okuyunca öyle anlaşılıyor sanırım :) ilk mesajımda açıklama yapmıştım bu sene girecekmişim gibi hazırlanmaya başladım. erken başlamakta fayda var zorlu sınav
Isi sansa birakmaya gerek yok en guzelini yapmissiniz bravo gun gundur calismak icin

Merhaba arkadaşlar. Ben de şimdiden başladım çalışmaya. Çünkü daha önce sınava son 2 -3 ay kala çalışıyordum ve istediğim puanı alamıyordum. Artık buna bir son vermek istedim . Ben youtube n videolara bakıyorum şimdilik. Sonra Kpss kursuna gitmeyi düşünüyorum. Youtube daki videolar hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Tarihten Ramazan Yetgin hocayı izlemeye başladım . Diğerlerini de araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…